• 100% Dansk webshop
  • Beställ före kl 14.00 och vi skickar samma dag
  • 14 dagars ångerrätt
  • Kundtjänst: +45 9630 3409
  • Eget Lager

Presenttips

Saknar du den perfekta julklappen till honom, henne eller dina barn till jul i år. Hos Kikkertland hittar du ett stort urval av spännande julklappsidéer till pappa, mamma, morföräldrar och barn. Vi erbjuder högkvalitativa produkter i kikare, stjärnkikare, digitala mikroskop, kraftfulla förstoringsglas och ficklampor - köp minnesvärda julklappar till hela familjen här.

 

Ska pojkvännen, pappa eller bror ha den jaktkikaren eller det teleskopet han alltid har önskat sig? Eller önskar sig mamma eller mormor en bra teaterkikare eller förstoringsglas? För barn och juniorer finns det spännande och pedagogiska julklappar som barnsteleskop, handhållna mikroskop, barnkikare, insektsluppar eller Gör-Själv-Solsystem där barn kan utforska vår underbara värld på ett roligt sätt som gör lärande till en lek! Behöver din morförälder ett förstoringsglas för att hjälpa till med att läsa, titta på frimärken, lösa korsord eller liknande? Här hittar du de bästa julklappsidéerna för hela familjen!

 

Köp online idag - vi byter julklappar till och med den 10 januari 2020. Skriv julklapp i kommentarrutan när du beställer.


{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Köp alla julklappar till hela familjen hos Kikkertland!

Du hittar Danmarks bästa urval av presentidéer för hela familjen hos Kikkertland, oavsett om det är gåvan till honom, henne, morföräldrar eller barn - du kan göra all din julshopping här. Vi garanterar snabb och säker leverans från webbutiken. Det är ett trevligt och enkelt sätt att köpa julklappar när du beställer presenter på nätet, så det blir mer tid till jul med familjen. Köp alla dina julklappar idag genom att beställa före kl. 14.00. – så avsändare vi alla dina julklappar idag.
 

Stjärnkikare för honom är en populär julklapp.

Om du saknar en bra julklappsidé till din pappa, bror, son eller pojkvän, är ett teleskop, även kallat stjärnkikare, för honom som beundrar stjärnhimlen en bra julklappsidé. Han kommer att kunna se natthimlens underbara värld med ett lättanvändligt teleskop till en riktigt bra pris. Det är värt att nämna Starfinder 60, som är ett utmärkt nybörjarteleskop till en mycket bra pris.

Om han redan har ett teleskop finns det många populära redskap, som böcker om astronomi, motor, solfilter, teleskoplinser, planetkamera och kamera- och smarttelefonadapter m.m. Se det stora utbudet av utrustning till teleskop här. 
 

Barnteleskop är en säker julklapp här.

Teleskop som också kallas stjärnkikare för barn har blivit oerhört populära under de senaste åren. Ett barnteleskop kännetecknas av användarvänligheten för barnet, så att det kan utforska den fantastiska astronomiens värld med den spännande natthimlen med månen, planeter, stjärnor och galaxer. Om ditt barn redan har ett teleskop, har vi andra bra julklappsidéer så som smarttelefonadaptrar för teleskop eller planetkameror. För alla åldersgrupper är Legos faktabok om planeter med små minifigurer en säker hit. Barnen lär sig om planeter på ett roligt sätt med lek med lego-karaktärer.

 

Kikare i julklapp till honom eller henne som har allt.

Om du saknar idéer om vad du ska ge din make, flickvän, pappa eller morfar som present eftersom de har allt, är en kikare en bra julklappsidé. Om de har hobbyer som golf, resor, båtliv, fågelskådning, jakt och naturentusiaster - är en kikare oumbärlig för dem.

Oavsett om det är till mamma, mormor eller en vän, hittar du ett brett utbud av kikare i allt från teaterkikare till natur och fågelkikare. Du kommer att kunna hitta kikare för alla behov i olika prisklasser, du kan se en omfattande översikt över kikare under 500 kronor och kikare under 1000 kr. Vi rekommenderar och guidar dig när du väljer den bästa kikaren.

Om julklappsbudgeten är mindre än 400 kr. kan vi rekommendera kikartillbehör som väska till kikare, bärband för kikare, rengöringsset för kikare eller böcker om fåglar.
 

Julklappar under fast budget för henne och honom.

De flesta har en fast budget till julklappar, så du kan hitta inspiration till julklappar 2019 indelade i olika prisklasser. Julklappar från 0-400 kr., 400-800 kr., 500-1500 kr. eller mer. Även om julklappen har en maxbudget på 200 eller 300 kr. hittar du enkelt en bra present här. Vi har massor av gåvor för barn som vuxna och män som kvinnor. Du kan köpa julklappar för hela familjen på Kikkertland.se.
 

Köp julklappar idag - snabb och säker leverans!

Vi startar julförsäljningen med härliga julklappsidéer. Skriv julklapp i kommentarrutan när du beställer och vi byter utan problem julklappen fram till den 10 januari 2020.