• Betala säkert med Klarna
  • Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  • 5 stjärnor på Trustpilot

ZEISS Termisk Kikare DTI 3/35

29.439 sek

Klarna

Modell/Varunr.: Z527010
Lagerstatus: Leveranstid 10-12 dagar
st.

ZEISS Thermal Camera DTI 3/35 är speciellt designad för jägare som behöver se värmekällor i naturens mörker. Värmekameran är designad av jägare - för jägare. Därför innehåller produkten alla fördelar en jägare behöver.

DTI 3/35 har fantastisk optik som ger detaljerade bilder oavsett väder och ljusförhållanden. HD LCOS-skärmen säkerställer att du får detaljeringsnivån i bilden som behövs för att identifiera målet. . Den har en 1-4x zoom som kan justeras med 0,5x intervall. Den mycket fina och gradvisa justeringen av förstoringen gör att du kan känna igen även de minsta detaljerna i det observerade djuret. Denna funktion är absolut nödvändig när du behöver observera djur i fullständigt mörker.

Jakt kräver hög koncentration. Därför har ZEISS utvecklat ErgoControl-konceptet, vilket säkerställer att användningen av värmekameran inte orsakar störningar. En smart placering av knapparna gör att du kan använda dem intuitivt och eftersom knapparna har var sin egen form kan du snabbt identifiera dem - även med handskar på.

Den ergonomiska designen möjliggör enhandsdrift för både vänster- och högerhandtagare. Du får ett naturligt och stabilt grepp om värmekameran
, där fingrarna vilar på knapparna. Då är du alltid redo att justera inställningarna efter dina behov.

Vill du spara dina inspelningar och dela de unika stunderna i naturen med andra? Det är nu möjligt med ZEISS Hunting App, där du kan överföra data från DTI 3/35 direkt till din smartphone via WLAN. Det låter dig också leva strömma dina nattupplevelser.

ZEISS Thermal Kamera DTI 3/35 har fyra olika färginställningar. Med "black-hot" och "white-hot" får du en hög kontrastnivå i bilden. Dessa är särskilt bra för att spåra och identifiera målet. Om du observerar i ett mycket grönt område är "red-hot" optimal för spårning av värmekällor.
Den sista inställningen "rainbow" är idealisk för att identifiera även de minsta temperaturskillnaderna.

Display resolution, pixel

1280x960 LCOS display

Sensor resolution 384x288
Colors

White Hot, Black Hot, Red Hot och Rainbow

Synsfelt v/100m

19 m

Power supply Li-Ion Battery - 7 timers leverid
Operating temperature, ºC -10...+40
Size

193-60-65

Weight 450 g