• Beställ innan 13.00 - MA-TO och vi skickar samma dag (för grön lagerstatus)
  • Betal med Klarna
  • Beställ online 24/7

Vortex

Vortex Optics är ett märke som står för kvalitet och som plockar de bästa bitarna från andra tillverkare utan att höja priset. De har många olika kikare och avståndsmätare att välja mellan som har ett lågt pris med tanke på vad man får; premiumoptik som ger klar bild med bra ljus och färg. 
 

Det spelar ingen roll om du inte har så stor erfarenhet av kikare eller om du vet precis vad du vill ha, Vortex Optics har en kikare för varje tillfälle. 
 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Med Vortex Optics kan du njuta av naturen på riktigt. Gränsen mellan dig och djuren du tittar på suddas ut och du kan fokusera på det du ser i stället för inställningar och tunga, bökiga kikare. Dessutom är deras produkter mycket hållbara och tål att användas, vilket gör att du inte behöver vara rädd för att hantera din kikare när du är ute. 
 

Att Vortex kikare är vattentäta och kvävgasfyllda gör att du inte behöver oroa dig för att det ska bli imma på linsen, vare sig utifrån eller inifrån. Det förhindrar även att damm tar sig in i kikaren. Detta är en stor fördel och ett exempel på alla små detaljer som helt enkelt sitter där de ska när det gäller Vortex Optics. Tanken är att din kikare alltid ska vara redo att användas och att du ska få en lika skarp och tydlig upplevelse varje gång du tar upp den ur väskan.
 

Vortex Optics riktar sig även till dig som golfare som vill kunna mäta hur långt du slår. Fördelen med att använda en golfkikare i stället för en golfklocka är att den är mer exakt när du mäter avstånd. Den är också mer användarvänlig än en klocka tack vare att man inte behöver hålla på och skapa användarkonto, ladda ner uppdateringar och så vidare. Den gör det den ska utan krusiduller och håller i många år. 

Vortex Crossfire – En bra allround-kikare 

Om du vet att du vill ha en kikare så att du kan fågelskåda, jaga eller bara titta på naturen i största allmänhet, men inte har en aning om vilken modell som kan passa så kan vi varmt rekommendera Vortex Crossfire. Det är en kikare som både har väldigt brett synfält och som fungerar även på morgonen eller kvällen när det inte är fullt dagsljus. 

Denna kikare är kvävefylld och därför 100% vattentät och imfri. Detta gör att den går bra att använda oavsett vilket väder som råder. För att du ska kunna sticka ut direkt och använda den medföljer både väska och rem. 
 

Om du tycker att detta låter bra, men skulle föredra en lite fräsigare modell ska du satsa på Vortex Viper. Det som gör denna kikare lite dyrare, men mycket bättre, är att den har totalt kristallklar bild i kombination med en enastående hållbarhet tack vare ArmorTeks skyddande linsbehandling. 

En kikare för alla smaker

Det som gör Vortex Optics till ett märke vi är stolta över att sälja är att de verkligen erbjuder något för nästan alla som är sugna på en kikare. Oavsett om du aldrig har använt en kikare förut och inte vill lägga mer än en tusenlapp eller om du behöver en kikare i jobbet som ska hålla för daglig användning så har de bra alternativ som täcker dina behov. Detta i kombination med att deras tillbehör såsom stativ och väskor håller mycket hög kvalitet gör att vi helhjärtat kan rekommendera dig att köpa en Vortex kikare. 
 

Trustpilot