Lampor

Hos Kikkertland hittar du ett stort utbud av olika kvalitetsljus från Nextorch, såsom ficklampor, pannlampor och sökset. Dessutom har vi även tillbehör till lamporna som glödlampor, batterier, filter, fodral och mycket mer. Här kan du köpa lampor för jakt, löpning, hobby, camping och många andra aktiviteter. För att göra det så enkelt som möjligt för dig när du ska hitta rätt lampa för dina behov har vi delat in utbudet i olika kategorier som du kan se nedan.

Lampor med starkt ljus och bra räckvidd


När du ska köpa en ficklampa eller pannlampa är det viktigt att välja en pålitlig lampa med bra ljusstyrka. Du behöver ett kraftfullt ljus med bra räckvidd för att se bra i mörkret. Det betyder att ju högre lumen lampan har, desto större mängd ljus sänds ut. Hur kraftfullt ditt ljus ska vara beror därför på vad du ska använda det till.

Ta en titt på vår vägledande lumenguide nedan, och hitta rätt lampa för dina behov i vårt sortiment:

 • 70-1000 lumen: Idealisk för campingturer, festivaler, jakt, cykling och löpning och platser med svag belysning.
   
 • 1000-1500 lumen: Mycket kraftfull belysning som är bra för, vandring, jakt och utomhus i totalt mörker utan svag stadsbelysning.
   
 • 1500-10000 lumen: Extremt kraftfullt ljus, som oftast används för professionella ändamål som patrullering, räddning, polis, militär och sök.

Vilken ficklampa ska jag välja?


De vanligaste modellerna har lumen på runt 70 till 1000. Vill du ha en pålitlig lampa med bra ljus och lång hållbarhet lönar det sig att hitta en pålitlig modell i bra kvalitet. Köper du en lampa från det välrenommerade varumärket Nextorch är du garanterad högkvalitativa produkter, med starkt ljus och lång hållbarhet och därmed en lampa som du kan njuta av länge.

Behöver du en lampa i skymning utan stadsbelysning? Då kan du med fördel välja en modell med mellan 1000 och 1500 lumen. Det kan bland annat vara om du vandrar, jagar, fiskar eller liknande i naturen, där det är minimalt med naturlig belysning.

I vårt urval hittar du bland annat:

Hitta alla modeller i dessa kategorier i vår meny. Då får du enkelt den lampa som passar dig bäst. Om du är tveksam kan du alltid kontakta oss i vår fysiska butik eller per telefon. Vi ger dig gärna råd i ditt val av lampor.

Ficklampor med LED


En ficklampa är en bärbar elektrisk handlampa med antingen en glödlampa som använder watt eller en LED som använder LED-ljus. LED-lampor tål vibrationer bättre, varför majoriteten av alla modeller har LED-lampor än i dag. Denna ljuskälla håller också längre och är mer robust, vilket gynnar dig.

Vi rekommenderar ficklampor med LED från det välkända märket Nextorch, som är känt för hållbarhet, kvalitet och starkt ljus. Du kan till och med ladda några av våra LED-lampor på flera olika sätt. Bland annat med:

 • Uppladdningsbar med batteri
 • Vanliga batterier
 • Powerbank

Se vårt lampor för jakt


På Kikkertland.dk har vi samlat belysningsset med utrustning som du behöver för jakten. Här - kort och gott - finns allt du behöver i ett jaktkit, såsom:

 • En lampa med LED-linser
 • Ett RM85 Snap-fäste med tumskruv
 • En fjärrkontroll
 • Batterier
 • En USB-kabel för laddning
 • Tre-i-ett-lampa med vitt, rött och grönt LED-ljus

Du kan därför få ett komplett ljusset från Nextorch med allt du behöver när du är i fält. Dyk in i urvalet och hitta ditt favoritset.

Kraftfulla pannlampor för din hobby


Med en bra pannlampa kan du ha båda händerna fria. Du tappar inget ljus jämfört med en traditionell lampa, då de nya generationerna av pannlampor är mer eller mindre lika kraftfulla. Hos Kikkertland.se kan du välja mellan flera olika pannlampor.

 

Öka säkerheten i mörker med en pannlampa


När du gör allt från löpning och vandring till alla möjliga andra utomhusaktiviteter är det nödvändigt att du både kan se och synas i de mörka omgivningarna. Om vägen är dåligt upplyst är till exempel en pannlampa med bra ljuskägla en säkerhetsnödvändighet när du rör dig ute i mörkret. Det gör det lättare för mötande förare att se dig i trafiken när mörkret faller på och du kan bättre se vart du är på väg.

Nextorch pannlampor med justerbart LED-ljus


Nextorchs lätta pannlampor med justerbara lampor är idealiska för din hobby, som löpning eller vandring i mörkret. Du kan få pannlampor för USB, där du kan ladda lampan via datorn eller telefonens laddare. Dessutom kan du även ställa in ljuskonen på flera av modellerna.

Strålkastarna är monterade på ett justerbart pannband som är bekvämt att bära. Du kan även justera ljusstrålen upp till 180 grader på många av modellerna och ta bort pannlampan så att du kan använda den som ficklampa.

Batterierna är också lätta, vilket gör strålkastarna från Nextorch idealiska för en rask löprunda eller promenad efter mörkrets inbrott. Samtidigt har pannlampor en brinntid på 105 timmar och ett rött ljus, vilket bevarar ditt mörkerseende, då rött ljus inte påverkar dina ögon på samma sätt som vitt ljus gör.

Lampa för camping, tält och festival


En bra campinglampa kan lysa upp stora ytor med sin starka ljuskon. Till skillnad från handhållna lampor och pannlampor fungerar campingljus bäst om de står på marken eller hänger i luften. På Kikkertland.se kan du bland annat köpa roliga lampor att hänga upp i tältet på campingturen eller på festivalen.

Vi har ett stort urval av lampor från Nextorch som passar särskilt bra för campingturer, tältresor och festivaler.

Ta med dig en 360-graders ficklampa på tältresan


Vill du ha en smart lampa som kan rotera 360 grader? Då ska du ta en titt på vår 360 graders ficklampa från Nextorch. Dessa modeller är idealiska för både camping, tältning och utomhusaktiviteter, då du får en smart och kompakt ficklampa med en räckvidd på upp till fem meter åt alla håll.

Ficklampan har även en magnetisk bas som gör den lätt att placera på olika metallytor utan att den välter. Nextorch 360-lampan är även utrustad med en karbinhake, så att du kan montera den i till exempel tältet eller fästa den i bältet. På så sätt kan du ta med dig ljuset och ändå ha båda händerna fria.

Bärnstens lampor: Ficklampor med UV-ljus


Behöver du en kraftfull ficklampa för att hitta bärnsten? Ta då en titt på våra UV-ljus som du kan få som ficklampor, pannlampor och förstoringsglas med LED-ljus. Då är det lättare att se den vackra bärnsten på stranden. Med pannlampa eller ficklampa kan sökandet efter bärnsten ske med händerna fria.

Vill du ha en kraftfull ficklampa med både vitt ljus och UV-ljus som du kan använda överallt? Sedan har Kikkertland.dk flera olika Nextorch-modeller som uppfyller precis det behovet. Här hittar du till exempel ficklampor som har både funktioner och höga lumen vilket ger dig kraftfull belysning. Utforska sortimentet och köp en ny lampa till ett extremt skarpt pris hos oss.

Jupio batterier och laddare


På Kikkertland.se erbjuder vi kvalitetsbatterier från Jupio till rimliga priser. Vi har alla vanliga storlekar på batterier - allt från de små AAA-batterierna till de stora, fyrkantiga CR123A. Dessutom erbjuder vi även uppladdningsbara batterier, så att du kan ladda och återanvända dem om och om igen. Du hittar även litiumbatterier från exklusiva Nextorch och Panasonic i vårt sortiment.

 

Tillbehör för lampor


Vi har ett stort utbud av tillbehör för lampor, så att du kan få allt du behöver. Här hittar du bland annat bärremmar, fjärrkontroller, filterset och gevärsfästen. På så sätt kan du enkelt montera en ficklampa på ditt gevär, så att jaktsituationen optimeras under dåliga ljusförhållanden. Dessutom erbjuder vi filter för ficklampor, som kan vara användbara på jakten när du behöver hitta spår av blod. Här erbjuder vi ett filterset med olika färger som tjänar olika syften:

 • Rött filter: De flesta djur kan inte se rött ljus. Med detta filter kan du därför lättare komma närmare djuret och observera eller sikta på det.
 • Grönt filter: Ger förbättrat mörkerseende - speciellt i skogsområden.
 • Blått filter: Med detta filter kan du observera spår av blod från ditt byte.

Väskor till ficklampor

Saknar du en väskor till din lampa? Då kan du ta en titt på utbudet hos Kikkertland.se där du alltid får bra kvalitet. Hos oss hittar du modeller med klämma som du enkelt kan montera på en keps, dina byxor eller något helt annat, beroende på vad du föredrar. Klämman kan enkelt monteras på alla typer av tunna ytor, så att du kan ta med dig ficklampan överallt.

Behövs hjälp? Vi ger dig gärna råd


Oavsett om du behöver ficklampor för jakt, friluftsliv eller något helt annat är det alltid trevligt att få professionell vägledning om du är tveksam. Och det kan du få på Kikkertland - vi är experter på hela vårt sortiment av lampor. Vi står redo att ge dig råd utifrån dina önskemål och behov, så att du kan beställa rätt produkt. Du kan kontakta oss under våra öppettider på telefon +45 9630 3409