• Fri frakt vid ordrar över kr. 1000,-
  • Beställ före kl 13.00 och vi skickar samma dag
  • 14 dagars ångerrätt
  • Eget Lager
KATEGORI

Mikroskop

Köp ditt mikroskop från specialist. Vi har ett stort urval av mikroskop från kända märken som Optika Microscope och Celestron mikroskop. Här kan du välja mellan monokulära mikroskop, binokulära mikroskop eller digitala mikroskop. Dessutom har vi även tillbehör för mikroskop, som objektglas, täckglas eller petriskålar samt dissektionsset, där alla delar är monterade i et etui.

Se de olika mikroskoper nedan. Med mikroskop kan du se föremål som är för små för att ses med blotta ögat. Nedan kan du läsa om de olika typerna av mikroskop, så att du kan fatta ett kvalificerat köpbeslut.

 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Upptäck världen i miniatyr med mikroskop

Oavsett om du har ett brinnande intresse för forskning eller vill använda mikroskop för hobbybruk, har du kommit rätt. Hos Kikkertland kan du hitta marknadens bästa mikroskop för alla från nybörjare till professionella användare.

Mikroskop för hemanvändare och professionella

Hos oss kan du hitta mikroskop för hemmabruk såsom traditionella mikroskop, monomikroskop, stereolupp, och digitala mikroskop med USB. Vi har även mikroskop för professionella användare inom biologi, medicin, och industri. Dessutom erbjuder vi mikroskop specialgjorda för barn.

Monomikroskop

Monokulära mikroskop är mikroskop där du använder ett öga för att observera ditt prov. Du kan hitta både analoga och digitala mikroskop i denna kategori, samt fickmikroskop, handhållna mikroskop och mikroskop som du kan använda på turné.

Vid köp av flera av våra monomikroskop ingår mikroskopuppsättningar med beredda prover, hjälpmedel, samt PC-okular med USB till dator. Med ett mikroskop kan du se objekt som är för små för att ses med blotta ögat. Våra monomikroskop har upp till 2000x förstoring.

Stereomikroskop

Stereomikroskop är mikroskop där du använder båda ögonen för att observera ditt prov. Med ett stereomikroskop eller stereoljud, ser du två identiska bilder med varje öga, vilket är mindre ansträngande för synen.

Ett stereomikroskop används huvudsakligen inom biologi, medicin, veterinär, bakteriologi och jordbruk. Det är även vanligt inom undervisning på skolor, högskolor, samt hos laboratorier inom forskning.

Som tillbehör till ditt stereomikroskop erbjuder vi bland annat glidglas, glasskydd, mikroskopljus, petriskål, samt CDD-kamera.

Digitala mikroskop med USB

Här hittar du de bästa digitala mikroskopen som är utformade för användning med dator. Den medföljande programvaran installeras via CD-enhet.

Observation av föremål som är osynliga för blotta ögat kan undersökas med digitala mikroskop, och det är möjligt att ta bilder och göra videoinspelningar som kan överföras till dina digitala enheter via USB. Vi har allt från handhållna mikroskop till digitala mikroskop med observation via inbyggd LCD-skärm.

Biologi och medicin

Här hittar du ett brett spektrum av mikroskop för användning inom biologi och läkemedelsindustrin. Mikroskop som används i skolor, högskolor, utbildningsinstitutioner, laboratorier och forskning kan också användas för den avancerade hobbyentusiasten. Vi erbjuder välkända varumärken som Celestron, Optika och Zenith.

Industri och material

Professionella mikroskop för industriellt bruk kan även hittas bland våra produkter. Vi erbjuder både digitala och analoga mikroskop lämpliga för industriellt bruk hos företag. Dessa lämpar sig även för utbildning och forskning.

Hobby och amatör

Du kan finna ett brett utbud av mikroskop idealiska för hobbybruk på hög nivå, utan att behöva investera i de största och dyraste modellerna. Vi har båda mikroskop som passar samtliga nivåer, från nybörjare till den kräsna användaren som vill ha professionell utrustning till ett rimligt pris.

Mikroskop för barn

Om du söker ett mikroskop för barn, kan du se vårt utbud av mikroskop i mindre storlek, speciellt anpassade för barn. I denna kategori kan du finna mikroskop från bland andra National Geographic, Viewlux, Celestron, och Zenith. Dessutom har vi även utarbetat prover, fossila uppsättningar, mekaniska insatser, gröna filter och många andra spännande saker till dessa mikroskop.

Tillbehör till mikroskop

Till ditt mikroskop kan du finna alla typer av tillbehör, bland annat kontrastmetoder, ljus, okular, kameror, och glödlampor.

Lärande som ger glädje

Vi hoppas att du kommer att få stor glädje av ditt mikroskop och att du kommer att se världen med nya ögon!

Beställ tryggt och enkelt

Kikkertland är en av nordens största webbhandlare för mikroskop, kikare, teleskop, samt alla tänkbara tillbehör som gör din kikarupplevelse bättre. Eftersom ett mikroskop är en stor investering har vi en utmärkt kundservice som kan svara på alla dina frågor som dyker upp. Med ett eget lager kan vi erbjuda dig ett brett utbud till låga priser och snabb frakt. Beställer du före kl 14.00 skickar vi din beställning samma dag.

Behöver du råd eller hjälp? Du är välkommen att ringa oss på +45 9630 3409, måndagar-torsdagar kl 09.00-16.00, samt fredagar kl 09.00-12.00. Du kan även nå oss via e-post till info@kikkertland.se.