Julklappar

Saknar du den perfekta julklappen till familijen eller dina barn till jul i år. Hos Kikkertland hittar du ett stort urval av spännande julklappsidéer till familj och barn. Vi erbjuder högkvalitativa produkter i kikare, stjärnkikare, digitala mikroskop, kraftfulla förstoringsglas och ficklampor - köp minnesvärda julklappar till hela familjen här.

Oavsett om det är en jaktkikare eller ett teleskop på önskelistan, eller en bra teaterkikare eller förstoringsglas, då finns den här på hemsidan. För barn och juniorer finns det spännande och pedagogiska julklappar som barnsteleskop, handhållna mikroskop, fickmikroskop, barnkikare, insektsluppar eller Carson Adventure kit där barn kan utforska vår underbara värld på ett roligt sätt som gör lärande till en lek! Behöver din mor- eller farförälder ett förstoringsglas för att hjälpa till med att läsa, titta på frimärken, lösa korsord eller liknande? Här hittar du de bästa julklappsidéerna för hela familjen! 

Köp online idag - vi byter julklappar till och med den 15. januari 2024. 

Köp alla julklappar till hela familjen hos Kikkertland! 

Du hittar Sveriges bästa urval av presentidéer för hela familjen hos Kikkertland, oavsett om det är gåvan till far, mor, far- eller morföräldrar eller barn - du kan göra all din julshopping här. Vi garanterar snabb och säker leverans från webbutiken. Det är ett trevligt och enkelt sätt att köpa julklappar när du beställer presenter på nätet, så det blir mer tid till jul med familjen. Köp alla dina julklappar idag – så skickar vi alla dina julklappar till dig. 

Stjärnkikare är en populär julklapp

Om du saknar en bra julklappsidé  är ett teleskop, även kallat stjärnkikare, till den som beundrar stjärnhimlen en bra julklappsidé. Den kommer att kunna se natthimlens underbara värld med ett teleskop, som är lätt att använda till ett riktigt bra pris. Det är värt att nämna Starfinder 60, som är ett utmärkt nybörjarteleskop till ett mycket bra pris. Du kan också få en titt på stjärnorna med vår populära handhållna kikare Skymaster. Det smarta är att denna kikare även kan användas för landskapsobservation och de kommer med ett stabilt stativ.   


Bra nybörjarteleskop: 

  

Teleskop för semiprofessionella astronomer 

Om de har erfarenhet av astronomi kan modellerna nedan vara av intresse. 

 

Teleskop för den erfarna hobbyastronomen: 


Se hela utbudet av teleskop eller se vår guide till teleskop.

Om dem redan har en kikare kan du hitta massor av populära tillbehör som astronomiböcker, stjärndiagram, motor, solfilter, mån- och planetfilteruppsättningar, barlowlinser, smarttelefonadaptrar och mycket mycket mer. Se Kikkertlands stora utbud under utrustning för teleskop.

 

Presentidéer till barnet som har allt 

Att hitta den perfekta julklappen till dina kära barn kan vara en utmaning. Misströsta inte, det finns bra inspiration att hämta hos Kikkertland.se. Här kan du enkelt hitta roliga och lärorika presenter till ditt barn eller barnbarn. Möjligheterna är många, se bland annat våra stjärnkikare, fickmikroskop, barnkikare eller något helt annat. Du kan se hela utbudet under barnmenyn

Barnteleskop är en säker julklapp här

Teleskop som också kallas stjärnkikare för barn har blivit oerhört populära under de senaste åren. Ett barnteleskop kännetecknas av användarvänligheten för barnet, så att det kan utforska den fantastiska astronomins värld med den spännande natthimlen med månen, planeter, stjärnor och galaxer. Om ditt barn redan har ett teleskop, har vi andra bra julklappsidéer så som smarttelefonadaptrar för teleskop eller planetkameror. För alla åldersgrupper är en säker hit. 

Barnkikare på önskelistan 

Finns det en kikare på önskelistan? Sedan finns det piratkikare, barnkikare eller adventure kit för barn. Med ett adventure kit från Carson får du en kikare, en ficklampa, en kompass och en flöjt. Perfekt för den lilla äventyraren som ska ut och utforska naturen. Om du vill spela pirat på världens stora hav, då är den infällbara piratkikaren en säker vinnare. Vår barnkikare är idealisk för barn som älskar att lära sig nya saker och leka i naturen eller som sällskap på resan. Det smarta med en barnkikare är att den är anpassad efter barnets händer och är gjord i en robust och färgglad design. 

Kikare i julklapp till den som har allt

Om du saknar idéer om vad du ska ge din partner, flickvän, pappa eller morfar som present eftersom de har allt, är en kikare en bra julklappsidé. Om de har hobbyer som golf, resor, båtliv, fågelskådning, jakt och naturentusiaster - är en kikare oumbärlig för dem. 

Oavsett om det är till mamma, mormor eller en kompis så hittar du ett brett utbud av kikare i allt från teaterkikare till natur- och fågelkikare. Du kommer att kunna hitta kikare för alla behov i olika prisklasser, du kan se en omfattande översikt över kikare under 500 DKK och kikare under 1 000. Vi råder och guidar dig gärna i valet av den bästa kikaren för ändamålet. Goda råd och vägledning hittar du i vår guide till kikare.

Julklappar under fast budget för henne och honom

De flesta har en fast budget till julklappar, så du kan hitta inspiration till julklappar 2023 indelade i olika prisklasser. Julklappar från 0-300 sek., 300-800 sek, 800-1500 sek. eller mer. Även om julklappen har en maxbudget på 100, 200 eller 300 kr. hittar du enkelt en bra present här. Vi har massor av gåvor för barn som vuxna och män som kvinnor. Du kan köpa julklappar för hela familjen på Kikkertland.se. 


Julklappar under 300 kr: 

 • Viewlux Fick Kikare
 • Botaniklupp
 • Opinel Svamp Kniv 
 • Förstoringsglasögon 
 • Insektslupp 
 • NexTorch EcoStar-pannlampor och UV-lampor 
 • USB-mikroskop 25-200x förstoring  
 • Wildlife Garden Talgbollsmatare Stjärna - Svart 


Se alla julklappsidéer under budgeten på 300 kr i kategorin ovan. 

 

Julklappar under 800 kr: 

 • Börjar mikroskop 900x förstoring 
 • National Geographic Mikroskop 40-640x 
 • Helios Rapide monokikare 
 • Nextorch UT10 pannlampa 
 • NexYZ3 3-akse Universal Smartphone Adapter 
 • Piratkikare 
 • National Geographic Barnkikare 6x21 
 • Viewlux Classic kikare 
 • Fågelholk 
 • ZEISS rengöringskit till kikare

 

Se alla julklappsidéer under budgeten på 800 kr i kategorin ovan

Köp julklappar idag - snabb och säker leverans! 

Vi startar julförsäljningen med härliga julklappsidéer. Vi byter utan problem julklappen fram till den 15. januari 2024.