• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Tillbehör till kikare

Tillbehör till handhållna kikare och tubkikare.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Remmar 

En rem till din kikare, eller kikar-hängslen som de ibland kallas, kan vara extremt användbart om man använder sin kikare ofta eller till specifika tillfälle. Oftast kan man säga att man kommer otroligt långt med en axelrem och i vissa situationer är det nästan nödvändigt att ha en, men även de lite större remmarna kan vara användbara i många situationer. Generellt sett, kan man säga att om man använder sin kikare i svår terräng eller om man till exempel behöver hålla flera olika saker i händerna samtidigt, då är ett tillbehör till din kikare, så som en rem, nästan ett väsentligt eftersom den inte bara frigör båda händerna så att du kan koncentrera dig på att inte falla utan den skyddar också din kikare från att svänga runt och eventuellt skadas på en sten eller annan hård yta när du går med den. Tillbehör till kikare kan också vara användbart om man har en skakig hand eller bara behöver mer stöd, kommer remmen väl till hjälp och kommer göra livet lite lättare ute i terrängen på ditt nästa äventyr!  

Tillbehör till kikare om du är jägare

Är du jägare kan användningen av en rem vara till stor nytta. Kanske bär du med dig en massa annan utrustning till din jakt som är både stor och tung. Att avlasta vikten på en rem kan vara en bra idé och gör det lättare att hålla koll på all utrustning. Framförallt blir användningen av kikaren mycket lättare då kikaren hålls säkert ur vägen och man kan snabbt komma åt den om man behöver. Remmen kommer även att täcka och skydda din kikare mot smuts då den inte tappas lika lätt. Men andra ord ett väldigt bra tillbehör till kikare.

Självklart passar de också perfekt för kameror hos naturfotografen. 

 

Stativfäste 

Sitta, observera, vänta och sen upprepa igen. Det är ingen enkel lek att vara jägare. Du måste sitta där och vänta såvida ditt jaktbyte dyker upp. Ansträngda muskler, sträckta armar och brist på tålamod känner nog alla jägare igen. Med ett stativfäste kan man slippa det. Stativfästen för kikare spelar en viktig roll och fungerar som din tredje arm under långvariga jakt sessioner. Placera adaptern på kikaren och montera den över ett stativ och du kommer garanterat att bli förvånad över avkopplingen du får av att använda ett stativ. 

Att välja rätt stativadapter för din kikare kan vara lite svårt. Därför sitter vi klara att hjälpa dig med ditt köp. Så tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring ditt köp. Vi vill gärna hjälpa dig med ditt köp av tillbehör till kikare. 

Väskor 

Det finns ofta tillfällen när du vill eller behöver ta mer än bara din kikare med dig ute i fältet. Därför har vi på Kikkertland även ett brett utbud av väskor som tillbehör till din kikare från kända märken till din kikare som du också hittar under denna kategori. 

Hos oss på Kikkertland.se kan du hitta ett brett utbud av tillbehör till kikare. Information om varje tillbehör finns inne på produktbeskrivningen när du klickar in på produkten. Har du frågor kring ditt köp är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna med ditt köp. 

Vi hoppas du blir nöjd med dina nya tillbehör till din kikare. Välkommen till oss!  

Trustpilot