• Returnera julklappar fram till 16/1/23
  • Betala säkert med Klarna
  • Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  • 5 stjärnor på Trustpilot

Tillbehör till kikare

Tillbehör till handhållna kikare och tubkikare hittar du här! Vi har ett varierat sortiment av alla möjliga tillbehör för kikare som du kan tänkas behöva när du är ute på äventyr. En rem eller väska till din kikare är väldigt praktiskt, oavsett om du använder din kikare för jakt, hobby, till sjös eller på fritiden. Nedan finner du bland annat remmar och selar för kikare, stativ och stativfäste, flytrem, linskydd, kikarväskor och rengöringskit. Är du osäker på vilket tillbehör för kikare du behöver är det bara att kontakta oss. Vi svarar mer än gärna på dina frågor!

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Rem & sele till kikare 

En rem eller sele är ett extremt användbart tillbehör för kikare. Man kommer otroligt långt med en vanlig axelrem, men även en mer kraftig sele till kikare är väldigt praktiska i många situationer. Använder du till exempel din kikare i svår terräng eller behöver hålla flera saker i händerna samtidigt, kan en rem eller sele till din kikare vara nödvändigt. Remmen frigör dina händer och hjälper dig på så vis att hålla balansen, samtidigt som den hindrar din kikare från att svänga runt och skadas på hårda ytor. Kikartillbehör kan även vara till stor fördel om du har skakiga händer eller bara behöver lite mer stöd. En rem till kikaren kommer garanterat väl till hjälp och gör livet lättare på ditt nästa äventyr i terrängen. 

Tillbehör för kikare när du jagar

Du som är jägare och använder din kikare för att jaga kan ha särskilt stor nytta av en rem eller sele. Troligtvis bär du på tung jaktutrustning och har inte mycket utrymme kvar för att bära en kikare. En rem eller sele till kikaren kan avlasta vikten och göra det enklare för dig att hålla koll på din utrustning. Framförallt eftersom kikaren hålls säkert ur vägen, samtidigt som du snabbt kan komma åt den vid behov. En rem till din kikare kommer även att skydda den mot smuts och skador, eftersom det inte längre finns någon risk att du tappar den. Med andra ord är en sele eller rem ett väldigt bra tillbehör till kikare, som även passar perfekt för en naturfotografs kamera.

Stativfäste 

Att skaffa ett stativfäste till kikare är en annan briljant idé som underlättar för dig som använder kikare för jakt. Det är ingen lek att vara jägare, speciellt inte när en hel dag kan gå ut på att sitta still, observera omgivningen och vänta, om och om igen. Många jägare känner nog igen att det snabbt kan resultera i ansträngda muskler, utsträckta armar och brist på tålamod. Med ett fäste och stativ kan du slippa det! Stativ för kikare spelar en viktig roll och fungerar som en tredje arm under långa jaktsessioner. Placera bara fästet på kikaren och montera den på ett stativ. Du kommer garanterat att bli lättad över hur mycket ett stativ kan hjälpa! 

Att välja rätt stativfäste till din kikare kan ibland vara lite svårt, och därför sitter vi redo för att hjälpa dig med ditt köp. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring ditt köp! Vi kan allt om tillbehör för kikare och guidar dig gärna genom processen. 

Väska till kikare

Det kommer ofta att finnas tillfällen när du vill eller behöver ta med dig mer än bara din kikare ut på fältet. Därför har vi på Kikkertland även ett brett utbud av väskor för kikare från kända märken, som du också hittar under denna kategori. 

Hos oss på Kikkertland hittar du ett varierat sortiment av tillbehör för kikare. Vill du veta mer om en specifik produkt hittar du specifikationer om varje tillbehör när du klickar dig in på produkten i fråga. Har du frågor kring ditt köp är det bara att kontakta oss, vi hjälper dig mer än gärna med ditt köp.

Vi hoppas att du blir nöjd med dina nya tillbehör för kikare. Välkommen till oss!