kökshanddukhållare

Här nedan hittar du våra vackra kökshanddukhållare i trä från det populära svenska märket Wildlife Garden. Kökshanddukhållarna i trä är handgjorda, och du får därför en helt unik inredningsdetalj. Med en snygg kökshanddukhållare kan du hålla ordning på kökshandduken och samtidigt skapa en mysig inredning. 

Se vårt urval av de charmiga kökshanddukhållarna här på sidan. 

Ta in naturen i hemmet med en kökshanddukhållare i trä

Med en kökshanddukhållare i trä kan du låta naturen komma helt in i hemmet. De söta träkökshanddukhållarna är nämligen gjorda i massivt trä, vilket ger ett mysigt och hemtrevligt uttryck. Det naturliga och enkla designet passar perfekt till en avslappnad och charmig inredning.

Handgjord träkökshanddukhållare från Wildlife Garden

De söta kökshanddukhållarna i trä kommer från det svenska märket Wildlife Garden, och du kan därför vara säker på att kvaliteten är helt i topp. Wildlife Garden har fokus på att skapa unika produkter, där det är lagt stor vikt vid detaljerna. Därför är varje träkökshanddukhållare handgjord, och den lilla fågeln på toppen är handskuren, vilket gör kökshanddukhållarna i trä helt unika och speciella.

Miljövänlig kökshanddukhållare i trä

Kökshanddukhållare i trä från Wildlife Garden är ett miljövänligt val, eftersom hållbarhet är en kärnvärde hos Wildlife Garden. De väljer noggrant hållbara och naturliga material. Träsorterna som används till kökshanddukhållare i trä är odlade och skördade på ett ansvarsfullt sätt för att bevara skogarna och den biologiska mångfalden.

Köp en charmig kökshanddukhållare i trä hos Kikkertland

Hos Kikkertland kan du utforska vårt urval av charmiga Wildlife Garden kökshanddukhållare i trä, så att du kan ta in naturen i köket, matsalen eller sommarstugan. Har du frågor om produkterna eller något annat, kan du hitta våra kontaktuppgifter här