Wildlife Garden

Här kan du se våra vackra produkter från det svenska varumärket Wildlife Garden där miljöhänsyn, djurskydd och inredning står i centrum. Wildlife Garden erbjuder produkter som både skapar färg och grace i inredningen, samtidigt som du skapar glädje för djuren i din trädgård. I vårt utbud av Wildlife Garden hittar du fågelholkar, matare, insektshotell, nyckelringar, krokar och mycket mer.

Se hela utbudet nedan, och fördjupa dig i kombinationen mellan natur, inredning och fantastiskt hantverk. 

Historien om Wildlife Garden

Inspirerad av de vackra omgivningarna på Bjärehalvön i södra Sverige med små röda hus, ängar, åkrar och en stor biologisk variation föddes idén bakom Wildlife Garden. Tiden gick och Wildlife Gardens utbud växte tillsammans med det. I dag omfattar deras produktsortiment allt från dekorationsskatter inomhus till utomhusprodukter som skänker glädje åt djuren i trädgården. Varje pjäs kännetecknas av skönhet, funktionalitet och ett lekfullt förhållningssätt till design. Wildlife Garden designar noggrant varje produkt i samarbete med experter, tillverkare och hantverkare för att säkerställa kvalitet och autenticitet.

Få tidlös svensk design när du köper Wildlife Garden

Wildlife Gardens signum är svensk design som sprider glädje hos både djur och människor. Deras produkter hyllar hantverket, detaljfinansen och fördelarna med de enskilda materialen. Med kunskap, erfarenhet och kreativitet som kompass skapar de produkter som är tidlösa och autentiska.

Wildlife Gardens handsnidade mästerverk tar form i Manchuriet, som ligger i nordöstra Kina. I generationer har lokala hantverkare gjort vackra skulpturer i trä under de isiga vintermånaderna när marken är frusen. I mer än 15 år har Wildlife Garden upprätthållit ett nära samarbete med samma tillverkare, där de efter hand känner till alla dedikerade träsnidarna. Detta pågående partnerskap garanterar kvalitet och kontinuitet i både nya och gamla produkter.

Miljövänlig design och handslipat trä

Wildlife Gardens dekorativa träfåglar är omsorgsfullt snidade i lindträ och målade med miljövänlig, vattenbaserad akrylfärg. Wildlife Garden gör därför en dygd av att producera sina produkter hållbart och med hänsyn till miljön.

De har tagit denna design in i sina andra produkter som sina nyckelringar, krokar och pappershanddukshållare, som också alla har en handskuren del som är fint dekorerad med miljövänlig färg.

Även deras större produkter som fågelholkar och insektshotell är också målade med den miljövänliga färgen, och kommer att pryda vilken trädgård eller terrass som helst.

Upptäck naturens skönhet med produkter från Wildlife Garden

På Kikkertland.se förstår vi vikten av att skapa en koppling till naturen och uppskatta dess skönhet. Med Wildlife Gardens produkter hyllar vi naturen, då varje produkt är designad med omsorg och kärlek till naturen.

Behöver du professionell rådgivning om Wildlife Garden-produkter eller andra märken? Våra engagerade experter är alltid redo att svara på dina frågor och ge dig den hjälp du behöver. Du kan enkelt kontakta oss, där vårt team är redo att ge dig råd.