• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Jaktutrustning

Hos Kikkertland.se finns ett brett utbud av jaktutrustning. Här kan du bland annat hitta kikarsikte, stolar, skjutbänkar och rengöringskit. Våra produkter tillgodoser en mängd jaktformer, varför du förmodligen också kan hitta utrustning som passar just dig och din jakt. Utforska varumärken som Outdoor Edge, NexTorch, Jaeger, Konus och Norica och hitta precis rätt jaktredskap. Då kan du tryggt ta dig ut i det fria, utan att behöva bekymra dig för något annat än god sikt.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Välj jaktutrustning med kvalitet - det lönar sig

Med rätt jaktutrustning får du också det bästa resultat. Därför erbjuder vi viktiga produkter som luftgevärskulor, rengöringskit samt kikare och rödpunktssikten. Så du kan ge dina skott en större noggrannhet och precision. De goda siktmedlen är avsedda för luftgevär, salongsgevär, jaktgevär med flera andra och kan användas i alla väder. De ger din jakt en mer solid grund och möjligheten till bättre resultat. Du kan också hitta kikarfäste för ditt gevär i vårt utbud av  fästen – så du kan låsa på bytet och komma nära. På kikkertland.se hitta du också jakt- och fiskknivar.

Vår essentiella jaktutrustning kommer från bra märken som Jaeger och Vanguard, som ligger bakom kvalitetstillbehör såsom kikare, stativ och tillbehör till bra priser. Varumärkena har många års erfarenhet av jaktutrustning, och därför kan du vara säker på att du med någon av dessa produkter alltid har en pålitlig och kvalitetstestad följeslagare på jakt.

Jaktstolar du inte sitter illa i

Vissa jaktlägen kräver tålamod och stillhet, och det kan vara svårt att stå upp i flera timmar i rad. Därför är det bra att investera i en kvalitetsjaktstol. På Kikkertland.se kan du hitta trebenta jaktstolar som enkelt kan fällas ihop och transporteras runt utan att påverka din smidighet och rörlighet. Här hittar du bland stolar från det svenska friluftsmärket Walkstool, och det danska kvalitetsmärket Viewlux. Stolarna finns i olika dimensioner, så att du kan hitta just den som bäst passar dig och din storlek.

Gör rent med Kikkertland

När du har jaktutrustning av god kvalitet, förpliktar den också i fråga om underhåll. Därför kan du också hitta rengöringskit på Kikkertland.se. Här har vi handtag, borstar av olika längder och tjocklekar, rengöringshuvuden och rengöringsdukar som kan hjälpa dig att hålla dina vapen i det finaste och bästa skicket. Vi saluför bland annat vapenvård från Jaeger, som aldrig kompromissar om kvalitet. 
 

Efter rengöring av ditt gevär så ska du försäkra dig om att kulan flyger precis dit den ska. Du kan göra detta med en bra skjutbänk och låda, som du naturligtvis också hittar i vårt sortiment. Här garanteras du en stabil utgångspunkt med bra stöd för både skjutvapnet och armbågarna, så att både du och geväret placeras så bekvämt som möjligt. På detta sätt har du den bästa chansen att få en bra inskjutning innan det är dags att avlossa den rätta jaktens första skott.

Se dina jaktredskap i rätt ljus

Det som kan börja som en solig start på din jakt kan snabbt förändras till en blöt affär – särskilt i Danmark. Därför ställer din jakt alltid krav på din jaktutrustning, vilket gör det viktigt att ta med allt det nödvändigaste. De flesta jakter kan pågå under många timmar, du kan mycket väl skjuta bytet strax före solnedgången – vilket innebär att du behöver ljus för att stycka djuret. I sådana fall är det alltid bra att ha med en pannlampa.
 

I stort sett alla pannlampor kan användas tillsammans, därför måste du vara medveten om vad du behöver för din jaktform. Hos Kikkertland.se kan du hitta en mängd pannlampor som spänner över olika ljusstyrkor, batteritider, remfärger, vikter, ljusfärger med mera. Kika bland de många pannlampemodellerna och hitta din favorit.

Få korn på ditt byte

Det är en oundviklig betingelse att kunna upptäcka ditt byte när du går på jakt. Och oftast har du inte sådan tur att djuret dyker upp på perfekt siktavstånd från dig. Därför är det viktigt att ha en bra kikare som del av din jaktutrustning. På Kikkertland.se har vi ett stort urval av jaktkikare, vilket ger dig skarp sikt både under dagtid, i skymning och i gryning. Alla våra produkter är från kvalitetsmärken som erbjuder ljusa modeller, vattentäta designer och daggfria linser, så att du  under jakten kan få bästa sikt i alla avseenden.
 

Skulle du hellre fånga ögonblicksbilder av djuren – till exempel om du är ute på safari eller har tagit med familjen på en promenad i skogen, så kan du också gå på jakt med våra minikikare. Här spänner vårt urval över olika frontlinser och förstoringar så att du enkelt kan hitta den produkt som kan ge dig de bästa resultaten under fotojakten.

Trustpilot