• Beställ före kl 13.00 och vi skickar samma dag
  • 14 dagars ångerrätt
  • Eget Lager
KATEGORI

Jaktutrustning

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

För alla tillfällen

Hos oss kan du hitta jaktutrustning för alla tillfällen. Vi har utrustning av hög kvalitet och slitstarka material, som samtidigt lätta att bära med sig när du vill ut på jakt. Här hittar du allt du behöver för att få komplett utrustning för din nästa jakt.

 

Stort utbud av jaktutrustning

Vi har ett stort urval av tillbehör till jakten. Välj bland ett flertal hållare för ditt vapen, stolar, skjutstöd, rengöringsset, extra kulor, sikten, måltavlor och pilar. 

 

Jaktknivar

Bland våra jaktknivar finner du skarpa knivar av högsta kvalitet, med ett urval av allt från smidiga fickknivar till yxor. 

 

Fällknivar

Våra fällknivar passar till renjakt, vildsvinsjakt, rådjursjakt, älgjakt, samt även knivar anpassade för att rensa fisk. Bland vissa av våra fällknivar får du två knivar i en. Via låsknappen byter du enkelt mellan de två bladen av rostfritt stål. Här får du en funktionell köttkniv med handtag av neopren, och tillhörande nylonhölster.

 

Knivset

Vi har flera knivset med 6-8 delar som används för styckning av vilt. De innehåller alla delar du behöver från jakt till styckning. Bland våra standardset får du med kniv, buköppnare, urbeningskniv, bensåg, revbensverktyg, keramisk knivslipare, arbetshandskar, samt väska.

 

Yxor

Våra yxor är smidiga handyxor av rostfritt stål, samt med gummiklädsel, vilket ger ett stabilt grepp även med våta händer. Yxan kommer med ett praktiskt hölster av nylonbälte.

 

Knivslipare

Med våra knivslipare kan du på några få sekunder själv slipa dina knivar, yxor samt andra skärredskap så att bladen blir som nya. De ergonomiska handtagen gör sliparna enkla att hantera, samtidigt som de skyddar dina fingrar mot skador. Våra knivslipare är små, med bara några centimeters storlek, vilket gör att du enkelt kan ta med dem ut på jakt.

Övrig jaktutrustning

Monteringar

Vi har ett flertal monteringar till sikten som passar för flera typer av gevär.

 

Ställ för gevär

Våra ställ för vapen kommer av flera olika modeller. Se exempelvis ställ med V-formade åk samt stabila skjutstöd av stålkonstruktioner för ökad stabilitet för ditt vapen. På flera av våra ställ kan huvudet roteras 360º så att du kan skjuta från alla vinklar. 

 

Luftgevärskulor och pilar

Hitta flera typer av luftgevärskulor och pilar. Vi erbjuder hagel av toppkvalitet som passar till kaliber 4,5 mm luftgevär. Bland hagelkulor finner du burkar med 500 stycken kulor. Pilarna är tillverkade av stål och kommer i påsar om 10 stycken.

 

Sikten

Ett gott sikte är en nödvändighet när du jagar. Vi har sikten som ger stabilt och pålitligt sikte till jakt och sport. Samtliga sikten är kvävgasfylld vilket medför 100% vattentäthet och imfrihet. Förstoringarna är på 3-9x, med flerlagerbehandlad optik och inklusive montage.

 

Fångare och måltavlor

Vi erbjuder både kulfångar och måltavlor som köps separat. Kulfångaren samlar kulorna effektivt, så att du undviker att dessa hamnar i naturen eller i din skjutlokal. Kulfångaren är tillverkad av kraftig svart metall och är lätt att installera. Standardmåltavlorna är av 14x14 cm och kan köpas i förpackningar om 100 st.

 

Stolar

Sittstolar är oumbärliga för jakt och fiske. De är perfekta för väntan och vila. Våra bärbara sittstolar väger knappt 1 kg och har 3 ben vilka är stabila samtidigt som de är lätta att bära med. Sitt bekvämt medan du fiskar eller observerar djurlivet i skogen. Sittstolarna är lämpliga för många olika utomhusaktiviteter som jakt, fiske och camping.