Jaktknivar

Outdoor Edges jaktknivar kombinerar funktionell design med bästa produktionsprocesser, som i finaste kvalitet skapar de bästa jaktknivarna och verktygen för jägaren. Outdoor Edge är ett välkänt jaktmärke som tillverkar jaktknivar, fiskknivar och jakttillbehör till rimliga priser. Hitta våra kvalitetsjaktknivar i vårt breda urval på Kikkertland.se.

Outdoor Edge-jaktknivar

Om du letar efter en knivskarp jaktkniv så har Outdoor Edge det du söker efter. Här hittar du högklassiga knivar, som är jägarnas föredragna märke bland jaktknivar. Jaktkniven är tillverkad av överlägset japanskt stål, vilket gör kniven robust och hållbar. På Kikkertland.se erbjuder vi både jakt- och fiskknivar, knivset och yxor som du enkelt kan ta med dig på jakt. 

Bästsäljande knivset för slakt

På Kikkertland.se erbjuder vi ett stort urval av kvalitetsjaktknivar till rimliga priser. Här hittar du bland annat vår bästsäljare: en komplett knivuppsättning för slakt, bestående av ett brett antal delar beroende på uppsättning. Här kan du hitta uppsättningar som har mellan 6 till 18 delar beroende på vilken uppsättning du väljer. Uppsättningen gör viltslakten enkel och snabb. På så sätt behöver du inte spendera en förmögenhet på knivar och andra separata delar. Här får du allt i ett - och utan att tumma på kvaliteten. 
 

Uppsättningarna har allt du behöver för bearbetningen av viltet. De innehåller jaktknivar för utskärning, uppbräckning, urbening och styckning av djuret. Vi erbjuder även knivset med skärbrädor och viltsax. Uppsättningarna fås samtidigt med en bältesväska eller ett fodral i slagtålig plast, vilket gör det enkelt och bekvämt att bära med sig när du behöver bearbeta viltet. Förutom jaktknivar ingår bensåg, knivslip, handskar och bröstbensöppnare, så att du enkelt kan bryta igenom de hårda benen. Således har du allt du behöver för att förbereda djuret för frysen.

Filéa fisk med en kvalitetsfiskkniv 

Hos Kikkertland erbjuder vi högkvalitativa fiskknivar till ett bra pris. Våra fällknivar har ett flexibelt blad av rostfritt stål för filetering av fisk. Dessutom är fiskknivarna tillverkade med gummerat handtag, vilket gör fiskknivarna säkra att använda. Således riskerar du inte att bladen glider ur handen när de är blöta. Våra fiskknivar levereras med snyggt nylonbälte och en bältesklämma. Med våra fiskknivar blir det lätt att filéa och bena ur din fångst. 

Få två jaktknivar i en

Om du letar efter en bra kniv med flera funktioner så ta en titt på vårt urval av kvalitetsvängblad till vassa priser. Svängblad från Outdoor Edge passar för jakt på vilt såsom vildsvin, rådjur och älg. Jaktknivarna är tillverkade av rostfritt stål och har en två i en-funktion som du enkelt kan växla mellan via en låsknapp. Här får du ett funktionellt brutet blad och en köttkniv med neoprenhandtag, som ger ett säkert grepp om skaftet. Bladen finns med ett praktiskt nylonhölster, så att du alltid kan ha jaktkniven vid din sida. 

Flip N’-jaktkniv

Om du letar efter en kvalitetsjaktkniv som är särskilt lämplig för att skära under viltets hud så ta en titt på vårt urval av Flip N' blaze-modeller. Här får du en bra jaktkniv avsedd för hantering av vilt. Här får du en vass kniv med rostfritt blad och revolutionerande flip-out-bågöppnarblad. Likaså har de ett fint gummihandtag som ger dig ett halkfri grepp så att de inte glider ur händerna när du skär viltet. Vid partering är det viktigt att bli av med djurets inre organ såsom mage och tarmar.

Få jaktknivar vassa med en knivslip

Även om våra kvalitetsjaktknivar från det populära märket Outdoor Edge håller sig vassa längre än andra jaktknivar, är det ändå nödvändigt att slipa dem för att hålla dem extra vassa. Därför erbjuder vi ett urval av knivslipar för knivar som behöver slipas.
 

Här hittar du ett urval av knivslipar från Outdoor Edge. Vi erbjuder t.ex. en kompakt tvåstegs-knivslip för utomhusknivar och köksknivar, som enkelt kan fällas upp och upptar minimalt med utrymme. Vi har även modeller med ergonomiska handtag som gör slipen lätt att hantera samtidigt som den skyddar din hand från skärskador. 

Behöver du jaktutrustning?

Hos Kikkertland.se har vi allt du behöver inom jaktutrustning. Vi erbjuder allt från skjutbänkar till handkikare och kikarsikten. Här kan du till exempel hitta ett stort urval av jaktutrustning från Jaeger, som är vårt eget kvalitetsmärke till rimliga priser. Vi har bland annat kikarsikten och röd-punktssikten som du kan montera fast på ditt gevär för att ge ett bra och mer målinriktat sikte när du är jakt. Dessutom hittar du bra kvalitetskikare för jakt, som ger fantastiska bilder och fina detaljer för nästan inga pengar. Hitta allt och mer därtill i våra kategorier. 

Få professionell vägledning av oss

Behöver du vägledning för att hitta rätt jaktkniv eller annan jaktutrustning? På Kikkertland.se har vi mer än 30 års erfarenhet av jakt och kikare. Därför svarar vi gärna på dina frågor. Du kan kontakta oss via kontaktinformationen nedan.