• Fri frakt vid ordrar över kr. 1000,-
  • Beställ före kl 13.00 och vi skickar samma dag
  • 14 dagars ångerrätt
  • Eget Lager
KATEGORI

Avståndsmätare

En avståndsmätare är perfekt för jakt och golf. Genom ett enkelt knapptryck mäter kikaren avståndet till det du tittar på med hjälp av laser. Här hittar du hela vårt utbud av avståndsmätare.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

En kikare till att mäta avstånd 

Är man en som kanske jagar mycket eller befinner man sig mycket i situationer som kräver att man har rätt avstånd. Det finns en hel del olika man kan köpa men en avståndsmätare är en av de bästa. Vi på Kikkertland.se säljer avståndskikare i många olika varianter från kända varumärken såsom Nikon och Vortex. De har hög kvalité och skulle man vara med till jaktsäsongen är en sådan här kikare ett måste. De håller under lång tid så använder man produkten ofta så får man en avståndsmätare som håller måttet. Det finns många fördelar med en avståndskikare. Det är enkla att använda och behändiga att ta sig med i skogen eller på golfbanan. Vi har modeller i många olika prisklasser och varianter så att det finns en modell som passar alla. Det ger dessutom ett mycket mer exakta mått än om man skulle mäta själv som i många fall är omöjligt om man ska mäta långa avstånd. 

En avståndsmätare kan användas till mycket 

Avståndsmätare är smidiga vilket gör att man enkelt kan komma åt den om man skulle behöva den snabbt. Man kan till och med hänga den runt halsen i ett snöre eller fästa den i byxorna så att man inte ska ha en extra väska med sig ut i skogen eller liknande. Är man i terräng kan det vara mycket behändigt att slippa ha en massa utrustning att släpa runt på som man egentligen inte behöver. De är väldigt lätta att använda och man behöver bara trycka på knappen för att mätningen ska starta och man får avståndet med detsamma. Dessa funktioner varierar dock lite från modell till modell så det är viktigt att man läser informationen som finns på produktsidan under varje produkt innan man gör ett köp. 

Till dig som är till jakt eller andra hobbys

När det gäller jakt kan en bra kikare vara skillnaden mellan ett alldeles för krävande och långt eftersöks arbete eller ett oavlossat skott. Många jaktformer ställer höga krav på skyttet och för att underlätta är avstånd otroligt viktigt. Just därför är en avståndsmätare ovärderlig i dessa situationer, speciellt vid långa avstånd. Att mäta avstånd är inte lätt så på ett pass i skogen kan denna slags avståndsmätare göra hela skillnaden. Tar man för lång tid på sig att försöka att klargöra avstånd så kan det redan vara för sent och det man jagar kan vara utom sikte igen. Under vissa jaktpass mäter man in avstånden innan viltet kommer men under andra typer av jakt där man mäter just innan skott. Oavsett vad så ger en avståndsmätare bra användning. 

Handla säkert hos oss

Vi hoppas att du hittar en avståndsmätare som passar dina behov och som du kan få användning för. Man köper enkelt här på sidan och vi levererar snabbt till dig. Se hela vårt utbud här på sidan hitta en modell som passar. Dessutom har man 14-dagars returrätt, det gör att man som kund kan känna sig helt trygg när man handlar hos oss. Välkommen till oss på Kikkertland.se