Fickmikroskop

Utforska skogsbotten, stranden och mer med ett fickmikroskop. Med ett mikroskop i fickformat är du alltid redo att undersöka din omgivning. Bland annat kan du närstudera insekter i skogen eller snäckskal på stranden. Det är spännande för både den stora och lilla forskaren, och kan bidra till många timmars underhållning för hela familjen. Nedan kan du se hela vårt utbud av fickmikroskop.

Vad är ett fickmikroskop?

Ett fickmikroskop är ett litet mikroskop som du kan bära i fickan eller väskan. Dessutom är de handhållna, och är därför perfekta att ta med ut i naturen. Vi har både fickmikroskop som kan användas som nyckelring, med lampor eller sådana som är speciellt designade för att du ska kunna ta bilder med din smartphone av dina upptäckter.

Kvalitetssäkra fickmikroskop från Carson

En stor del av våra fickmikroskop är designade av det amerikanska märket Carson. Carson gör spännande produkter för hela familjen, och kvaliteten är alltid på topp. Utforska till exempel deras:

Prova vår bestseller

Vår storsäljare Carson MicroBrite Plus är ett 60-120x fickmikroskop som enkelt kan tas med på skogsturen, då det passar perfekt i både väskan och fickan. Det lilla och handhållna mikroskopet har ett inbyggt LED-ljus, så att du alltid har ljus för dina upptäckter.

Tillbehör till ditt fickmikroskop

Du kan också köpa tillbehör till ditt fickmikroskop som kan förbättra din upplevelse när du undersöker skogsbottens hemligheter.

Om du inte själv vill hitta dina forskningsobjekt har vi ett stort urval av förberedda prover. Här hittar du preparerade prover med bland annat djur, växter och insekter. En rolig och lärorik upplevelse för hela familjen.

Du kan även hitta utrustning som petriskålar, objektglas och täckglas i vårt sortiment.

Köp ett fickmikroskop på Kikkertland

Är du osäker på vilket mikroskop som är rätt för dig? I Kikkertland har vi alltid experter som står redo att ge dig råd. Du kan antingen kontakta oss via e-post info@kikkertland.se eller ringa +45 9630 3409