• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Golfkikare

En golfkikare är ett viktigt tillbehör när du spelar golf då den underlättar och ger exakta mått. Se vårt utbud av golfkikare här. 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Hitta rätt avstånd 

Är man golfentusiast tycker man också om sina golfprylar. Det finns en hel del olika man kan köpa men en golkikare är en av de bästa. Vi på Kikkertland.se säljer golfkikare från kända varumärken och de är av hög kvalité som presterar och använder man den och spelar ofta är det viktigt att man har en produkt som håller under lång tid. Fördelarna med en golfkikare är många och spelar man mycket kan det vara en bra idé att ha en i bagen. Den hjälper till så att man slipper banguide eller stega upp mått som man är osäker om avstånd. Det ger dessutom ett mycket mer exakta mått än om man skulle mäta själv. 

Golfkikare är användbara hjälpmedel

Golfkikaren kan man enkelt hänga på bagen för att snabbt komma åt den inför varje slag. De är väldigt lätta att använda och man behöver bara trycka på knappen för att mätningen ska starta och man får avståndet med detsamma. Vissa golfbanor har även speciella flaggor som är anpassade för dessa produkter. De har prismor på toppen av flagga som gör att radarn från golfkikaren enkelt fångar målet man vill hitta. Det är väldigt användbart om det blåser vilket i vanliga fall ville göra det svårt att sikta på flaggan. En annan fördel är om man har ett långt avstånd man vill mäta. Prismorna här gör att man inte behöver vara lika exakt för att fånga flaggan och man kan med enkelhet få avståndet till målet. 

Till dig som tävlar eller fritids spelare

Är man tävlingsspelare får man nu för tiden även använda golfkikaren på tävlingar. Det sparar tid och gör att man spelar snabbare. Man kan inte enbart mäta avstånd till flaggor utan det fungerar även om man vill mäta delmål så som bunkrar eller vattenhinder. Spelar man långa par 5 hål är det även perfekt till att mäta layup slag för att få ett avstånd man vill ha in till greenen. Stället för att läsa in i sin banguide och kalkylera mellan olika mål användet man istället enkelt sin golfkikare. Men kikarna är självklart också för hobby spelaren. Även om man inte vill har mått med meterpressision kan man använda dem till att mäta avstånd till olika hinder för att inte slå ner i vattenhinder eller liknande. Så även om man bara spelar lite då och då är det en bra idé att använda en golfkikare som gör att man kan vara säker på att man inte hamnar i trubbel. Vill man hitta mer information om produkterna kan man enkelt hitta information om det under produktinformationen hos varje produkt. 

Handla säkert hos oss

Vi hoppas att du hittar en golfkikare som passar dig och som du kan ha nytta av under din nästa runda. Man beställer enkelt här på sidan och vi levererar snabbt. Se hela vårt utbud här på sidan och hitta något som passar dig. Dessutom har man 14-dagars returrätt som gör att man som kund kan känna sig trygg när man handlar hos oss. Välkommen! 

 

Trustpilot