Golfkikare

En golfkikare är ett nödvändigt tillbehör för dig som spelar golf. Med en golfkikare, eller en avståndsmätare för golf, är det möjligt för dig att mäta exakt avstånd mellan dig och golfhålet. Detta kan ha en betydande inverkan på din prestation på golfbanan, och därmed även hjälpa dig att förbättra ditt spel. Vi på Kikkertland vet att ordentlig utrustning är viktigt för golfentusiaster. Trots att det finns en hel hög golftillbehör att välja mellan på marknanden, är en golfkikare helt klart det bästa valet. Hos oss hittar du avståndsmätare för golf från välkända märken, av hög kvalitet och funktionalitet. Något som är av stor betydning för dig som är seriöst i ditt sportande.

Här på Kikkertland.se erbjuder vi en rad olika golfkikare som du hittar nedan.

Golfkikare med avståndsmätare

Fördelarna med en golfkikare är många, och om du är en ivrig golfare är det definitivt en bra idé att ha en avståndsmätare i väskan på banan! Golfkikaren ger dig ett enkelt svar på hur långt det är från dig till hålet, vilket kan hjälpa dig att ställa in din stroke och ge en mycket mer exakt mätning än du uppnår med det mänskliga ögat, så att du kan uppnå bästa möjliga resultat. Du kan till exempel köpa:

Bushnell Prime 1300 avståndsmätare, som är den perfekta golfkikaren! Med denna avståndsmätare har du möjlighet att mäta det exakta avståndet mellan dig och hålet, men också att mäta vinklar! Bushnell Prime 1300 ger 6x förstoring och kan mäta upp till 731 meter!

Eller:

Den något mer prisvärda Asphen-avståndsmätaren LRF 600, vilket är ett superbra erbjudande på bra golfkikare. Denna avståndsmätare kan mäta från 5 meter och upp till 600 meter.

Se hela vårt urval av kikare för golf og jakt under afståndsmätere.

En avståndsmätare för golf är ett användbart hjälpmedel

En golfkikare kan enkelt hängas på din golfväska så att du snabbt kan ta tag i den före varje slag. Avståndsmätarna är väldigt enkla att använda och behöver bara en enda knapptryckning innan den beräknar själva avståndet och mycket snabbt. Vissa golfbanor har också speciella flaggor som är anpassade för avståndsmätarna. De har prismor på flaggan som enkelt låter radar på golfkikaren hitta målet och beräkna avståndet. Det är mycket användbart om det är blåsigt, vilket normalt gör det svårt att sikta mot flaggan. En annan fördel är på längre avstånd, eftersom prismerna gör det lättare, da du inte behöver vara så exakt när du använder din golfkikare.

Perfekt för både fritid och tävling

Om du är en konkurrenskraftig spelare kan du nu också använda golfkikaren i tävlingar. Det sparar tid och får dig att spela snabbare. Du kan inte bara mäta avstånd till flaggor, det fungerar också om du vill mäta intervall som bunkrar eller vattenhinder. Om du spelar långa par 5 hål är det också perfekt för att mäta uppläggsslag för att få ett avstånd upp till greenen. Och i stället för att använda banguiden och beräkna avstånden därmed kan du helt enkelt använda din golfkikare.

Men kikaren kan naturligtvis också användas av någon som bara spelar golf som en hobby. Om du inte vill mäta tryckmätningar kan du använda dem för att mäta avstånd till olika hinder för att inte träffa vattenhinder eller liknande. Så även om du bara spelar lite då är det en bra idé att använda golfkikare som gör spelet enklare, mer exakt och helt enkelt vägleda dig runt hinder. Om du vill hitta mer information om produkterna kan du enkelt hitta information om den under produktinformationen för varje produkt.

Handla säkert hos oss

Vi hoppas att du hittar de golfkikare som passar dig och som du kan dra nytta av under ditt nästa spel. Du beställer enkelt här på Kikkertland.se, och vi levererar snabbt. Se hela sortimentet här på vår webbshop och hitta något som passar dig. Dessutom har du en 14-dagars returpolicy, vilket innebär att du som kund kan känna dig trygg när du handlar hos oss. Om du är osäker på våra produkter är du alltid välkommen att ringa oss. Vårt team av experter är alltid redo att hjälpa till. Se vår kontaktinformation nedan.