Nyckelringar

Har du svårt att hålla reda på nycklarna, behöver din väska lite färg, eller letar du efter en bra presentidé? Då kommer du att bli glad över en vacker tränyckelring. Vi har ett urval av söta nyckelringar i trä från det svenska varumärket Wildlife Garden, som garanterat kan sätta färg på din vardag. Nyckelringarna är handskurna i lindträ och därefter handmålade med miljövänlig färg – och de är mycket realistiska! 

Se vårt urval av tränyckelringar nedan. 

Håll ordning på nycklarna med en tränyckelring

Nycklar kan snabbt försvinna i väskor, tappas i fickor eller gömma sig på andra ställen som kan vara svåra att hitta. Med en tränyckelring kan du samla dina viktiga nycklar i en bunt, så att de hålls samman och inte så lätt går förlorade.

Handgjorda nyckelringar i trä från Wildlife Garden

Våra tränyckelringar kommer från det svenska kvalitetsmärket Wildlife Garden, och du kan därför vara säker på att kvaliteten är toppklass. Nyckelringarna är handgjorda, och varje enskild är därför något alldeles speciellt.

En vacker tränyckelring är den perfekta presentidén

En söt tränyckelring är en fantastisk presentidé. Den kombinerar både charm och praktiska funktioner, vilket gör den till en bra present. Oavsett om det är till en vän, familjemedlem eller kollega, kommer en tränyckelring att vara en personlig och unik present som kan ge glädje i deras vardag. 

Se även Wildlife Gardens utbud av:

Köp en unik tränyckelring hos Kikkertland

Hos Kikkertland kan du utforska de vackra Wildlife Garden tränyckelringarna, så att du kan hålla ordning på lösa nycklar och dekorera din väska i vardagen. Vill du ha professionell vägledning? Du är alltid välkommen att ringa oss på +4596303409 eller kontakta oss