Förstoringsglas i fickformat

Brett urval av förstoringsglas i fickformat. Dessa förstoringsglas och luppar är lätta att ta med i väskan eller fickan. På så vis kan du enkelt läsa texter på till exempel mat eller medicin. Vi har förstoringsglas med LED-lampor, luppar med ljus, botaniska luppar och mycket mer.

Vad är en ficklupp och vad kan den användas till?

En ficklupp är, som namnet antyder, en förstoringsglas som bara kan ligga i fickan eller väskan. De är därför inte speciellt stora, och de är ofta hopfällbara och transporterbara. På Kikkertland kan vi erbjuda ett brett utbud av både förstoringsglas med ljus och förstoringsglas utan ljus. Bland vårt urval av förstoringsglas kan du dessutom hitta luppar med förstoring från 2,5x upp till 45x. Där till exempel en mindre förstoring kommer att vara bra för att läsa text kommer en större förstoring vara optimal för att närstudera minimala detaljer. Fickförstoraren har alltså många funktioner, och den kan användas till allt från att läsa medicinbehållare till att utföra handarbete. Du kan också enkelt använda förstoringsglaset för att närmare studera insekter, botanik och ädelstenar. Kort och gott erbjuder vi fickförstorare som kan användas till allt, både hobby, förstoringsglas med ljus för synskadade samt vardagsaktiviteter.

Använd fickförstoraren i ditt arbete

Även om fickluppar är avsedda att förvaras i fickan och dras ut ibland, är de också praktiska för ditt arbete. Med en förstoring på upp till 45x är Levenhuks lupp med UV-ljus en utmärkt fickförstorare för arbetsbruk. En urmakare, biolog, ingenjör och till och med en samlare kommer att uppskatta detta verktyg eftersom det är perfekt för litet hantverk. Arbetar du därför med små föremål som innehåller mikroskopiska detaljer kommer Levenhuks fickförstoringsglas att vara perfekt för dig. Haka fast Levenhuks ficklupp på din nyckelring och ta den med dig överallt.

Förstoringsglas i fickformat är smart och praktiskt!

Våra kvalitetsutdragbara lameller från Eschenbach kan du enkelt förvara i skjortfickan såväl som i byxfickan. Lupperna ser ut som kreditkort och kan därför även enkelt förvaras i plånboken. Med en ficklupp är du skyddad, oavsett var du är – den är praktisk att ha till hands för alla tillfällen där du inte kan se optimalt eller vill fördjupa dig. Du kan använda förstoringsglaset i snabbköpet om du har svårt att läsa näringsinformation, eller så kan du dra fram ett förstoringsglas med LED-ljus vid busshållplatsen om du behöver läsa av busstiderna. Fickluppan är praktisk och smart att ha nära till hands - förvara den i handväskan eller fickan.

Vilken ficklupp ska du välja?

Vi har som sagt ett brett utbud av ficklupp hos Kikkertland, varför det kan vara svårt att hitta rätt. Att välja fickförstoringsglas är inte alltid lätt, men vi vill väldigt gärna hjälpa dig att hitta den perfekta förstoringsglaset för dig och för ditt ändamål.