Nyheter

På denna sida kan du se Kikkertlands senaste produktsortiment. Oavsett om du letar efter ett mikroskop, kikare eller något helt annat så kommer du förmodligen att kunna hitta det bland vårt sortiment. Vi kommer regelbundet att lägga upp nya produkter så att du alltid kan hålla dig uppdaterad.

Kikkertland nyheter

Kikkertland är specialister på kikare, teleskop, mikroskop och förstoringsglas för både barn och vuxna. Med vår specialistkunskap är vi i förarsätet när det kommer till nya produkter och ny kunskap inom bland annat kikareoptik. Kikkertland fokuserar alltid på produkternas höga kvalitet och tillhandahåller bland annat specialgjorda produkter för jakt, friluftsliv, stjärnskådning och mycket mer. På denna sida hittar du vårt senaste utbud av produkter. Vi utökar regelbundet vårt sortiment med allt från saker till trädgården till saker till sommarhuset och mycket mer. På Kikkertland är vi alltid medvetna om den aktuella utvecklingen och ser därför till att skaffa de senaste nya produkterna och funktionerna för detta, så att du alltid är uppdaterad med de senaste nyheterna. Under vår nyhetskategori kan du hitta friluftsvaror för friluftsliv, där det kommer att finnas saker för camping, vandring och camping – men det är långt ifrån det enda. Vi har även fotoutrustning, kvalitetsljus och naturböcker, så du är väl täckt på alla områden - vi tillhandahåller alltid bara specialkvalitet för dig!

Kikarnyheter

Som ett komplement till alla friluftsutforskare och friluftsmän, utökar vi kontinuerligt vårt utbud av kikare. Vi vet hur mycket en kikare kan bidra med till upplevelsen, därför ser vi till att uppdatera vårt kikaresortiment regelbundet, så att vi på Kikkertland alltid kan erbjuda dig det bästa av det bästa. En kikare är bra att ha med sig på jakten när man behöver upptäcka sitt byte, eller på vandringen när man vill se ut över horisonten på toppen av en kulle. Ha också kikaren med dig som en sak i bilen, så kan du alltid stanna och undersöka naturen närmare i farten. Se våra kikarenyheter på denna sida eller hela vårt kikareutbud.

Teleskop nyheter

Förutom kikare lägger vi regelbundet till nya kikare. På denna sida kan du se våra stjärnkikare nyheter. Utforska stjärnhimlen med våra högkvalitativa teleskop och lär dig mer om världen ovanför dig. I vårt urval kan du hitta teleskop för alla åldrar och användarnivåer:

 

 • Barnteleskop
 • Stjärnkikare nybörjar
 • Spegelteleskop
 • Objektivteleskop
 • WiFi-teleskop
 • och ännu mer
   

Du hittar hela vårt sortiment av teleskop under teleskop.

Nyheter om mikroskop

För den biologiintresserade har vi både mikroskop för barn samt mikroskop för både nybörjaren och erfaren. Du kan vårda ditt barns intresse för naturen eller hitta ett mikroskop som vårdar dina egna intressen. Vi säkerställer kontinuerlig uppdatering av vårt mikroskopsortiment, så det finns mycket att välja på. Du kan alltid se våra mikroskopnyheter på denna sida. Vårt utbud består bland annat av:
 

 • Mikroskop barn
 • Digitalt mikroskop
 • Tillbehör till mikroskop
 • Stereo förstoringsglas
 • Monokulära mikroskop
 • … och mycket mer!
   

Med mikroskopets höga förstoringar kan du se små organismer. Om du vill se objekter i mindre förstoring är ett förstoringsglas det perfekta valet för dig istället. Du kan se hela vårt urval av mikroskop.

Förstoringsglas nyheter

Om du vill se de mycket små djuren och insekterna lägger vi också regelbundet till förstoringsglas i vårt sortiment. Ett förstoringsglas kan användas för många aktiviteter, inklusive botanik, klocktillverkning och mycket mer. Den är därför ett bra tillskott som grej för kontoret och saker till hemmet i övrigt. Med våra förstoringsglas kan du även kanalisera din inre scout och undersöka små djur i stora förstoringar – det här är en stor hit hos de små! Med saker för barn kan du göra saker med dina barn som de garanterat kommer att tycka är intressanta. Köp ett förstoringsglas idag och ta med barnen under armen på en utflykt i skogen. I dagsläget erbjuder vi förstoringsglas i upp till 40x förstoring – vill du ha en högre förstoring letar du efter ett mikroskop.

Outdoor nyheter

Älskar du friluftsliv har vi även ett brett utbud av utomhusprodukter till försäljning. Vi kan erbjuda saker för vandringen eller saker för camping som du kan njuta av. Det är viktigt att vara väl förberedd när du är ute och njuter av naturen, därför har vi lagt till kvalitetsmärken som Sea To Summit, Light My Fire, Trangia och Stanley till vårt sortiment. Med dessa märkens högkvalitativa produkter får du bland annat möjlighet att dricka nybryggt kaffe och äta varm mat även om du är långt borta från ditt kök. Om du eller ditt barn älskar friluftsliv och snart ska flyga boet kan dessa produkter vara optimala som att flytta saker hemifrån. Du kan se all vår friluftsutrustning.

Jaktnyheter

Vi säljer produkter i ett brett utbud av kategorier, varav en är jakt. Här säkerställer vi att vi alltid har specialiserade produkter för jakt på lager, inklusive specialtillverkade kikare, jaktknivar och annan jaktutrustning. När vi får ny utrustning för jakt kommer du alltid att kunna se den under nyhetssidan. Här kommer vi att visa jaktprodukter som du kan köpa eller skriva direkt på önskelistan. Om du letar efter fler tillbehör för jakt kan du kolla in vår jaktutrustning.