Omegon

Letar du efter kikare eller ett mikroskop till ett bra pris? Utan att kompromissa med kvaliteten? Då är det värt att titta närmare på varumärket Omegon.

Här på Kikkertland.se hittar du ett stort urval av Omegon kvalitetsprodukter till ett mycket bra pris. Förutom mikroskop och kikare innehåller Omegons produktportfölj också teleskop och ett stort urval av tillbehör. De levererar ett brett utbud av produkter med den senaste utvecklingen inom optiska produkter och tillbehör till dessa.
En av Omegons huvudprioriteter är amatörastronomi, där kvaliteten på optiken är just det som avgör hur bra en upplevelse du får i astronomins fantastiska universum. Detta fokus har lett dem vidare till deras kikare, där de fokuserar på att användaren får den bästa upplevelsen i naturen eller på natthimlen. Här har de kikare utrustning för jägare, hobbyastronomer, fågelskådare, seglare, golfare, naturälskare och för många andra aktiviteter.

Om du köper en produkt från Omegon garanteras du underhållning och god kvalitet till bra pris. Se hela vårt urval av Omegon-produkter här på Kikkertland. 

Omegon - här får du kvalitet till billiga pengar

Det är ingen tillfällighet att Omegons produkter är så bra, många av Omegons anställda utövar många av dessa hobbyer inom jakt, astronomi, mikroskopi, fågelskådning, golf eller segling och vet därför exakt vad som är viktigt för att produkten ska leva upp till förväntningarna. På Omegon är kvalitet det viktigaste kravet och deras ambition är att ge kunden den bästa kvaliteten till ett rimligt pris. Och produktionen lämnas inte åt slumpen, förutom att tillverkarna själva är experter, är alla deras produkter föremål för strikt inspektion med tester utförda enligt specifika optiska och mekaniska kvalitetskriterier.

Kikare - bland Europas bästa

Omegon har ett stort urval av några av Europas bästa kikare. Bland annat har de kikare för jakt, segling, fågelskådning, naturupplevelser eller kanske i opera!

Du kan till exempel köpa:

Omegon Orange Mono kikare med 2 olika förstoringar, 8x förstoring eller 10x förstoring. Denna kikare är avsedd för observationer med ena ögon och är lämplig för alla som vill titta närmare på naturen med kikare som fyller och väger hälften så mycket som en vanlig handkikare. Kikaren är robust och användarvänlig - vilket betyder mycket roligt för hela familjen - inklusive dina barn.

Eller de lite mer avancerade kikarna:

Omegon Brightsky Observation Kikare är kikare som kan användas både under dagen och på natten för himmelobservation för att studera den fullständiga naturen. Ett djur i skymningen i utkanten av skogen, ett fartyg i fjärran eller till och med stjärnor och planeter.
Det finns definitivt en Omegon-kikare som passar dig!

Teleskop - Omegon levererar den senaste utvecklingen

Älskar du astronomi? Det är Omegon, och det syns också i deras teleskoputbud. Du kan till exempel köpa:

Omegon 150/750 EQ-3 är det perfekta nybörjarteleskopet som tar dina första steg för att utforska natthimlen. Med en stor 150 mm spegel är det lätt att utforska en värld av himmelska föremål som Saturnus ringar, Mars polarkappar eller Jupitors månar. Här får du ett semi-professionellt teleskop som du kan uppleva mycket med. Det är till och med möjligt att observera utanför solsystemet och uppleva föremål som stjärnhopar, vätebubblor och vissa galaxer.
 

Hitta alla Kikkertlands-teleskop perfekta för nybörjare under nybörjarteleskop.

Eller gillar du ett lite mer avancerat teleskop som:

Omegon Advanced X Dobson är ett betydligt bättre och kraftfullare teleskop med en stor 254 mm spegel och en brännvidd på f / 1250 mm. Teleskopet är enkelt att ställa in, och med den stora spegeln uppnår du extra hög prestanda och du kan uppnå bästa resultat med djupa himmelobservationer. Detta är egentligen inte möjligt med mindre teleskop. Ett teleskop som är mycket lämpligt för att studera och observera planeter, nebulosor och galaxer.

Du kan också se hela vårt sortiment av Dobson-teleskop.

Mikroskop

Det finns många saker som det mänskliga ögat inte kan se, men med Omegons mikroskop öppnar sig plötsligt en helt ny värld för dig! De erbjuder både mono-, stereo- och digitalmikroskop.

Till exempel har Omegon:

VisioStar-mikroskop med tydlig optik och ett bra LED-ljus. Detta monomikroskop förstorar 40x-400x och du kan enkelt observera växtens tvärsnitt, pollen eller insektsprover. Ett enkelt sätt för alla att uppleva små saker. Ett bra nybörjarmikroskop för hela familjen - även barn kan använda det.

Eller det digitala mikroskopet:

Omegon Digistar Microscope, är ett kompakt digitalt mikroskop där du kan se små detaljer om allt från små diamanter, gravyrer på en ring eller mineraler. DigiStar är ett digitalt mikroskop som låter dig se även de minsta sakerna i stor skala på skärmen. Placera bara ett objekt under mikroskopet så kan du se även de minsta detaljerna direkt. Objektet visas på en 4,3-tums färgskärm. Du kan välja både optisk förstoring på upp till 200x och en digital förstoring på upp till 600x och ta bilder och video. Med det integrerade batteriet är det till och med möjligt att ta mikroskopet ut i naturen och göra observationer.

Se även hela Kikkertlands stora urval av mikroskop.

 

Omegons har också ett stort urval av tillbehör för teleskop, kikare och mikroskop:

Köp din Omegon-produkt idag

För Kikkertland är det viktigaste kundtillfredsställelse och vi lägger stor vikt vid att du får bästa kvalitet till rätt pris. Med produkter från Omegon behöver du inte vara i tvivel om kvaliteten, och du kan därför vara säker när du köper deras produkter här på Kikkertland.se.

Om du är osäker eller vill ha professionell rådgivning för ditt köp av Omegon-produkter eller något av våra andra märken har vi alltid en expert här på Kikkertland som är redo att svara på dina frågor. Du kan kontakta oss på kontaktinformationen nedan. Här är vi alltid redo att svara på dina frågor och vägleda dig. Då har du möjlighet till goda råd och vägledning om kikare, teleskop eller kikare du är intresserad av innan du bestämmer dig. Så du är säker på att få precis rätt modell för dig!