• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Kompakt- och minikikare

Dessa kikare är extremt små och därför enkla att ta med på resa eller safari pga. den lätta vikten. Kikarna kan fällas ihop och tar därför upp väldigt lite plats.

Här hittar du ett utbud av kikare som passar perfekt till vandringen, semestern eller arenaläktaren. Ska du ha med kikaren på längre turer kan det vara en fördel att välja en kikare med mindre främre lins (20-30mm) då dessa är lättare.

Det är inte alltid en större förstoring är bättre, större förstoringar betyder att kikaren är mer känslig för rörelser.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Den perfekta kikaren till resan

Vi har kikare för många olika tillfällen och genom att välja rätt kikare till rätt tillfälle underlättar man användandet och man får ut mesta möjliga av sin produkt. Därför är det viktigt att man väljer rätt och vårt breda utbud hjälper till. På denna sida finns mini och kompaktikikare. Dessa är ett bra exempel på kikare som är framtagna till specifika användningsområde. Den ska vara enkelt att ta med sig! Den passar perfekt på resan eller till safari turen. Minikikare är extremt små och kan enkelt packas ned i fickan eller hängas runt halsen. De är dessutom väldigt lätta och kan därför med lätthet bäras med under en hel dag om så skulle önskas. Man behöver heller inte ha någon särskilt väska med som annars skulle ta onödig plats. Minikikare är ett måste om man tycker om att att resa eller är en  äventyrsmänniska. 

Välj rätt förstoring

En kompaktikikare behöver nödvändigtvis inte ha samma förstoring som en vanlig kikare. Anledningen är att en större förstoring gör att kikaren reagerar mer på rörelser, vilket inte är optimalt för just en lite mindre kikare. Istället är förstoringen i denna typ av kikare noga optimerad för just storleken vilket gör att man får en stadig bild även om man håller kikaren med händerna. Ska man resa med sin minikikare rekommenderar vi att man väljer en som har en lite mindre främre lins. Cirka 20-30 mm. är rekommendationen då detta sparar lite vikt om man vill bära runt minikikaren under längre tid. Den har såklart fortfarande en skarp och stabil bild på kompaktkikaren så det behöver man inte gå på kompromiss med. Det är viktigt att anpassa allting till vad man vill använda sin produkt till och är man i tvivel om vad som passar finns vi alltid redo för kvalificerad rådgivning. Man kan enkelt via mail eller telefon ställa de frågor man har om en enskild produkt eller generellt. Nummer och adresser finns överst på sidan. 

Köp en minikikare som passar dig

Hos oss på Kikkertland hittar man som sagt ett brett utbud, allt för att du som kund ska hitta den modell som passar dina behov. Det finns olika prislägen vilket gör att det spelar ingen roll om man är nybörjare eller proffs. Här finns något för alla. Är man osäker på vilken kikare som passar bäst finns information om varje produkt inne på produktsidan. Här hittar man detaljerad information som underlättar valet av minikikare. 

Handla kompaktikikare enkelt hos oss 

Som kun kan man känna sig trygg när man handlar hos oss. Vi levererar snabbt och man betalar säkert direkt här på hemsidan. Det finns även möjlighet att dela upp betalningen om det önskas. Beställer man dessutom innan kl.13 så skickas ordern redan samma dag. Vi har självklart också 14-dagars öppet köp så att du garanterat får en kikare som du är nöjd med. Lycka till med din nya kikare önskar vi! Välkommen till en specialbutik för kikare.

 

Trustpilot