Jaeger Elite 26 mm Kikare

Modell/Varunr.: A4791

1.075 SEK

Klarna


Jaeger Elite 26 mm Kikare
Jaeger Elite 26 mm är den perfekta resesällskapen för dig som vill ha en kompakt och behändig kikare utan att kompromissa med kvaliteten. Jaeger är ett kvalitetsmärke, och du är därför säker på att få skarpa och detaljerade bilder med denna minikikare. Den väger endast 295 gram, så du kan enkelt bära den i fickan eller väskan på ditt nästa äventyr.

Minikikare
Med flerbelagda BAK-4-prismor är du säker på att få en ljus bild med bra kontrast. Multicoating innebär att alla ytor behandlas för att optimera ljusgenomsläppligheten – och i slutändan kikarens prestanda. Du kommer därför att uppleva en god detaljgrad på djuren och landskapet trots kikarens kompakta storlek. Detta gör kikaren till den perfekta följeslagaren på dina nästa naturupplevelser. Då missar du inte en enda detalj som världen har att erbjuda. Dessutom kommer den kompakta storleken även att passa för sportevenemang där du vill komma nära aktiviteterna. Du kan enkelt bära kikaren i fickan på grund av den kompakta storleken.
Kikaren kommer att vara perfekt att ha med sig på en resa, safari eller på en tur i skogen, då den inte tar mycket plats och är lätt att ha med sig i väskan eller ryggsäcken.

Kikarens Struktur
Kikaren är gjord av kvalitetsmaterial med en yttre gummiförstärkning. Denna förstärkning skyddar insidan av kikaren samtidigt som du har ett bra grepp om kikaren – oavsett om det regnar eller om du har handskar på dig. Ett centerfokushjul gör det enkelt att fokusera på objektet, så att du kan få alla detaljer. Eftersom den är vattentät och immafri kan du ta med dig kikaren oavsett väder för alla utomhusaktiviteter.

De vridna okularen gör att kikaren passar både med och utan glasögon. Om du använder glasögon, låt okularen ligga kvar. Om du inte använder glasögon rekommenderar vi att vrida upp okularen så att du kan använda hela kikarens synfält, oavsett om du använder glasögon eller inte.

Specifikationer

  • Multicoated Bak-4 prismor
  • Centrumfokusering
  • Twist-up okular
  • Kväve fylld
  • 100% vattentät
     

Model 8x26 10x26
Förstoring 8x 10x
Objektiv lins 26 mm 26 mm
Synsfält 122 m / 1000 m 98 m / 1000 m
Vikt 295 g 295 g
Mätt 11,5 x 11 x 3,5 cm 11,5 x 11 x 3,5 cm
Garanti 10 år 10 år
Paketet består av Jaeger Elite Kikare, väska, rem och linsskydd