• 14 dagars ångerrätt
 • Vi har eget Lager
 • Beställ online 24/7

Jaeger

Upplev kvalitetsmärket Jaeger, speciellt utvecklat för jägare som krävde kvalitetsprodukter för jakt till rimliga priser. Jakt är en dyr hobby som kan kosta mycket pengar, särskilt för nya jägare. Därför hittar du allt från handkikare till kikare som matchar både dina behov och din ekonomi. När du köper en jaktkikare från Jaeger - oavsett pris - är du alltid garanterad högsta kvalitet.

På kikkertland.se hittar du hela urvalet av Jaegers elitkikare och jakttillbehör, utvalda för att ge dig den bästa utrustningen till ett överkomligt pris.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Idén bakom Jaeger

Jaeger är ett dansk kvalitetsmärke för jägare som grundades 2009. Här uppstod idén för det nya kvalitetsmärket Jaeger efter stor efterfrågan från bland annat nya jägare som saknade bra jaktkikare till rimliga priser. Den önskan accepterades av ägarna. Sedan började de utveckla idéer för de nya kvalitetsprodukterna som varumärket skulle erbjuda.

Experter med många års erfarenhet av högkvalitativ kikareoptik och jaktprodukter utvecklade och designade dessa jaktkikare. Med mer än 30 års erfarenhet inom branschen hade specialisterna de bästa förutsättningarna för att skapa och designa specialprodukter som är idealiska för hela jaktupplevelsen. Samtidigt har Jaegers produkter också ett bra pris. Av den anledningen kan du ta en titt på Jaegers många kvalitetsprodukter.

Jaeger: Kvalitet till rimliga priser

Visionen med Jaeger är att du kan få kvalitetskikare, avståndsmätare och jaktutrustning till ett rimligt pris. Det är särskilt intressant för dig som är en ny jägare och behöver skaffa dig en hel del ny jaktutrustning, till exempel jaktknivar, gevärsfästen och rengöringssatser. Med vår omfattande erfarenhet av bland annat kikare och jaktutrustning vet vi att det är en dyr hobby att starta. Det är därför det är viktigt för oss att kunna erbjuda kvalitetsutrustning - till exempel Jaeger Elite-kikare som är speciellt utformade för jakt - till ett bra pris utan att kompromissa med kvaliteten. På det sättet får du möjlighet att starta en ny hobby utan att tappa en förmögenhet. På kikkertland.se kan du se hela sortimentet av produkter från Jaeger.

Handkikare av hög kvalitet med fasbeläggning

På Kikkertland.se erbjuder vi kvalitetshandhållna kikare från Jaeger, som har supergod optik med fasbelagda Bak-4 prismor. I detta sammanhang rekommenderar vi vårt urval av Jaeger Elite kikare. Denna kikare ger dig en ljus och skarp bild med verklighetstrogna detaljer om djur och fåglar. Denna typ av prisma är av särskilt hög kvalitet och tillverkad för de bästa kikarna på marknaden. Med dessa ljusa kikare kan du täcka dina behov i alla jaktsituationer. Kikaren är också perfekt för dig som jagar i skymningen där ett bra ljus krävs.

Jaegers ergonomiska design

Med Jaegers handhållna kikare garanteras du ett bra grepp om kikaren med sin ergonomiska design och hållbara gummiförstärkning - även när du bär handskar under de kalla månaderna. Våra kikare från Jaeger är lätta och praktiska, så det är lätt för dig att ta med dig när du går på jakt. Dessutom är våra kikare modeller 100 procent vattentäta och imfria så att du inte får problem med imma och kondens. Det långa ögonavståndet säkerställer också ett tydligt synfält. Om du bär glasögon kan du också enkelt använda vår kikare, eftersom alla våra kikare kan användas med och utan glasögon. När du köper kikare från Jaeger får du också 10 års garanti.

Stabilt sikte med kikaren Jaeger

Med kikarsikten från Jaeger får du en stabil och pålitlig syn för dina hagelgevär och gevär. Vi har modeller med vidvinkelobjektiv som ger ett tydligt och stort synfält. Samtidigt är Jaegers modeller 100% vattentäta, så det tål all slags väder. Kikarsikten monteras och justeras på geväret med hjälp av fästen. Dessutom har våra kikare från Jaeger olika zoomförstoringar:

 • 2,5-10X förstoring med 50 millimeter lins
 • 3-12X förstoring med 56 millimeter lins
 • 4X förstoring med 32 millimeter lins
 • 2-7X förstoring med 32 millimeter lins
 • 3-9X förstoring med 40 millimeter lins

Med dessa kikarsikter får du en bättre syn när du sätter kikaren på önskat objekt. På det sättet kan du slå mer exakt och målmedvetet på längre avstånd när du skjuter. På kortare avstånd kan du använda vårt red dot sight, som är monterad precis som vår kikarsikt. Dessutom har vi ett urval av Jaeger Elite kikarsikter med upplyst sikt med 11 ljusinställningar som är bra i alla jaktsituationer

Mät rätt avstånd med Jaeger

Som jägare är det bra att ha en avståndsmätare till hands när du jagar. På så sätt får du möjlighet att mäta avståndet mellan dig och skogens djur, så att du lättare och bättre kan fokusera och ställa in rätt mål innan du skjuter ditt skott. På Kikkertland.se har vi ett urval avståndsmätare från Jaeger. Här hittar du modeller som mäter upp till 600 meters avstånd till ett överkomligt pris. Dessutom är de lätta och kompakta, så du kan enkelt ta den med dig på jakt. Det låter dig också mäta flera avstånd som är användbara i alla jaktsituationer.

Jaeger: stort urval av jaktutrustning

På Kikkertland.se har vi ett stort urval av jaktutrustning från Jaeger till rimliga priser - och utan att du behöver kompromissa med kvaliteten. Förutom ovanstående produkter erbjuder vi även andra kvalitetsprodukter. På vår hemsida hittar du därför även följande produkter för jakt:

 • Jaeger Red Dot
 • Jaeger Elite rengöringskit
 • Jaeger Skjutstöd
 • Kulfång av metall
 • Jaeger mount

Du är också välkommen att prata med våra experter om att välja rätt jaktutrustning åt dig innan du köper den. Du hittar vår kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Trustpilot