Jaeger

Jaeger, ett kvalitetsmärke speciellt utvecklat för jägare som helt enkelt bara måste upplevas. Produkterna är särskilt utvecklade för jakt, där det fanns ett stort behov av rejäl jaktutrustning till ett rimligt pris. Du som jagar vet säkert att jakt är en dyr hobby som kan kosta skjortan, särskilt för nya jagare som behöver investera i sin nya utrustning. Hos oss på Kikkertland hittar du därför allt från handkikare och avståndsmätare till kikarsikten och rengöringskit. När du köper en jaktkikare från Jaeger, oavsett pris, är du alltid garanterad högsta kvalitet.

Bläddra runt bland vårt urval av produkter från Jaeger som Jaeger Elite kikare och andra jakttillbehör, särskilt utvalda för att ge dig den bästa utrustningen till ett riktigt överkomligt pris. 

Idén bakom Jaeger

Jaeger är ett danskt kvalitetsmärke för jägare som grundades 2009. Idén bakom det nya kvalitetsmärket Jaeger uppstod som svar på den stora efterfrågan, bland annat från nya jägare som saknade bra jaktkikare till rimliga priser. Jaegers ägare tog till sig detta och besvarade jägarnas önskemål. Sedan började de utveckla idéer för de nya kvalitetsprodukterna som varumärket skulle erbjuda.

Bakom utvecklingen och designen av dessa jaktikare fanns experter med många års erfarenhet av högkvalitativ kikareoptik och jaktprodukter. Med mer än 30 års erfarenhet inom branschen hade specialisterna de bästa förutsättningarna för att skapa och designa specialprodukter som är idealiska för hela jaktupplevelsen. Samtidigt har Jaegers kvalitetsprodukter även riktigt konkurrenskraftiga priser. 

Jaeger: Kvalitet till rimliga priser

Visionen med Jaeger är att du ska få kvalitetskikare, avståndsmätare och jaktutrustning till ett rimligt pris. Detta är särskilt attraktivt för dig som är en ny jägare och behöver skaffa dig en hel del ny jaktutrustning, som t.ex. jaktknivar, kikarsikten och rengöringskit. Med vår omfattande erfarenhet av bland annat kikare och jaktutrustning vet vi att det är en dyr hobby att starta. Därför är det är viktigt för oss att kunna erbjuda kvalitetsutrustning - till exempel Jaeger Elite-kikare som är speciellt utformade för jakt - till ett bra pris utan att kompromissa med kvaliteten. På det sättet får du möjlighet att starta en ny hobby utan att göra av med en förmögenhet. På Kikkertland.se kan du se hela sortimentet av produkter från Jaeger.

Handkikare av hög kvalitet med fasbeläggning

På Kikkertland.se erbjuder vi handhållna kikare av hög kvalitet från Jaeger, som har superb optik med fasbelagda Bak-4 prismor. Här rekommenderar vi verkligen vårt urval av Jaeger Elite kikare. Dessa kikare ger dig en ljus och skarp bild med verklighetstrogna detaljer på både djur och fåglar. Denna typ av prismor är av särskilt hög kvalitet och tillverkad för bara de bästa kikarna på marknaden. Här har du riktigt ljusa kikare som täcker dina behov i alla jaktsituationer, vilket är perfekt för dig som jagar i skymningen där ett bra ljus krävs.

Jaegers ergonomiska design

Jaegers handkikare har en ergonomisk design med hållbar gummiförstärkning, vilket garanterar ett ordentligt grepp om din kikare - även när du har handskar under årets kalla månader. Våra kikare från Jaeger är lätta och praktiska, så det är lätt för dig att ta med dig den när du går på jakt. Aalla våra modeller är 100% vattentäta och imfria så att du inte får problem med imma och kondens. Det långa ögonavståndet säkerställer också ett tydligt synfält, och alla kikare du hittar hos oss kan användas både med och utan glasögon. Dessutom får du hela 10 års garanti när du köper din kikare från Jaeger!

En kikare med stabilt sikte

Med ett kikarsikte från Jaeger får du ett stabilt och pålitligt synfält för ditt hagelgevär eller gevär. Vi har modeller med vidvinkelobjektiv som ger ett tydligt och stort synfält. Samtidigt är Jaegers modeller 100% vattentäta och tål därför alla slags väder. Kikarsikten monteras och justeras på geväret med hjälp av fästen. Dessutom har våra kikare från Jaeger olika zoomförstoringar:

 

  • 2,5-10x förstoring med 50 millimeter lins
  • 4x förstoring med 32 millimeter lins
  • 2-7x förstoring med 32 millimeter lins
  • 3-9x förstoring med 40 millimeter lins

 

Med dessa kikarsikter får du en bättre syn när du sätter kikaren på önskat objekt. På det sättet kan du träffa mer exakt och målmedvetet på längre avstånd när du skjuter. På kortare avstånd kan du använda vårt red dot sight, som är monteras precis på samma sätt som våra kikarsikten. Dessutom har vi ett urval av Jaeger Elite kikarsikter med upplyst sikte med 11 ljusinställningar som är bra i alla jaktsituationer.

Mät rätt avstånd med Jaeger avståndsmätare

Som jägare är det bra att ha en avståndsmätare till hands när du jagar. På så sätt får du möjlighet att mäta exakt avstånd mellan dig och ditt mål, så att du lättare och bättre kan fokusera och ställa in rätt sikte när du skjuter. På Kikkertland.se har vi ett noggrant utvalt sortiment av flera sorters avståndsmätare! Här hittar du modeller som mäter på upp till 600 meters avstånd till ett överkomligt pris. Dessutom är de lätta och kompakta, så du kan enkelt kan bära med dig din avståndsmätare under jakten. Detta praktiska verktyg låter dig också mäta flera avstånd som är användbara i alla jaktsituationer.

Jaeger: stort urval av jaktutrustning

På Kikkertland.se har vi ett stort urval av jaktutrustning från Jaeger till skarpa priser - utan att du behöver kompromissa med kvaliteten! Förutom ovanstående produkter erbjuder vi även andra kvalitetsprodukter för jakt, så som:

 

 

Här på kikkertland.se hittar du ett stort utbud av jaktkikare, jaktutrustning och friluftsutrustning. Du är också välkommen att prata med våra experter om att välja rätt jaktutrustning åt dig innan du köper den. Du hittar vår kontaktuppgifter längst ner på sidan.