Krokar

Här hittar du dekorativa krokar i trä från det populära svenska märket Wildlife Garden. Träkrokarna är handskurna och penselmålade i färger som liknar djurens naturliga utseende. Träkrokarna kan användas överallt i huset, i lägenheten eller sommarstugan. Skapa en charmig och personlig atmosfär i ditt hem med de roliga krokarna med djur och låt naturen hälsa dig välkommen hem. 

Se hela utbudet av träkrokar nedan. 

Få ordning på jackor, väskor, saker och ting med charmiga krokar i trä

Gör entrén, barnrummet, köket eller vardagsrummet mer organiserat med de söta krokarna i trä. Träkrokarna med djur är både praktiska och dekorativa, och krokarna är den perfekta lösningen för att få ordning på jackor och andra lösa saker och ting i ditt hem.

Handgjorda träkrokar i bästa kvalitet

Träkrokarna med djur kommer från det svenska märket Wildlife Garden, där kvaliteten är i fokus. Varje enskild krok är skuren och snidad för hand, och träet till krokarna är valt med fokus på hållbarhet och hållbarhet.

Roliga krokar med djur för den personliga inredningen

De roliga krokarna med djur kan lägga till en touch av personlighet till din inredning, och de söta djurmönstren på toppen av träkrokarna kommer säkert att få både barn och vuxna att le.

Köp en unik krok i trä hos Kikkertland

Hos Kikkertland har vi ett stort utbud av träkrokar med djur för entrén och resten av bostaden från Wildlife Garden. Med de vackra krokarna i trä kan du få ordning på jackor, väskor, saker och ting, medan bostaden får ett charmigt uttryck som bär naturens prägel.