• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Returnering

Hos kikkertland.dk har 14 dagars retur och avbokningsrätt. Varor kan returneras för ersättning eller återbetalning i 14 dagar efter mottagandet av varorna. Vi betalar inte fraktkostnader.


Eftersom paketet ingår i produktens värde, betyder det att föremålet inte anses vara tillbaka i samma skick om paketet inte ingår.
Du är endast ansvarig för eventuell försämring av varans värde på grund av hantering annat än vad som är nödvändigt för att bestämma varornas art, egenskaper och sätt. Med andra ord - du kan prova produkten på samma sätt som om du försökte det i en fysisk butik.

Om produkten testas utöver vad som beskrivs ovan anser vi den som används, vilket innebär att vid köpets återköp endast en del eller inget av inköpsbeloppet kommer att returneras, beroende på försäljarens kommersiella värde.
För att få hela inköpsbeloppet måste du göra detsamma som möjligt i en fysisk butik. Du måste testa produkten, men ta den inte i reell användning.

På vissa föremål finns det ingen ångerrätt eller du kan förlora din ångerrätt. Vi meddelar dig om orderbekräftelsen om det finns varor där avbeställningsrätten inte gäller, till exempel varor som köpts för en viss händelse / händelse, eftersom objektet inte har något värde efter händelsen / händelsen

Vi kommer att kreditera pengarna inom 7 dagar efter att vi har fått paketet tillbaka. Beloppet läggs in via det betalkort som används för inköpet.


Returer paket:

Du kan enkelt returnera ditt föremål och köpa en billig returmärkning.

Vid retur av en produkt måste detta vara oskadad och i original, oskadad förpackning. Kom ihåg att se till att föremålet är packat ordentligt.

Produkten måste returneras till: Kikkertland, Gugvej 140, 9210 Aalborg, Danmark. Observera att vi inte hämtar paket i paketlådor eller paket.

Du kan köpa en paketetikett hos oss för kr 84, - Köp en returetikett här.


Vid återvändande måste dokumentation av inköpet bifogas, t.ex. en kopia av fakturan. Vänligen ange anledningen till retur. 

Trustpilot