Termiska Kikare

En termisk kikare eller kamera är perfekt när du behöver en kikare när det är mörkt ute, som under skyming och natt. De kallas även för värmekikare eller värmekamera, och används ofta till jakt, fågelskådning, säkerhet och övervakning samt för att se värmeförluster. Hos oss på Kikkertland.se hittar du ett noggrannt utvalt sortiment av professionella termiska kikare som hjälper dig att se i mörkret.

Hitta en termisk kikare som passar dig 

En termisk kikare är det rätta valet för dig om du behöver en kikare du kan använda i skymning eller på natten. Termiska kikare är speciellt populära bland jägare, eftersom de ofta är ute när det är mörkt. En termisk kikare kan också kallas för värmekamera eller värmekikare.

Hos oss hittar du termiska kikare av absoluta högsta kvalitet från märket Flir. Är du ute efter en ordentlig kvalitetskikare har du alltså kommit helt rätt. Flir har tillverkat värmekikare under lång tid och har ett gott rykte om sina rejäla produkter. Vill man ha en termisk kikare som håller måttet under lång tid framöver, är det definitivt en kikare från AMG eller Zeiss man bör köpa. 

På Kikkertland har vi ett brett och varierat utbud av olika kikare för att du ska kunna hitta en modell som passar just dig och dina behov. Vill du veta mer om en specifik kikare hittar du alla viktiga specifikationer inne på produktens sida. De olika prisklasserna hjälper dig även att hitta en termisk kikare som passar din budget.

Termisk monokikare för nyböjare 

Denna termiska kikare kan användas lika bra på dag som natt, och passar perfekt för att observera djur och naturliv. Den stora fördelen med AGM Termisk kikare TM-160 är att man kan hitta värmemönster på hela 182 meters avstånd, dessutom fungerar den även för att ta bilder eller video. Den ergonomiska utformningen gör denna termiska kikare enkelt att hålla med en hand, och kommer med en handledsrem och en USB-sladd. Utöver det är kikaren vädertålig och passar bra att använda alla väder. 

Lätta och användbara termiska kikare

Fördelen med våra termiska kikare är helt klart att de är enkla att ta med sig. De passar perfekt när du behöver en smidig termisk kikiare med dig ute i skogen, och kan med lätthet packas ned i fickan eller hängas runt halsen. En termisk kikare är dessutom väldigt lätt, och kan därför enkelt bäras med under en hel dag som så skulle önskas. Man behöver heller inte ha någon särskild väska, som annars skulle ta onödig plats. En termisk kikare är ett måste om man ofta är ute under natt och skymning, och kan användas av barn såväl som vuxna.

Vi hjälper dig att hitta rätt kikare 

Hos oss på Kikkertland.se hittar du ett bra utbud av termiska kikare. Information om varje produkt hittar du under produktbeskrivningen när du klickar dig in på produkten. Har du frågor kring ditt köp är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna. Vi hoppas du blir nöjd med din nya kikare!