• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Termiska kikare

Termiska kikare och kameror kan bl.a. användas till jakt, övervakning eller för att se värmeförluster. Här hittar du ett urval av professionella termiska kikare.  

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Hitta en termisk kikare som passar dig 

Val av kikare beror på många faktorer och en av dessa är om man ska jaga i dagsljus eller när det skymmer? Vill man ha en kikare som går att använda i just skymning och natt så är termisk kikare det rätta valet. Termiska kikare är populära bland jägare och andra som är ute på natten eller i skymning. Vi har termiska kikare av absolut högsta kvalité från Flir. Vill man ha en kvalitetskikare har man hamnat på rätt sida. Vi på Kikkertland.se har ett brett utaval av kikare. Kolla igenom de olika produkterna och hitta något som passar dig och dina behov. Flir har tillverkat termiska kikare i lång tid och har erfarenhet att sälja riktigt produkter. Vill man ha en kikare som håller måttet under en lång tid framöver ska man köpa en kikare från Flir. Under varje produktsida finns användbar information som är viktig för att göra ett bra köp. De olika prisläget gör att du hittar en kikare som passar din budget och behov.

Flir Scout TK 

Denna termiska kikare kan användas lika bra dag som natt. Den passar perfekt till att observera djurliv och fördelen är att man kan hitta värmemönster på 90 meters avstånd. Den fungerar även till att ta bilder eller video. Den ergonomiska utformningen gör den smidig och enkel att hålla med en hand. Den är vädertålig och passar bra i många olika väderförhållande. Kikaren kommer med håndledsrem och en USB-sladd.

Flir Scout III 320

Denna termiska kikare ger en skarp bild från tidig morgon till sena kvällar. Den använder infrarött vilket gör att man får samma bild oavsett vilken tid på dygnet man använder den. Den kan hitta värmemönster på upp till hela 1800 meters avstånd vilket kan vara användbart i många situationer. Man kan med hjälp av infrarött se skillnaden på om det är en person eller djur man ser inne i skogen. Man behöver inte heller någon belysning för att ta en bild med termisk kamera vilket är en stor fördel ute på jakt. Den hålls i enhandsgrepp och är enkel och snabb att starta. 

Använbara och lätta att ta med 

Fördelen med dessa termsika kikare är att de är enkla att ta med sig! Den passar perfekt om man är ute i skogen och vill ha en smidig termisk kikare att ta med sig ut.De kan med lätthetp ackas ned i fickan eller hängas runt halsen i ett snöre. De är dessutom väldigt lätta och kan därför enkelt bäras med under en heldag om så skulle önskas. Man behöver heller inte ha någon särskilt väska med som annars skulle ta onödig plats. Termiska kikare är ett måste om man ofta är ute i mörker eller skymning timmarna. De kan såklart också användas av barn. 

Vi hjälper dig med att hitta rätt kikare 

Hos oss på Kikkertland.se kan du hitta ett bra utbud av termiska kikare. Information om varje produkt finns inne på produktbeskrivningen när du klickar in på produkten. Har du frågor kring ditt köp är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna. Vi hoppas du blir nöjd med din nya kikare!


 

Trustpilot