AGM Termisk Kikare TM-160

Modell/Varunr.: AGM121205

6.152 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

AGM ASP-Micro TM-160
En termisk monokikare är perfekt för nybörjare! Kikaren är kompakt och mycket lätt i vikt, så att den passar perfekt i väskan eller fickan.

Förutom en upplösning på 160x120 har den också en 50hz uppdateringsfrekvens, så att du kan se bilden i realtid. Bilden projiceras på en fullfärgsskärm (720x540 pixlar). Du ser bilden i 1x förstoring, men har möjlighet att zooma in till 4x förstoring. Kikaren kan upptäcka fordon upp till ett avstånd av 559m och personer upp till 182m! Kikarens synfält är 15,6 grader horisontellt (vid 1x zoom). Det fasta fokuset säkerställer att du inte behöver ställa in fokus manuellt hela tiden.

Användbara funktioner
Kikaren har fyra färgpaletter: White hot, Black hot, Red hot och Fusion. Kikaren har också en så kallad Hot Track-funktion, där djur / människor är markerade, och du kan till och med mäta avståndet till objekt med funktionen: "Avståndsmätning". Ljusstyrka och kontrast kan ställas in både automatiskt och manuellt (fem nivåer).

Denna värmekikare är IP67 -certifierad, vilket innebär att den är vattentät, dammtät och tål fall från 1 m ner på betong. Även vid mycket kalla temperaturer (-20 ° C) och extrem värme (upp till +55 ° C) kan du använda kikaren utan problem. Ett litiumjonbatteri säkerställer att du kan använda enheten i upp till 7 timmar i rad. Kameran har också ett vänteläge.

Använd den som kamera
Med den termiska kikaren kan du också spela in videor och ta foton. Dina inspelningar sparas automatiskt i det interna 8 GB minneskort. Med hjälp av en Wi-Fi-anslutning eller via den medföljande USB-C-kabeln kan du enkelt överföra dina inspelningar till din smartphone, surfplatta, bärbara dator etc. Dessutom kan du också direktuppspela dina inspelningar direkt med den gratis T -Vision app (för iOS och Android).

Fördelen med en termisk kikare är att den aldrig är beroende av vädret eller omgivande ljus eftersom bilder visas baserat på värmekällor. Detta gör kameran användbar för alla slags situationer där du vill visualisera något som är osynligt för ditt eget öga.

I paketen

  • 1x termisk kikare
  • 1x linsskydd
  • 1x okularlock
  • 1x USB -kabel
  • 1x bärrem
  • 1x linsduk
  • 1x bärväska
Detector type: 160x120 VOx (17µm)
Display:  Fullfärg LCOS
Observationsinställningar: Scouting, Hot Track mode
Fokus: Fixed Focus
Synfält: 15,4x11,6
Detection distance: Close range (max. 200m), Short-range (max. 500m)
Användbar i förhållande till.: jakt, naturobservationer, privat bruk, byggnadsbesiktningar m.m.
Färger: White Hot, Black Hot, Fusion, Red Hot
Plats: 8GB
Uppdateringshastighet: 50hz
Kan spela in: Ja
Zoom: 1x-4x
Diopter reglering:  Ja
Vikt: 270
Mål: 161 x 61 x 57 mm
Hopsättning: Stativmontage (1/4" thread)
Kraft: Li-ion batteri (laddningskabel ingår)
vattentät och hållbar: IP67 vattentät och hållbar upp till 1 m fall på betong
Garanti 3 år