• Fri frakt vid ordrar över kr. 1000,-
  • Beställ före kl 13.00 och vi skickar samma dag
  • 14 dagars ångerrätt
  • Eget Lager
KATEGORI

Digital kikare

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Digitala kikare

Den digitala utvecklingen är i snabb framfart världen över, och det har såklart även påverkat världen av kikare, inte minst i form av att det nu finns digitala kikare. Istället för de klassiska kikarna som använder prismor använder digitala kikare elektronik och producerar en digital bild, med en teknik av samma typ som finns i digitala kameror. Detta innebär i sin tur att du i princip får 2 funktioner i 1, och ofta kan spela in och fotografera objekt direkt i din digitala kikare. Detta är t.ex. perfekt för naturskådning, när du får syn på en skygg art som du annars inte hade haft tid att identifiera. Många av dessa digitala kikare är dessutom extra bra nattkikare, med “night-vision”, som gör att du kan både se och spela in bilder på objekt även i totalt mörker. När du har tagit eller spelat in din bild kan du lätt föra över filen till en dator eller mobil, antingen via kabel eller wi-fi. 

Vårt utbud av digitala kikare

Vi på Kikkertland erbjuder flera olika digitala kikare i olika prisklasser, både binokulära och monokulära. Alla våra digitala kikare fungerar dessutom som nattkikare till sämre ljusförhållanden. Dessa modeller kommer från Carson, Yukon Advanced Optics samt Luna Optics. Våra digitala kikare är även smidiga att överföra sparade bilder och videos från. Kikaren från Yukon modell N320 har även en Stream Vision-teknik som låter dig ansluta med Android eller iOS (din iPhone t.ex.) så att bilder kan mottas i realtid - häftigt va! Utöver detta har vi även en digital nattkikare som är så liten att den får plats i din ficka. Carsons digitala nattkikare är med mått på 70 x 60 x 23 mm och en vikt på endast 54 gram liten nog för att sättas fast på din nyckelknippa. Den har alla nödvändiga funktioner för att kunna se i mörker, manuell fokusering, diopterjustering samt infrarött ljus. Om du inte använt kikaren efter 5 minuter har gått så stängs den automatiskt av. Allt detta gör det till den ultimata portabla nattkikaren, som du verkligen kan ha med dig vart du än ska. 

En digital kikare passar dig om du:

  • Tycker det är viktigt att kunna spara och arkivera det du ser i din kikare.

  • Ägnar dig åt skådning av skygga arter som du vill ha mer tid till att identifiera.

  • Ofta skulle ha användning för en kikare att ha i mörker.
  • Har ett stort teknikintresse och vill vara i framkant i teknikutvecklingen.

 

Vi på Kikkertland brinner för alla olika typer av kikare - så har du några frågor om digitala kikare / nattkikare så är du alltid välkommen att ringa eller skriva till oss. Kontaktinformation hittar du enkelt i spalten till höger.