Levenhuk

Levenhuk är ett amerikanskt företag som tillverkar optiska produkter som mikroskop, teleskop, kikare, monokikare, luppar och tillbehör. De är särskilt känd för sina LabZZ-serie, som är speciellt gjord för barn.

Levenhuk började med ett mål om att göra bra optik tillgänglig för en bredare befolkning genom att använda kvalitetsmaterial men hålla priserna så låga som möjligt. Levenhuk grundades i 2002 och säljer sina produkter i hela världen.

Låt barnen utforska naturen med Levenhuks smarta Levenhuk LabZZ Survival Kit. Perfekt för barnens små händer och med extremt bra optik.

Eller ta naturen med inomhus för noggrann inspektion med vårt barnmikroskop 40-640x, lime.

Levenhuk ger möjlighet för barn och vuxna kan utforska vår underbara värld.

Levenhuks historia 

Levenhuk är en stor amerikansk tillverkare av optiska enheter. Här hittar du bland annat: 

  • Mikroskop

  • Teleskop 

  • Kikare 

  • Väderstationer 

  • Förstoringsglas 

och mycket mer! 

Levenhuk lägger stor vikt vid att skapa produkter som väcker nyfikenhet och äventyrskänsla hos både barn och vuxna. Därför finns det även produkter anpassade för alla nivåer och åldrar. Levenhuk har sitt huvudkontor i Tampa, USA, men har även filialer i Europa och Asien. Levenhuks primära mål är att producera högkvalitativa produkter till ett lågt pris! 

Kom på nära håll med ett Levenhuk-mikroskop 

Levenhuk producerar kvalitetssäkra mikroskop för alla nivåer och åldrar! Oavsett om du letar efter ett enkelt och billigt mikroskop, ett stereolup eller ett multifunktionellt och professionellt mikroskop, så har Levenhuk säkert något som passar dig. Levenhuk har bland annat tagit fram de populära LabZZ barnmikroskopen som finns i snygga färger. Med LabZZ-mikroskopet kan även de minsta komma nära de minsta detaljerna och studera djuren och växterna de hittar i trädgården. Levenhuk gör också förberedda prover som kan undersökas i mikroskop. 

För vuxna gör Levenhuk mikroskop med upp till 1600x förstoring, med vilka man kan undersöka både bakterier och kromosomer. Levenhuk är mycket framgångsrik med sina USB-mikroskop, som Discovery Digital Microscope Artisan 128, som har upp till 500x förstoring. Med detta mikroskop kan du ta bilder av dina upptäckter och se dem på den inbyggda displayen. Du kan dock även ansluta mikroskopet till en PC eller TV. På så sätt säkerställer du den bästa bilden för dina upptäckter, men du har också möjlighet att låta hela familjen delta.   

Levenhuk nattkikare - se vad som gömmer sig i mörkret 

Undrar du vad som händer i naturen mitt i natten? Eller behöver du till exempel nattkikare för jakt? Levenhuk har ett urval av nattkikare, som precis som namnet antyder är kikare med vilka man kan se i mörkret. Till exempel kan Levenhuk Halo 13x Mono Night Kikare, som båda har 13x förstoring, användas i totalt mörker, men låter dig också ta bilder och filma dina observationer. På så sätt kan du alltid se tillbaka på dina upptäckter.   

Bli din egen meteorolog med en väderstation från Levenhuk 

Hos Kikkertland hittar du även ett stort utbud av digitala termometrar och väderstationer från Levenhuk. Med en väderstation kan du avläsa väder, luftfuktighet och tid i ditt närområde. På så sätt kan du alltid vara medveten om inomhusklimatet i huset eller på kontoret. Med väderstationen Plus LP60 från Levenhuk har du möjlighet att läsa av vädret från hela fyra olika platser. På så sätt kan du både läsa av vädret ute och hålla koll på inomhusklimatet i ditt hus. Väderstationen kan också informera dig om vädret blir dåligt, och den kan även användas som väckarklocka.  

Levenhuk förstoringsglas 

Har du svårt att se de små detaljerna? Med ett förstoringsglas kan du både studera naturen, eller använda den som ett hjälpmedel när du sysslar, smycken eller studerar myntsamlingen. Levenhuk gör handluppar, pannluppar, glasögonluppar och botaniska lupper - det finns därför något för alla smaker! Behöver du även ljus för ditt arbete är detta också möjligt. Levenhuk producerar förstoringsglas med lampa, så att du får de mest optimala arbetsförhållandena. Se till exempel pandelup med ljus från Levenhuk, som både låter dig ha händerna fria, har 6 olika förstoringar och erbjuder dig ljus för jobbet. Perfekt för handarbete eller frimärks- eller myntsamlaren! 

Köp din Levenhuk-produkt idag 

Med produkter från Levenhuk är kvaliteten på topp, och du kan därför vara helt säker när du handlar på Kikkertland.se. 

Om du är tveksam eller vill ha professionell rådgivning för ditt köp av Levenhuk-produkter har vi alltid en expert redo att svara på dina frågor. Du kan antingen kontakta oss per mail eller telefon. Här är vi redo att svara på alla dina frågor.