Förstoringsglas med ljus

Ett förstoringsglas med lampa är det optimala instrumentet för förstoring i vardagen. Tack vare den praktiska kombinationen av förstoringsglas och belysning kommer du med säkerhet att kunna läsa det finstilta i princip överallt. Se vårt stora utbud av förstoringsglas med lampa här nedanför.

Välj och vraka bland ett brett utbud av förstoringsglas med lampa

Hos Kikkertland har vi ett stort utbud av förstoringsglas med lampa, vars belysning sprider sig över luppen och gör det om ännu enklare att se. Detta smarta verktyg är litet och praktiskt så att du kan ta med det överallt, och kan även kallas för läslupp eller sylupp. Dessa modeller har ett större glas så att du kan förstora ett större område, något som verkligen kommer till nytta när du läser tidningen eller när du syr. 
Alla våra modeller av förstoringsglas med lampa har en inbyggd LED-belysning med lång brinntid. De flesta förstoringsglas med lampa är batteridrivna, men vi har även uppladdningsbara modeller som laddas via USB. Har du inte användnings för ett förstoringsglas med belysning? Då är du självklart även välkommen att ta en titt på våra vanliga luppar och förstoringsglas

Moderna digitala förstoringsglas med lampa hos Kikkertland

Det har kommit en ny spelare på marknaden, nämligen digitala luppar med inbyggd belysning. Väljer du att köpa ett digital förstoringsglas visas förstoringen på en skärm på själva luppen, vilket försäkrar en optimal och skarp bild varje gång du använder ditt förstoringsglas. Du kan använda ett digitalt förstoringsglas för att förstora många olika saker, såsom:

  • Mynt
  • Text
  • Frimärken
  • Sedlar
  • Smycken

Ljuset i luppen ger dig även möjlighet för att exempelvis läsa böcker i mörkret, så att du inte håller din bättre hälft vaken under tiden. Utforska vårt sortiment unna dig ett nytt digitalt förstoringsglas, vi lovar att det kommer göra vardagen mycket enklare - och förstorad. Hos Kikkertland.se hanterar vi din beställning blixtsnabbt och skickar iväg den så snart som möjligt. På så vis kan du få glädje av ditt nya förstoringsglas inom ett fåtal arbetsdagar. 

Förstoringsglas med UV-lampa

Vi har även förstoringsglas med UV-lampa som kan användas för flera olika saker, bland annat för att verifiera sedlar. Har du barn kan ni skriva hemliga meddelanden till varandra med UV-pennor, eftersom deras bläck endast syns under UV-ljus. Det kan även användas för att hitta bärnsten som en bärnstenslampa. 
Hos Kikkertland.se kan du köpa ett förstoringsglas i fickformat med UV-lampa och inbyggd nyckelring, så att du på ett smidigt sätt kan ta med den överallt. Då kan du exempelvis verifiera att sedlarna du får är äkta när du är på loppmarknader, eller andra tillfällen där du är osäker på om pengarna kan var förfalskade. Utforska vårt sortiment och hitta ett nytt förstoringsglas med UV-lampa till ett skarpt pris. 

Frimärkslupp med lampa

En annan typ av förstoringsglas med belysning i vårt sortiment är en frimärkslupp, som är speciellt tillägnad för frimärkssamlande filatelister. Detta förstoringsglas kallas även för “frimärkslupp med lampa”. Förstoringsglasets lampa stängs av automatiskt efter tio minuter, vilket gör den mycket batterisnål. Du behöver heller aldrig oroa dig för om du glömde släcka lampan eller inte. 

En frimärkslupp är ideell för förstoring i vardagen, och du kan använda förstoringsglaset till mycket mer än bara till att kolla på frimärken med. En frimärkslupp är nämligen också praktisk för att titta på bilder, fotografier, mynt, insekter och andra småsaker med. Kombinationen av förstoringsglas och ljus försäkrar att du kan se allt tydligt i din vardag, oavsett hur smått eller finstilt det där. Du hittar alla våra frimärksluppar här.  

Behöver du en bordslupp med lampa?

I vårt sortiment hittar du självklart även bordsluppar med lampa, eller stående förstoringsglas med lampa som det även kan kallas. En bordslupp är speciellt tillverkad för t.ex. flugbindning, att sy, modellbyggning eller andra sysslor där man behöver förstora ett större område på ett bord. Alla ytor där en bordslupp får plats ger dig en bra plattform för hobbyarbete.

Förstoringsglas med lampa: En bra present till personer med nedsatt syn

Har du en farfar, mormor, vän eller en annan familjemedlem med nedsatt syn? Då kan ett förstoringsglas med lampa vara till stor hjälp i vardagen, även om de redan har ett förstoringsglas utan belysning. Ljuset kommer nämligen göra texten ännu klarare i ett dåligt belyst rum. Det kommer bli lättare att förstora bokstäver, och därmed underlätta när man ska läsa tidningar eller magasin. När du köper ett förstoringsglas på Kikkertland som present till dina närmaste med synnedsättning, ger du en av de bästa hjälpmedlen som finns!

Är du osäker på vilket förstoringsglas du ska välja? 

Är det första gången du ska köpa ett nytt förstoringsglas vet vi att det kan vara svårt att välja vilket. Vad ska man egentligen leta efter? Hos Kikkertland.se har vi ett brett sortiment av diverse förstoringsglas och luppar, men bara lugn: Vi har gjort en guide till förstoringsglas som du kan använda i förbindelse med ditt köp. Därutöver är du alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss på e-post via info@kikkertland.se om du har frågor.