Eschenbach

Har du svårt att läsa bokstäver och siffror tydligt? Eller vill du själv se de minsta detaljerna som ståndare av blommor och trådar i sömnaden? Så det gäller att kunna förstora även de minsta sakerna med ett bra, hållbart förstoringsglas. Ett varumärke som lever upp till de kraven är Eschenbach optik.

Det tyska varumärket är känt över hela världen för sina luppar och förstoringsglas med hög optisk prestanda, som är tillverkade i en användarvänlig och hållbar design. Med mer än 100 års erfarenhet har de utvecklats till en av de ledande leverantörerna av prisbelönta produkter av högsta kvalitet, som är lätta att använda och extremt hållbara.

Kikkertland erbjuder förstoringsglas och läsglasögon för hobby, arbete och fritid – med och utan ljus. Behöver du till exempel ett bra botaniskt förstoringsglas, fickförstoringsglas eller ett förstoringsglas med ljus från Eschenbach? Det hittar du lätt här. Du hittar även deras prisbelönta mobilux läsglasögon här. Dessa läsförstoringar finns i olika förstoringar med LED-ljus.

Se vårt stora utbud av Eschenbach-luppar på denna sida, köp din nya lupp med snabb leverans idag! 

Eschenbach täcker alla behov och önskemål

När det kommer till luppar och förstoringsglas är Eschenbach ett av de ledande varumärkena. Deras mål är inte bara att producera produkter med bästa optiska prestanda. De lägger stor vikt vid en kombination av attraktivt utseende och kreativ funktionalitet. De mest hållbara lupperna och förstoringsglasen som finns är de som sällan behöver slängas ut eller bytas ut. Det är därför Eschenbach har utvecklat och producerat förstoringsglas och optiska hjälpmedel som bara håller.

Du hittar enkelt det förstoringsglas som passar dina behov. Välj bland många förstoringar, funktioner och utföranden som möter dina önskemål, krav och preferenser, som extra hjälp i din vardag eller hobby.

På Kikkertland är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter. Därför erbjuder vi förstoringsglas och luppar för alla ändamål från Eschenbach Optik.

I vårt sortiment från Eschenbach kan du bland annat hitta:

Kikkertland erbjuder förstoringsglas i olika prisklasser och modeller med eller utan ljus. Det finns därför ett förstoringsglas som passar dig. Oavsett vilka ändamål du behöver förstoringsglas till kan du säkert hitta rätt förstoringsglas för dina behov.

Alla märken och modeller finns under kategorin förstoringsglas.

Se extra bra med en Eschenbach-lupp (förstoringsglas)

Behöver du saker förstorade för att se detaljer tydligt? En lupp (förstoringsglas) kan liksom glasögon få texter, blommor eller handarbeten att framstå som mycket större än vad de egentligen är med en eller flera linser. Det tyska företaget Eschenbach är specialiserat på detta.

Förstoringsglas från tyska Eschenbach är inte bara användarvänliga och hållbara, så du kommer att ha nytta av dem i många år. Du får även skärpa och hög färgåtergivning i hela synfältet. Tack vare kvalitetsmaterial, moderna tillverkningsprocesser och en speciell slutbeläggning av optiken uppnås högsta optiska prestanda. De genomför också regelbundet omfattande kvalitetskontroller av alla sina produkter.

Hur man väljer rätt förstoringsglas

Strävar du efter den bästa tittarupplevelsen för att noggrant studera små detaljer i växter och små djur? Välj till exempel ett Eschenbach botaniskt förstoringsglas med 10x eller 20x förstoring. Med det akromatiska linssystemet får du knivskarpa bilder av blomman och 100% korrekt färgåtergivning. Du kommer att se tydligt i hela synfältet utan förvrängningar.

Kanske saknar du en ficklupp att ta med dig på språng, som tar lite plats? Med Eschenbach Easy-Pocket utdragslupp 4x eller XL-modellen får du ett förstoringsglas med stort läsfält och LED-ljus i ultratunna format. Ljuset tänds och släcks automatiskt när det skyddande skjutluckan av aluminium öppnas och stängs. XL-modellen kan även stå på bordet som stativ. Det finns en obegränsad livslängd på Eschenbachs ledoptik, så glödlampan behöver aldrig bytas.

Du kan också behöva förstoringsglasögon eller pannlupp med förstoring. På så sätt kan du läsa och arbeta med båda händerna fria. Välj till exempel Echenbach glasögonförstoring 2x förstoring (arbetsavstånd 25 cm) eller 3x (arbetsavstånd 13 cm). Dessa är lätta att fästa på dina glasögon med en klämma. Eller se Eschenbach Labo-Comfort pannluppar med förstoringar 1,7x, 2x och 3x (arbetsavstånd 16 cm). - även för dig som bär glasögon.

Till exempel är pannlupparna idealiska för:

  • Finmekanik
  • Llödning
  • Handarbete
  • Och annat arbete som kräver förstoring

Eschenbach prisbelönta förstoringsglas och läsglasögon

Kanske behöver du ett perfekt läsglas för att läsa texter och små siffror? Då kan Eschenbachs prisbelönta mobilux-serie i 3,5x, 4x, 5x och 6x förstoring vara av intresse för dig.

De kan båda användas som förstoringsglas för att läsa tidningar, tidskrifter, böcker eller priser/texter i snabbköpet. Med sin låga vikt är förstoringsglaset lätt att ha med sig i fickan eller väskan. Behöver du extra ljus har förstoringsglaset inbyggd LED-belysning med en livslängd på ca. 50 000 timmar.

Med modern produktionsteknik, högkvalitativa material och specialistkunskap lyckades Eschenbach optik producera den bästa optiska prestandan för förstoringsglas.

Det har bland annat resulterat i Design awards för deras mobilux-serie:


-    2011: Red Dot Award för mobilux upplysta förstoringsserier
-    2012: Nominering till Tysklands designpris för respektive mobilux-belyst serie

Sedan Eschenbach Optik grundades 1913 och under loppet av ett sekel har företaget utvecklats till en av de ledande inom tillverkning av högkvalitativa luppar. Väljer du att köpa ett Eschenbach-förstoringsglas är du säker på hög kvalitet, användarvänlig design och hållbar optik.

De vanligaste förstoringarna är 2x – 6x. Om du behöver starkare förstoringar kan ett mikroskop behövas.

Se även vårt stora utbud av Mikroskop.

Köp Eschenbach på Kikkertland

Oavsett om du behöver hjälp med läsning, arbetsanvändning eller närstudie av mycket små detaljer om växter och smådjur är Eschenbach ett säkert val. Letar du efter ett förstoringsglas för ett specifikt ändamål hittar du Danmarks största utbud hos Kikkertland.

Våra specialister kan ge råd och vägleda dig om att köpa rätt förstoringsglas för dina behov, önskemål och preferenser. Du är alltid välkommen att kontakta oss för expertrådgivning. Du kan också läsa mer i vår guide till förstoringsglas för det bästa valet av förstoringsglas. Vi garanterar dig en sächer och snabb leverans.