• Beställ innan 13.00 - MA-TO och vi skickar samma dag (för grön lagerstatus)
  • Betal med Klarna
  • Beställ online 24/7

Eschenbach

Kvalitetsluppar från det världsberömda tyska företaget Eschenbach. Stort urval av luppar med eller utan ljus. Kvalitet botaniska luppar med 10x och 20x förstoringar.

Eschenbach har tillverkat kvalitetsoptik sedan 1913 och är idag ett av de ledande företagen inom försäljning av optiska produkter globalt. Den tyska Eschenbach utvecklar innovativa lösningar som ger komfort för vardag, arbete och fritid.

 

Med användning av kvalitetsmaterialer, moderna tillverkningsprocesser och en speciell beläggning av optiken får Eschenbach den högsta optiska prestanda. De gör även kontinuerligt omfattande kvalitetskontroller av alla sina produkter.

 

Eschenbachs luppar och visuella hjälpmedel är kända över hela världen för sin tillförlitlighet och livslängd. Det är användarvänligt optik i en fin stilfull design.

Många med nedsatt syn har mottagna hjälp till att uppnå en högre grad av oberoende i vardagen med Eschenbachs produkter. Precis som dett har blivit möjligt för många att göra hobby arbete med större lätthet.

 

De har vann alla utmärkelser för deras mobilux luppar. Det är en serie av luppar, som som används för att läsa med och där kommer i olika förstoringar med ljus.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}
Trustpilot