Eschenbach Mobilux Förstoringsglas 5x

Modell/Varunr.: E15115

1.122 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Eschenbach Mobilux Förstoringsglas 5x
Denna förstoringsglas har 5x förstoring, och du får därför texten förstorad till en mycket lättläst storlek. Detta gör förstoringsglaset lämpligt för att läsa tidningar, produktpaket, manualer och mycket mer. Använd den hemma eller ta med den i väskan. Ett läderfodral medföljer för att skydda linsen från repor. Dessutom är objektivet även repsäkert vilket gör att det är motståndskraftigt mot repor.

Den asfäriska linsen är en PXM®-lättviktslins och cera-tec®-belagd för en distorsionsfri bild med skärpa från kant till kant. Den mest lämpliga färgtemperaturen kan väljas i förväg via de 2 medföljande filtren. Detta säkerställer att du alltid får ett bekvämt läsljus, oavsett var du använder förstoringsglaset.

Batterier är lätta att byta, eftersom batteriluckan är lätt att öppna och kontaktfjädrar tydligt indikerar batteriets position. LED-lampan behöver inte bytas ut. LED-lampan som Eschenbach Optik använder har en livslängd på ca. 50 000 timmar. Batteritiden är upp till 10 gånger längre jämfört med en konventionell lampa. Spänningen styrs via en step-up-omvandlare som ger jämn belysning även om spänningen sjunker på grund av lågt batteri.

Använd 2 st AA-batterier (ingår i paketen)

Specifikationer

  • 5x förstoring
  • Linsdiameter: 58 mm
  • Inkl. etui till linsen
Titel Typ Storlek Manual
Manual_mobiluxLED-1.pdf PDF 2.31MB Manual