NexStar Evolution

Nexstar Evolution är det första Schmidt-Cassegrain-teleskopet med integrerad WiFi. Nu behöver du inte en handkontroll för att styra teleskopet, med en touch av din smartphone eller ipad styrs teleskopet. Anslut din enhet till Nexstars Evolutions inbyggda trådlösa nätverk och utforska universum med Celestron SkyPortal-appen för iOS och Android. Använd appen för att se natthimlen i realtid eller se en lista över himlakroppar som är synliga baserat på din tid och plats. Sky-Align-proceduren är inbyggd i Celestron-appen, så du är redo att observera på några minuter. Det mest användarvänliga teleskopet som utvecklats av Celestron-ingenjörer baserat på många års feedback från kunderna. Teleskopet erbjuder designfunktioner som kombineras för att ge dig bästa möjliga upplevelse under stjärnorna.

Nexstar Evolution teleskop

Glöm batterier eller extern strömförsörjning. För första gången har ett konsumentteleskop inkluderat ett eget litiumbatteri på NexStar Evolution. Med detta litiumbatteri kan du observera natthimlen i upp till 10 timmar på en enda laddning. Du kan till och med använda NexStar Evolution USB-laddningsport för andra enheter, till exempel din mobil. 

Batteriet har ett strömhanteringssystem som upptäcker låga batterinivåer och går in i energisparläge för att hålla teleskopet igång så länge som möjligt. Att ställa in NexStar Evolution går snabbt med det stora ergonomiska handtaget. Helmetallstället har ett tillbehörsfack med urtag för förvaring. 

Om du är intresserad av astrofotografi är Nexstar Evolution ett bra sätt att komma igång. Det är det enda gaffelmonterade teleskopet som har snäckväxlar i mässing tillsammans med förbättrade motorer. Noggrannheten för Nexstar Evolution-spårning är så imponerande att du kan ta bilder av djupa himmelobjekt som Orion Nebula helt enkelt genom att fästa din DSLR-kamera. När du blir mer erfaren inom denna hobby kan du lägga till HD Pro Wedge för längre exponeringar till mer detaljerade astrofoton. Schmidt-Cassegrain-teleskopets optiska system ger ljusa, skarpa bilder med StarBright XLT-optik - ett utmärkt val för både visuell och astrofotografisk fotografering. 

Nexstar Evolution har 4 portar - 2 på gaffeln själv och 2 på botten. En klassisk NexStar + handkontroll ingår, men krävs inte när NexStar Evolution används med appen. Teleskopet innehåller också StarPointer-sökare, 2 1,25 "okulära okular, 1,25" stjärndiagonal och en nätadapter.