• Beställ före kl 13.00 och vi skickar samma dag
  • 14 dagars ångerrätt
  • Eget Lager
KATEGORI

Stativ

Vi erbjuder stativ för stjärnkikare, fågelkikare och kameror. Vi tillhandahåller robusta stativ och ställ som du säkert kan sätta kikaren eller kameran på. Det finns olika modeller, till exempel stativ för tubkikare, bordstativ och fönsterstativ. Vi har ett brett utbud av stativ och hållare för alla ändamål. Se även vår uppsättning av kikare med stativ och stjärnkikare med stativ.

Vi är glada att kunna erbjuda dig god vägledning när du väljer den bästa kikaren.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

När du väljer ett stativ finns det olika överväganden som kan tas. Ett stativ är verkligen ett enkelt verktyg för montering av en kamera, kikare eller tubkikare. Det kommer att vara viktigt att det valda stativet är stabilt så att det kan hålla antingen kamera eller kikare stabilt. Alla våra kamera- och kikerstativ visar vad maximal lastkapacitet är. Samtidigt är höjden väsentlig så att du får en bekväm observationsposition när du tar en bild eller studerar fåglar. Vår stativ Fotomate 5006 har en bra höjd för de flesta. När det gäller stabilitet måste kikarens vikt vara mindre än stativets maximala kapacitet.

Ett bordstativ kan vara ett bra alternativ om det inte finns mycket utrymme, eftersom ett högt rack tar lite utrymme. Bordstativet är lämpligt om du sitter vid ett bord eller fönsterbrädan och observerar.

Bilfönsterstativ är ett bra komplement till din kikare. Nu kan du sitta bekvämt i bilen och studera natur och fåglar. Bilfönsterstativet är fastklämt på bilfönstret och du kan nu enkelt panorera med kikaren. En bilfönsterstativ kan också enkelt sättas på ett staket eller om du sitter i en hög sittplats och observerar.

Trustpilot