• Fri frakt vid ordrar över kr. 1000,-
  • Beställ före kl 13.00 och vi skickar samma dag
  • 14 dagars ångerrätt
  • Eget Lager
KATEGORI

Tubkikare

Här hittar du ett stort utbud av tubkikare. Med en tubkikare får du en högre förstoring vilket innebär att du måste ha kikaren på ett stativ då det annars är svårt att hålla kikaren stilla och få en stabil bild. Tubkikare har vanligtvis en förstoring från 20-60x.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Hitta en kikare som passar dig

Med en bra tubkikare har du möjlighet att hålla koll på dina jaktmål på långt avstånd! Hos oss på Kikkerland.se hittar du många bra tubkikare i olika prislägen och för olika användningsområden. Ibland räcker inte dina ögon till och då behöver man en kikare som gör det enkelt att se fåglar eller andra djur som kan vara riktigt svårt att komma nära. Tycker man om fågelskådning är en tubkikare ett måste! Vi säljer många olika varianter av tubkikare från de mest populära märkena så som Asphen, Viewlux, Vortex, Nikon mm. 

När jaktsäsongen kommer igång är det extra viktigt att ha en bra tubkikare, men självklart kan den även användas året om. Nuförtiden finns det specifikationer för allt och vad du än har för intresse, kan vi garantera att du hittar en kikare som passar just det du behöver. 

Söker du en kikare där du vill få en optimal bildåtergivning på långa avstånd? I så fall är en tubkikare det valet som du ska leta efter.

Syftet med tubkikare är att få en större förstoring än annan optisk teknik tillåter, så att man ser avlägsna föremål bättre än med vanliga kikare. Tubkikaren är därför vanligtvis längre än en vanlig kikare eftersom det krävs extra många linser i den.

Tubkikare bäst i test 

 

Vi på Kikkertland.se vet vilka kikare som är bra. Vi vill att du ska bli nöjd med din köp, därför har vi kikare från kända märken och som vi vet är av bra kvalité, allt för att du som kund ska få det du förväntar. Våra olika prislägen gör att du kan hitta en kikare som passar din budget och dina behov.

Vi rekommenderar att du köper ett stativ till din tubkikare i och med att förstoringen är så pass stor är det inte möjligt att hålla kikaren i handen och få en klar och stabil bild. Tubkikare med stativ hittar du också här på hemsidan. Våra kikare passar till såväl professionella som hobby-användare.

Vi förväntar att om du läser det här har du sannolikt tänkt köpa en ny kikare. För de flesta sammanhangen fungerar det ofta bra med en kikare i standardmodell. Är du mer avancerad, till exempel om du är på jakt, måste du också tänka på om du ska ha ett rakt eller vinklat okulär. Vilket som passar bäst beror helt enkelt på om du skjuter sittande, liggande, eller stående. Bestäm dig för om du ska ha en liten eller en stor tub. En stor tub väger naturligtvis mer än en liten och kräver mer av den som transporterar och hanterar den medans en mindre kan vara smidigare i vissa situationer.

 

Köp din tubkikare tryggt hos oss

Du kan känna dig trygg och säker när du beställer produkter via oss. Vi levererar blixtsnabb när du beställer här på kikkerland.se. Vi hoppas att vårt breda utbud av kikare betyder att du kan hitta en kikare som passar just dina behov och för det du har tänkt dig att använda den till. Vi på kikkertland.se hoppas att du blir nöjd med din nya kikare!