Helios Fieldmaster Tubkikare 25-75x90

Pris från 3.383 SEK

Klarna


Helios Fieldmaster Tubkikare
Fieldmaster-kikaren har ett zoom på 25-75x. Den kan därför förstora upp till 75x, vilket är mer än den klassiska tubkikaren. Du får därför möjlighet att komma ännu närmare naturens många detaljer med Fieldmaster tubkikaren. Den är idealisk för både landskapsobservationer och för att observera rådjur i fält samt fartyg till havs.

Ljusstark tubkikare
Denna kikare är mycket ljusstark tack vare den stora frontlinsen på 90 mm. Det gör att kikaren har en hög ljusgenomsläpplighet, vilket säkerställer ljusa och tydliga bilder oavsett väderförhållanden. Du kommer att uppleva detaljerade bilder även i skymning, vilket gör den idealisk för att se rådjur under dessa timmar. Dessutom bidrar kikarens BAK-4-prismor och fully multicoated optik till den höga ljustransmissionen och säkerställer bra kontrast.

Med ett zoomomfång på 25-75x är kikaren både idealisk för landskapsobservation, där du har ett bredare synfält för att upptäcka större djurflockar, samtidigt som du kan zooma in på detaljerna hos enskilda rådjur med en förstoring på 75x. Dessutom har den ett långt okular med gummi, vilket gör den bekväm att observera under lång tid. Okularet går att fälla ner och kan därför användas både med och utan glasögon.

Tubkikarens konstruktion
Kikaren är gjord av lätt polykarbonat belagd med svart gummi för att skydda mot stötar. Samtidigt säkerställer det att du har ett bra grepp om kikaren när du ska montera den på ett stativ eller fästa väskan. På grund av de lätta materialen är kikaren även lämplig att ta med sig i fält trots den stora frontlinsen. Du kan enkelt ta den med dig på språng i den medföljande väskan.

Eftersom den är vattentät och kvävefylld, vilket gör den immafri, kan du ta med den i alla slags väder. Den är därför perfekt för alla utomhusaktiviteter. Slutligen gör det vridbara röret kikarsiktet lämpligt för jägaren som letar efter ett stabilt, robust och ljust kikarsikte.

Fotografering med Helios Fieldmaster
Smartphone
Använd en smartphoneadapter för att ta bilder med din smartphone. Detta behöver helt enkelt fixas på okularet, och sedan är du redo att ta bilder med din telefon.


Specifikationer

  • BAK-4 prismor
  • Fully multicoatet optik
  • 100% vattentät
  • Kvävefylldt
Modell 25x-75x90
Förstoring 25x-75x
Objektivdiameter 90 mm
Synfält v/1000 m 28-14 m
Vikt 1800 g
Närgräns 10 m

Garanti

5 år
Paketet består av Helios Fieldmaster tubkikare, väska och linsskydd