NexTorch

NexTorch är ett av världens ledande varumärken inom ficklampor och pannlampor med exklusiva kvalitetsprodukter. Nextorch har funnits sedan 2005 och säljer produkter i över 100 länder världen över. Deras prisbelönta produkter har testats grundligt av ett professionellt team av produktdesigners. De har också testats utförligt av användare i samband med forskning och utveckling av de nya produkterna. Detta har bidragit till att produkterna uppnår en unik, hög kvalitet.

NexTorch involverar både experter och användare i tillverkningsprocessen för att säkerställa att deras produkter lever upp till sina höga kvalitetskrav. Ficklamporna testas i olika populära företag som vandring, löpning, cykling och jakt. Det är särskilt bra för dig som älskar att komma ut i naturen. Nextorch har varit verksamt sedan 2005 och säljer sina hyllade produkter i över 100 länder. De säljer till industrier som jakt, friluftsliv och polis etc. På Kikkertland.se har vi ett stort urval fantastiska ficklampor och pannlampor av Nextorch-kvalitet till ett rimligt pris. 

Nextorchs lampor

En ficklampa är en bärbar handhållen ficklampa som du enkelt kan ta med dig när du är på språng. På Kikkertland.se har våra ficklampor och pannlampor med LED, som ger längre batteritid och tål mer vibrationer än en glödlampa. Därför är LED-lampor bäst lämpade för friluftsliv. Nextorch är särskilt lämplig för jakt, löpning och cykling och kan rymma alla dina behov för att belysa mörka områden. Här hittar du allt du behöver - från kvalitetsficklampor och pannlampor till färgfilterset.

På Kikkertland.se har vi också ficklampor och pannlampor med olika ljusstyrka, vilket också kallas lumen. Här får du en guide till vad de olika ljusstyrkorna är lämpliga för:
 

  • 70–1000 lumen: Denna typ passar bäst för campingutflykter, löpning, jakt och cykelturer där det är svag belysning.
  • 1000–1500 lumen: Denna typ är mycket kraftfull och bra för vandring, utomhus och jakt i totalt mörker.
  • 1500–10000 lumen: Denna typ är extremt kraftfull, vilket är bra för professionella ändamål som militär, räddning och sökning.

Vilken ficklampa ska jag välja?

Innan du väljer nästa ficklampa är det en bra idé att fråga dig själv vad syftet med ficklampan är. Om du till exempel vill ta med dig en ficklampa på jakt, rekommenderar vi att du tittar på våra lampor med lägre till mellan lumen så att du inte får för stark belysning men ändå kan se i mörkret. Om du till exempel behöver hitta bärnsten, är våra Nextorch lampor med UV-ljus riktigt bra för att belysa bärnsten. Här hittar du både pannlampor och vanliga ficklampor.

Du kan också behöva en mini-ficklampa för daglig användning som tar minimalt med utrymme. Nextorch K21 är lätt att bära i fickan och ger bra ljus med sin roterande rotationsfunktion på lampans huvud. Storebror Nextorch E21 med sina 1400 lumen ger ett så starkt ljus att det är i nivå med dagsljus i mörkret.

Är du polis, säkerhetsvakt eller liknande och behöver du en extra kraftfull ficklampa att använda under sökningen? Sedan har vi ett urval av Nextorch Saint Torch-lampor som har ett extremt starkt ljus, där natten förvandlas till dag, genom att sätta på lampan. Om du är osäker på vilken ficklampa som är bäst för ditt ändamål kan du alltid kontakta oss. Vi är glada att ge dig råd och professionell vägledning.

Nextorch-lampor för jakt

När du jagar är det en bra idé att ha en kraftfull ficklampa när mörkret faller. Det är därför vi på Kikkertland.se har ett stort urval av Nextorch-ficklampor för jakt. Här hittar du bland annat ficklampskit som är uppenbara att ta med dig i fältet. Den innehåller en ficklampa med olika ljus, som kan justeras via ett ergonomiskt vridreglage eller autoknapp beroende på vilken modell du väljer. Montering, batteri, USB-kabel och fjärrkontroll för alla lampor ingår. Dessutom är de alla 100 procent vattentäta, dammtäta och stötsäkra. Nextorch T53 kommer också med vitt, rött och grönt ljus, det vill säga du får 3 lampor i ett.

Således kan du enkelt ta en Nextorch-ficklampa med dig på jakt. Om du väljer en av våra lampor som inte har olika ljus, erbjuder vi färgfilterset med rött, grönt och blått. Du kan enkelt montera dem på din ficklampa. Här kan vi rekommendera lampor som vår ficklampskit, som är särskilt avsedd för jakt. Dessa modeller kan snabbt monteras och demonteras på ditt gevär. Vi säljer också fästen så att du enkelt och bekvämt kan montera Nextorch-ficklampan på ditt gevär med ett magnetfäste mellan gevär och ficklampa.

Kikkertland har även ett stort utbud av jaktutrustning, jaktkikare och friluftsutrustning.

Nextorch-lampor för professionella ändamål

Om du är i polisen eller militären arbetar du hela dygnet och ofta ute i mörka omgivningar. Dessutom är arbetet också viktigt och handlar ofta om att rädda liv eller hitta viktiga ledtrådar. Av denna anledning är det viktigt att ha en extremt kraftfull ficklampa som kan belysa stora områden. På Kikkertland erbjuder vi därför kraftfulla ficklampor för ändamålet. Här rekommenderar vi våra exklusiva Saint Torch-modeller. De har en extremt stark ljusstyrka med upp till 5600 lumen, som sträcker sig brett och långt - upp till 480 meter, vilket gör den perfekt för patrullering och sökning. Saint Torch 30 har bland annat en inbyggd powerbank med 10 400 MAH., vilket tar 3 timmar att ladda via en USB-laddningskabel.

Nextorch Pannlampor för löpning

Älskar du en bra löpning när mörkret har avtagit? Då bör du överväga Nextorch pannlampor. Och på Kikkertland.se hittar du ett stort och bra urval av de bästa pannlampor från Nextorch. Bland annat erbjuder vi modeller som ECO-star, MyStar och MaxStar i olika färger som är perfekta för löpning och campingtur.

Här får du pannlampor med justerbart huvudband och en LED-lampa i ett bekvämt material. Du kan också justera ljusstrålen 180 grader. Du kan också ta bort ficklampan från huvudbandet så att du kan använda den som en ficklampa. ECO-stjärnstrålkastarna är också utrustade med rött ljus utöver det vita ljuset - vilket bland annat hjälper till att ge dig en bättre nattsyn. Med MaxStar-pannlampa får du en mycket kraftfull ljusstråle med hela 1200 lumen, där ljuskotten kan justeras 360 grader. Det är också möjligt att luta ljuset 180 grader upp och ner.

Bra pannlampor i mörkret

Om du behöver en pannlampa som är särskilt bra i mörkret rekommenderar vi att du tittar på vårt urval av MyStar- och MaxStar-modeller från Nextorch. Vi rekommenderar dessa modeller av pannlampor med höga lumen för dig som behöver en kraftfull pannlampa av hög kvalitet. Dessa pannlampor är särskilt lämpliga för löpning, vandring och camping. Du kan också använda dem hemma för att belysa den mörka innergården.

Med Nextorchs MyStar-modell får du en lampa som har ett förstärkt, klart glas med en reflexbeläggning och justerbart brett band som är bekvämt att bära. Du kan också justera ljuset på dessa pannlampor från en bred ljusstråle till en koncentrerad skarp ljuskotte efter behov. Se hela vårt urval af pannlampor her på kikkertland.se

Nextorch bärnstenlampor

Älskar du att leta efter bärnsten? Sedan har Kikkertland.se ett urval av bärnstenlampor med UV-ljus från Nextorch, som kan belysa äkta bärnsten i mörkret. Vi erbjuder både gult ljus som ficklampa och pannlampor i hög kvalitet. Våra ficklampor är utrustade med UV-ljus, vilket gör det enkelt att identifierar äkta bärnsten. Samtidigt är UV-ficklamporna vattentäta och tål därför alla slags väder. På Kikkertland.se har vi också ficklampor med två ljuskällor, vilket innebär att de har både UV-ljus och vanligt vitt LED-ljus. På detta sätt kan modellerna vara lämpliga för både vanliga ficklampor och gula ficklampor.

Vi erbjuder också bärnstenpannlampor som är utrustade med UV-ljus, som lyser upp riktigt bärnsten i mörkret när den träffas av ultravioletta strålar som ljuset avger. Våra bärnstenpannlampor är lätta och har ett justerbart huvudband som gör det bekvämt att bära. Dessutom kan du enkelt ta bort ficklampan och använda den som en ficklampa.