Teaterkikare

Här hittar du ett urval av teaterkikare och operakikare som du kan ha med till konserter, teater och andra evenemang. 

Teaterkikare för konsert och evenemang

En teaterkikare från Kikkertland är din bästa kompanjon för evenemang du länge sett fram emot. Teaterkikare passar för dig som vill få en bättre blick över scenen när dina favoritartister spelar, när du är på opera och vill få en skarpare vy av skådespelet som utspelar sig på scen, eller vid sportevenemang där du vill se aktiviteten klarare. Våra kikare är versatila och kan användas till ett flertal typer av evenemang, såsom konserter, operor, teatrar, och sportevenemang, så att du kan få maximal glädje av din nya kikare.

Vad är teaterkikare?

Teaterkikare passar perfekt för dig som ska på konsert, teater och evenemang, och vill se på nära håll det som händer på scenen. Oavsett hur långt bort du befinner dig från scenen kan du med teaterkikare få en klar och tydlig bild av det som utspelar sig på scen. Vare sig du ser en opera, konsert eller teaterföreställning.

Hur fungerar teaterkikare?

Teaterkikare, som även kallas operakikare, är mycket kompakta kikare som vanligtvis har 3x-8x förstoring. Denna förstoring räcker med råge för att se en föreställning från bakersta raden, samtidigt som den relativt låga förstoringen passar ypperligt för handhållen kikare. Med en hög förstoring finns risken att en skakig hand kan försvåra synen. Teaterkikaren är speciellt anpassad för handhållet bruk i lokaler med strålkastarljus på scen.

Vid vilka tillfällen passar teaterkikare?

Teater- och operakikare är avsedda att användas vid konserter, teatrar, operor, och andra evenemang, där du vill få en bättre bild av det som utspelas på scenen. De fungerar även utmärkt vid sportevenemang. I och med att de är handhållna kikare, passar det bra med en relativt låg förstoring om 3-4x. Med högre förstoring blir bilden lätt skakig, även med ett lätt darr på handen.

Vilka varumärken av teaterkikare finns?

På Kikkertland.se kan du köpa teaterkikare från Nikon, Viewlux, Helios, Olympus, samt Vanguard. Flera av dessa kikare är kompakta, mångsidiga kikare som även passar vid resor, evenemang, och utomhusbruk.

Specialgjorda modeller

Bland modellerna som erbjuds finns ett flertal kompakta, lätta kikare som kan användas för teater, konsert, sportevenemang. Från Viewlux hittar du kikare av klassisk stil, och passar för eleganta teater- och operabesök. Några av våra teaterkikare är även multifunktionella och anpassade för utomhusbruk tack vare dess vattentäta egenskaper. Se exempelvis Miniscout kikarna från Carson. Förutom teater och evenemang, kan dessa kikare även användas på camping, vandring, och resor. För utomhusbruk rekommenderar vi att titta under minikikare, som är små och kompakta modeller som du enkelt kan ta med dig på resan.

Kikare för alla tillfällen

Kikkertland är en av nordens största webbhandlare med kikare för alla ändamål. Vi erbjuder kikare som är specialgjorda för bland annat jakt, fågelskådning, natur- och friluftsliv. Vi har även nattkikare, barnkikare, metalldetektorer, teleskop, mikroskop, samt tillbehör som gör din användarupplevelse bättre.

Beställ tryggt och enkelt

Med ett eget lager kan vi erbjuda dig snabb frakt och konkurrenskraftiga priser på våra högkvalitativa varor. Beställer du före kl 13.00 och före kl 10 på fredag så strävar vi efter att skicka beställningen samma dag om produkterna finns i lager.

Specialister på kikare

Eftersom en kikare är en investering som ska hålla i flera år, har vi en utmärkt kundservice som kan svara på alla dina frågor gällande val och beställning. Du är varmt välkommen att ringa oss på +45 9630 3409, måndagar-torsdagar kl 09.00-16.00, samt fredagar kl 09.00-12.00. Du kan även nå oss via e-post till info@kikkertland.se.