Fågelholkar

Letar du efter en fågelholk till din egen trädgård, eller behöver du en bra idè till en present? Då har du hittat rätt! Hos oss på Kikkertland har vi ett noggrant utvalt sortiment av vackra fågelholkar från Wildlife Garden, som kan dekorera vilken trädgård som helst.  Våra holkar finns i vitt, grönt, svart och grått, så att du kan matcha  ditt fågelhus med din trädgårds övriga utseende och stil. Med en fågelholk skapar du ett tryggt och mysigt hem för fåglarna i din trädgård, särskilt sparvar och mesar. Investera i en eller två du också, och se fram emot att vakna till vacker fågelsång redan imorgon!

Skapa en trädgårdsidyll med vackra fågelholkar - bevara naturen och njut av fågelsång!

Fågelholkar är inte bara vackra att se på, de spelar också en viktig roll i att bevara fågelpopulationerna och främja biologisk mångfald. Genom att erbjuda en säker plats för häckning och skydd från väder och rovdjur, hjälper holkarna till att öka överlevnadschanserna för olika fågelarter. Dessutom kan det vara en rolig och lärorik aktivitet för barn och vuxna att följa med i fåglarnas livscykler och observera deras beteenden på nära håll. Utforska vårt breda sortiment av fågelholkar och upptäck glädjen i att ge fåglar ett hem i din trädgård.

Kombinerade fågelholkar - ett hus och utfodringsstation i ett

Fågelholkar som både är hus och utfodringsstation erbjuder en perfekt lösning för att locka och vårda trädgårdens fåglar. Dessa unika designade holkar ger en trygg plats för fåglarna att bo och häcka samtidigt som de erbjuder en bekväm plats för matning. Med dessa multifunktionella holkarna kan du njuta av att se fåglarna trivas och samtidigt bidra till deras välbefinnande. Ge dina fjäderbeklädda vänner en fristad och en påfyllning av energi med dessa praktiska och funktionella fågelholkar.

Kombiholkarna är noggrant utformade för att underlätta för fåglarna att lära sig flyga och äta på ett bekvämt sätt. Insidan har utrustats med små skåror och utskjutande delar som ger fågelungar stöd när de utforskar sina flygfärdigheter. Det finns också utrymme för fåglarna att bygga sittpinnar där de kan landa och äta utan att sitta i fodret. Denna smarta design bidrar till en trygg och positiv upplevelse för fåglarna, samtidigt som de utvecklar sina motoriska färdigheter. Med fågelholken som en perfekt kombination av bostad och utfodring, kan fåglarna njuta av en harmonisk tillvaro i trädgården.

Vilken fågel vill du ge ett hem till? Välj en fågelholk efter fågelart

När det gäller att välja en fågelholk är det viktigt att ta hänsyn till olika fågelarters specifika behov. Flera av våra fågelhus är designade av ornitologer och tar hänsyn till dessa behov för att maximera chanserna till framgångsrik häckning. 

Ornitologiskt utformade fågelholkar tar hänsyn till faktorer som storlek, form och ingångens diameter för att passa specifika fågelarter. Till exempel kan en holk för mesar ha en mindre ingång för att förhindra större fåglar från att tränga sig in. Å andra sidan kan en holk för gröngölingar ha en djupare och bredare form för att passa deras preferenser. 

Genom att välja en fågelholk som är anpassad för den fågelart du vill attrahera, ökar du chanserna för att fåglarna ska använda holken för boende och häckning. Så se till att kolla in de unikt designade fågelholkarna för att ge rätt förutsättningar och bästa möjliga livsmiljö för de olika fågelarterna i din trädgård. 

Oavsett vad du letar efter har vi här på Kikkertland ett brett utbud av produkter från Wildlife Garden. Vi erbjuder: