Uteliv i Trädgården

Här hittar du tillbehör för trädgården som är lika vackra som funktionella. Älskar du att titta på fåglar, ekorrar eller andra vilda djur i trädgården? Genom att skaffa en fågelholk eller fågelmatare får du inte bara större chans att se ett och annat djur, utan hjälper även de små liven att skapa ett tryggt bo och hitta mat. Fågelmatare kan hängas runt om i hela trädgården, och kommer garanterat att locka ännu fler fåglar att skåda efter. Ta även en titt på våra vackra nyckelringar, som garanterat fyller din vardag med lite mer färg. Nedan hittar du alla våra olika kategorier med produkter för ett rikare uteliv i trädgården.

Köp en vacker fågelholk från Wildlife Garden

Ta en titt på våra vackra fågelholkar från det populära svenska märket Wildlife Garden. Är du inne på Funkis hus, fjällstugor eller hus i bästa svenska småländska stil? Fågelholkarna finns i många olika utföranden, så att det passar din stil i hus och trädgård. Fågelholkarna är också designade i samarbete med ornitologer, vilket gör att fåglarna får de bästa förutsättningarna att leva tryggt och säkert. Ta en titt på alla våra fågelholkar ovan.

Dessutom är alla produkter från Wildlife Garden miljövänliga.

Skäm bort fåglarna i din trädgård med en fågelmatare

Vill du välkomna fåglarna i din trädgård? Med en fågelmatare kan du skapa uteliv i din trädgård, eftersom många fåglar kan dra nytta av samma matare. Dessutom har vi flera fågelmatare som har ett inbyggt fågelbad, så att fåglarna kan få både ett bad och en måltid i din trädgård. Foderbrädorna är också i vackra utföranden som ser ut som fågelholkar.

Vill du ha en enklare design? Sedan har vi även matarautomater och stjärnor, som man kan lägga talgbollar och fågelfrön i. Dessa är självklara att hänga både i trädgården och längs med huset. Om du vill ha möjlighet att se fåglarna på nära håll rekommenderar vi att du tar en titt på vår fågelkikare.

Skapa biologisk mångfald med ett insektshotell

Med ett insektshotell kan du ge olika insekter ett fint hem i din trädgård. Vi har insektshotell för både vilda bin och fjärilar. Insektshotellen är i de vackraste designerna som kommer att pryda både hus och trädgård. Insekter är väldigt viktiga för trädgården, till exempel är det bina som pollinerar dina växter, så dina blommor, buskar och träd är som bäst.

Håll koll på dina nycklar med en nyckelring

Vill du organisera dina nycklar, eller vill du ha ett fint nytt hänge till din väska? Med de vackra och verklighetstrogna nyckelringarna från Wildlife Garden behöver du inte leta längre. Nyckelringarna, som finns med olika motiv, kan fästas på både nycklar, väskor, pennfodral eller något helt annat – bara fantasin sätter gränser. Dessutom är de målade i miljövänliga färger och handsnidade i trä, så att varje nyckelring är unik.

Skapa uteliv i trädgården med en pappershanddukshållare

Ta in trädgården i huset med de söta pappershanddukshållarna från Wildlife Gaden. Köksrullehållarna är gjorda av trä men har som något helt unikt en liten fågel ovanpå. Dessutom kan du välja mellan:

  • Rödhake
  • Träskmes
  • Blåmes

Fåglarna är handsnidade i trä och målade i miljövänliga färger. 

Ta in naturen med vackra krokar

Ta en titt på våra vackra krokar, som alla är unika eftersom de är handgjorda. Alla krokar föreställer ett djur, och du kan dekorera ditt hus med allt från lejon till lunnefåglar. Inred till exempel barnrummet med djur från den afrikanska savannen, eller dekorera jaktstugan med kronhjort. Krokarna är perfekta för den som vill ha naturen inne.