• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Barnkikare

Hitta den bästa barnkikaren eller juniorkikaren här. En barnkikare eller juniorkikare ska vara lätt att använda så att det är lätt för små fingrar att ställa in ett skarpt sikte.

Låt dina barn utforska vår förtrollande värld med våra robusta, hållbara barnkikare med hög optisk prestanda. Vi har Viewlux Barnkikare 6x21 för 4-12 åringar som i deras kända gula och svarta färger kombinerat med snygg design låter ditt barn åka på upptäckresa i naturen. Samt Levenhuk barnkikare 6x21 som är perfekt till den framtida forskaren.

Våra barnkikare passar perfekt att ge i present till barn som älskar att lära sig nya saker och leka i naturen. När ni är ute och reser är våra barnkikare en bra följeslagare som låter barnen få så mycket som möjligt ut av sina nya upplevelser. Här på kikkertland.se hittar du ett brett urval av kikare för barn.

 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Kikare för de små

En barnkikare är en rolig och lärorik leksak som ditt barn kan utforska naturen med. Låt ditt barn använda sin nyfikenhet för att lära sig mer om naturfenomen, som insekter, fåglar, landskap och himlen. Barnkikaren är robust och lätt att bära med sig utomhus på skogspromenader, vandringar och resor. Den kan såklart även användas i lekar när barnen vill leka detektiv, spion, eller dylikt. Med ett barns fantasi finns inga gränser för vad barnkikaren kan användas till.

Vad ska du tänka på innan du köper barnkikare?

Ska du köpa en kikare till ett barn är det ett par saker du bör tänka på. Dels ska kikaren inte vara för stor och tung. En liten och lätt kikare har en större chans att få följa med ut på äventyr. Tänk också på att den kikare du köper bör vara slitstark och robust. Vissa modeller är mer tåliga än andra. Leta gärna efter en kikare med en rejäl gummiklädsel samt vattentäthet eller vattenresistens.

Kvalitet

När du köper en kikare till barn bör du tänka på att den ska vara av god kvalitet och tål att följa med utomhus. Det är även viktigt att ett barn kan bära runt på den och tappa den utan att funktionaliteten påverkas. En bra kikare ska ditt barn kunna ha glädje av i många år

Vikt och storlek

Om ditt barn ska springa runt med en kikare runt halsen, gör 100 gram extra vikt en stor skillnad. Var medveten om vikt och storlek när du väljer kikare till ditt barn. Här spelar även tillbehör som bröstsele istället för halsrem en stor roll. Köp gärna till en bekväm halsrem, om det inte redan ingår med kikaren.

Vad kan barnkikare användas till?

En barnkikare kan användas till många typer av utforskningar och lekar. Allt från promenader och vandringar i naturen till lekar som detektiv och spion. Barnkikaren kan följa med på varje utflykt och lektillfälle. 

Utforska naturen

En barnkikare är oumbärlig att utforska naturen med. Det gäller vare sig ditt barn vill upptäcka skogen eller bara kika på naturen i er trädgård. Ta med kikaren till skogen, på vandringar, till sjön och ängar för att upptäcka och beundra naturfenomen på närmare håll. De flesta av våra barnkikare är stöttåliga och vattentäta eller vattenresistenta för att kunna tåla tuffa tag, vatten och lekar.

Vandring och resor

Vandring, utflykter och annat friluftsliv är perfekta tillfällen för att ta med kikaren. Tänk på att för handhållna kikare är vikten och storleken avgörande, speciellt vid längre vandringar och resor.

Djur- och fågelskådning

Använd med fördel barnkikaren för att spana in djurliv och fåglar. Med en barnkikare har ditt barn även möjlighet att utforska djur och insekter som ni springer på i naturen. Genom att se dessa varelser i förstoring i verkligheten får barnet en helt annan förståelse för djurliv i naturen.

Upptäcka himlafenomen

Med våra barnkikare har ditt barn även möjlighet att spana in himlafenomen. Skåda himlen, fåglar, trädtoppar och månen med barnkikaren. Vi har även teleskop gjorda för barn om himlaskådning och astronomi är av ett djupare intresse. Glöm bara inte att vara försiktig med solen!

Lekar

Sist men inte minst kan barnkikaren givetvis användas för alla typer av lekar. Detektiv, pirat eller spion är yrken där en kikare kan vara mycket användbar. Ta med kikaren på äventyr bortom haven, eller på uppdrag i närområdet runt er bostad.

 

Trustpilot