• Betala säkert med Klarna
  • Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  • 5 stjärnor på Trustpilot

Carson adventure kit för barn

339 sek

Klarna

Modell/Varunr.: CS118HU401
Lagerstatus: Finns i lager
st.

Carson är allt du behöver för stora äventyr! Perfekt för backpacking, cykling, camping och all slags utforskning. Innehåller en kompakt 30 mm kompakt kikare, ficklampa, kompass med verkliga handhållna trianguleringsfunktioner och en signalvissling / termometer.

Carson Kids Outdoor AdventurePak ™ är allt för den lilla utforskaren som gillar att gå ut. I paketet finns kikare, ficklampa, visselpipa, kompass och bärväska, den här juniorsatsen har allt du behöver för en rolig eftermiddag utomhus.

Kikaren har två stora linser (30 mm) så att du kan se mycket av omgivningen. Du kan också fälla kikaren så att du kan placera dem precis framför ögonen. För att kunna se bilder långt och nära i fokus kan du använda fokusknappen högst upp. Kikaren har okular i gummi som gör det enkelt och bekvämt.

I detta kit ingår också en visselpipa med en temperaturmätare. Och om du vill veta hur varmt (eller kallt) det faktiskt är, kan du se det direkt på visselpipan.

Med kompassen kan du själv se var du är eller i vilken riktning du ska gå. På kompassens lins finns ett litet förstoringsglas för att läsa siffrorna korrekt. Det finns också ett separat förstoringsglas fäst vid kompassen. Du kan lägga ut det så att du t.ex. kan titta på små djur. Det finns också en löpande linje på kompassen så att du kan gå i rätt riktning i skymningen eller i dåligt väder. Och om det blir för mörkt, använd bara ficklampan. Med två AA-batterier (ingår ej) har du alltid ljus med dig.

Du kan enkelt bära kikaren i din väska eller du kan fästa dem på ditt bälte. Om kikaren är lite smutsig, rengör den snabbt med rengöringsduken.

Paketet innehåller:

1x kikare 5x30 mm
1x ficklampa (använder 2x AA-batteri, ingår ej)
1x flöjt med rem (med termometer celsius / Fahrenheit)
1x kompass (med löpband och förstoringsglas)
1x förstoringsglas (på kompassen)
1x pose
1x linsduk
1x engelsk manual