Carson

Letar du efter idéer för spännande aktiviteter med familjen? Ta då en titt på det amerikanska märket Carson. Hos Carson hittar du ett hav av spännande utrustning för både barn och vuxna såsom mikroskop, äventyrsset för utomhusbruk, insektsfångare, luppar, förstoringsglas för barn och mycket, mycket mer. Det är därför möjligt att ta med familjen på en utflykt, där ni alla kan ha det trevligt med att utforska naturen.

Carson Optical grundades 1990 och bygger på en filosofi om att produkterna ska förbättra den övergripande kundupplevelsen, vilket vi här på Kikkertland måste säga att Carson uppfyller med toppbetyg! Köper du en produkt från Carson är du garanterad underhållning och fördjupning för dig och/eller hela familjen.

Se hela vårt utbud av Carson-produkter för både barn och vuxna här på Kikkertland.dk – till priser där alla kan vara med.

Historien om Carson

Carson Optical grundades 1990 av Richard Cameron. Cameron startade verksamheten i sin mors New Yorker-lägenhet. Företaget växte dock snabbt ut ur källaren eftersom de också började producera förstoringsglas och mikroskop - något de har stor framgång med fram till i dag.

Med över 30 års erfarenhet inom optikindustrin har Carson engagerat ett team av ingenjörer vars enda uppgift är att förbättra kundupplevelsen. Företagets produktsortiment har vuxit exponentiellt till att omfatta ett bredare utbud av produkter och tillbehör som speglar kundernas behov.

Som ett resultat har Carson byggt en patentportfölj som innehåller mer än hundra patent som sträcker sig från förstoringsglas till komplexa optiska testförfaranden. Detta är ett bevis på företagets engagemang och uppfinningsrikedom inom optikområdet.

Carson har produkter för hela familjen

Letar du efter roliga aktiviteter där alla i familjen kan gå med. Carson har ett brett utbud av produkter som är barnvänliga och bjuder in till många timmar, roliga och spännande lek och lärande för både barn och vuxna. Det ger dig gott om möjlighet att samla hela familjen och utforska naturens hemligheter istället för att spendera din fritid framför en skärm inomhus. Carson är lätt att känna igen med en mycket lätt, liten och bärbar design. Det gör det också enkelt att bära Carson-produkter i skogen, på stranden eller på camping. Du kan köpa bland annat:

  • Carson Outdoor Adventure-set för barn, vilket är ett paket tillsammans med allt som en liten utforskare behöver på sina första expeditioner. I paketet ingår kikare, ficklampa, visselpipa, kompass och bärväska, och här finns det många timmar spännande aktiviteter för både barn och vuxna.
  • Carson MicroBrite 60x-120x fickmikroskop, som förutom att vara ett bra mikroskop, är så lätt och litet att det passar perfekt i fickan eller skolväskan.
  • Carson BugView insektsfångare för barn inbjuder till mycket roligt, lek och lärande i insekternas värld - både genom att fånga dem, undersöka dem och frigöra dem!


Carson barnprodukter är i toppklass och kan hjälpa dig och din familj att uppleva natur av bästa kvalitet!

Se även alla våra spännande produkter för barn och ungdomar under menyalternativet för barn.

Carson digitala upplevelser

Carson håller sig också uppdaterad med aktuella trender och möter den digitala tidsåldern. Därför har du också möjlighet att köpa produkter som kan koppla ihop din smartphone med din kikare med:

  • Carson HookUpz smartphone-adaptrar som låter dig se din kikareupplevelse på din smartphone. Dessutom kan du ta bilder av ditt objekt med din smartphone så att du kan dela din upplevelse med vänner och familj. 

Dessutom har Carson också gjort mikroskopupplevelsen digital, så att du kan se även de minsta detaljerna på en stor skärm:

  • Carson Micro-Flip fickmikroskop kan anslutas till en smartphone så att du kan se dina upptäckter på din telefon. Mikroskopet är så litet att du enkelt kan bära det i fickan eller väska.

 

  • Det digitala mikroskopet Carson zPix kan även anslutas till en dator med en USB-kabel och visa dina observationer på en datorskärm. På detta sätt är det också möjligt för hela familjen att njuta av mikroskopet samtidigt.


Här på kikkertland.se kan du se hela vårt sortiment av digitala USB-mikroskop.

Carson stort urval av lupper

Carson erbjuder också ett brett urval av förstoringsglas: Här finns både det klassiska handhållna förstoringsglaset för nyfikna barn, men också ett brett utbud för vuxna. Detta inkluderar läsförstoringsglas och stämpelförstorare, men också ett förstoringsglas i miniformat som Carson MagniSlide, som har samma storlek som ett kreditkort och passar därför din plånbok. Dessutom kan du också köpa Carssons linjal med ett förstoringsglas, vilket gör det enkelt och tydligt att förstora och läsa texter och grafer.

Köp din Carson-produkt idag

Carson's engagemang för excellens är grunden för företaget. Som den ledande tillverkaren av amerikanska förstoringsapparater och en av de ledande leverantörerna av kikare har hela Carson-produktlinjen förstklassig kvalitet till överkomliga priser.

Med produkter från Carson behöver du inte vara i tvivel om kvaliteten och du kan därför känna dig helt säker i din webbutik här på Kikkertland.se

Om du är osäker eller vill ha professionell rådgivning för ditt köp av Carson-produkter eller andra märken har vi alltid en expert redo att svara på dina frågor. Du kan antingen kontakta oss via telefon eller email. Här är vi alltid redo att svara på alla dina frågor - stora som små. Du hittar vår kontaktinformation längst ner på sidan.