Campinglampor

Gillar du camping och friluftsliv eller behöver du bara en bra lampa till sommarhuset eller koloniträdgården? Då har du kommit till rätt ställe!

På den här sidan hittar du ett urval av lampor från populära märken som är perfekta för friluftsliv, såsom:

  • Carson
  • Feuerhand

Så oavsett om du är en ivrig campare eller bara behöver en lampa till festivaltältet, så har vi säkert något som passar dina behov! Se hela vårt utbud av campinglampor och ljus för friluftsliv här på Kikkertland.se – till priser där alla kan vara med. 

Strålkastare - Ha alltid en lampa med dig

Tycker du att våra campinglampor är lite för stora för dina behov? Då har vi ett perfekt alternativ i våra pannlampor. Oavsett om du går, springer eller bara sitter still är en pannlampa det perfekta verktyget. På så sätt har du alltid ljus åt dig!

Våra pannlampor från Nextorch Eco-star är nästan oumbärliga att ha med sig på resor och är helt fantastiska i sin lätta, kompakta och smarta design. Pannlampan finns i både grön och svart. Dessutom är pannlampan monterad på ett justerbart pannband av bekvämt material, men kan även tas loss så att lampan kan användas som ficklampa. Eco-stars ljusstråle är justerbar upp till 180° och har en brinntid på upp till 105 timmar! Det finns därför ingen ursäkt att inte gå en promenad eller springa, även när dagarna blir kortare. Som om detta inte vore nog väger den bara 61g (med batteri) och har dessutom ett rött ljus så att du kan behålla ditt mörkerseende!

Större lampor för tält

Det är viktigt med bra ljus oavsett om du sitter ute eller i ditt tält i skogen eller på campingen. Vi här på Kikkertland är därför stolta över att förse dig med bra ljuskällor när du är ute i naturen, på vandringar, löpturer eller camping.

En Hurricane petroleum campinglampa från Feuerhand har ett kraftfullt ljus, och kan lysa upp till 20 timmar på en petroleum tank. Med en petroleumslampa är du garanterad en mysig stämning när du till exempel tittar upp mot natthimlen, samtidigt som du får bra ljus när du till exempel läser en bok eller spelar kort i tältet.

Campinglampan behöver bara petroleum och kan ge upp till 20 timmars ljus! Den är därför den perfekta följeslagaren på din campingresa, och kan hjälpa till att förlänga dagen och därmed den mysiga semesterstämningen.

Denna lampa kan fästas i tälttaket, på väskan eller stå på ett bord, den är därför perfekt för skogsturer, camping, strandutflykter eller andra kvällsaktiviteter.

Ficklampa och campinglampa i ett

Vill du ha en lite mindre lampa erbjuder Nextorch en supersmart 360° lampa för camping, tält och utomhusaktiviteter. När du köper en Nextorch UL360 får du en lampa som är både kompakt, slimmad och smart – helt enkelt en allt-i-ett-lampa. Lyktan kan användas både som ficklampa, men kan även hängas på väskan eller i tälttaket med hjälp av dess elastiska snöre och karbinhake. Den kan därför vara attraktiv för både vardagsbruk och campingutflykter och det finns därmed en garanti för att du förmodligen hittar något att använda den till!

Lampan har ett 360° vridbart lamphus, så att det går att få ljus åt alla tänkbara riktningar. Dessutom har UL360-lampan en magnetisk bas som gör den lätt att placera på en metallyta som ett bord.

Köp din campinglampa på Kikkertland

Oavsett om du letar efter en liten och behändig pannlampa, mysig belysning för de sena kvällarna i tältet, eller en stark och kompakt lampa kan du köpa den här på Kikkertland.

Vi är mycket måna om att du har rätt rådgivning och att du känner dig trygg i ditt köp av produkter från oss. Du ska därför alltid vara mer än välkommen att ringa oss eller mejla oss, så står vi redo med ett team av experter som kan svara på dina frågor. Här på Kikkertland finns inga dumma frågor.