Pannlampor

På Kikkertland.se hittar du ett stort urval av pannlampor från NexTorch, som kan vara till hjälp i situationer över hela världen. Det kan bland annat vara en stor fördel att ha med sig en pannlampa med många lumen på vandringen, jaktresan, orienteringsloppet och backpackerturen. Och även om utbudet är brett så är kvaliteten alltid på topp. På Kikkertland.se är alla modeller vattentäta och hållbara, vilket ger dig den bästa grunden för att lysa upp även de mörkaste stunderna. Se urvalet nedan. 

Pannlampor du kan lita på

Det kan finnas många anledningar till varför du behöver en pannlampa eller ficklampa. Därför hittar du alltid ett bra urval av pannlampor med olika funktioner och egenskaper hos Kikkertland.se. Gemensamt för dem alla är förstås att kvaliteten är av största vikt. Det är oerhört viktigt att ha en pannlampa som du kan lita på när mörkret faller på.

NexTorch: Pannlampor av högsta kvalitet med kraftfullt ljus

På Kikkertland.se har vi ett brett utbud av lampor från NexTorch, som är en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa pannlampor. NexTorch har sina produkter testade av både professionella produktdesigners och allmänna användare, vilket säkerställer jämn kvalitet och användarvänlighet. Det betyder också att NexTorch har tänkt på de flesta situationer i sina pannlampor, och därför hittar du med största sannolikhet en pannlampa som kan möta dina behov.

Du kan även ta en titt på våra handhållna ficklampor här.

Köp en LED-pannlampa med rätt lumen

Att ha en pålitlig pannlampa med bra ljusstyrka är absolut nödvändigt för att du ska få en bra upplevelse varje gång du använder lampan. Och för att göra rätt val bör du veta vad lumen är och vad det betyder för din pannlampa. Lumen är termen som avgör hur kraftfullt ljuset är. Vi rekommenderar därför att du tar en titt på vår vägledande lumenguide nedan, som kan hjälpa dig att välja din nya pannlampa:

  • 70-1000 lumen: Idealisk för campingresor, festivaler, jakt, cykel- och löpturer och platser med svag belysning.
  • 1000-1500 lumen: Kraftfull belysning som är bra för vandring, jogging, jakt och friluftsliv i totalt mörker.
  • 1500-10000 lumen: Mycket kraftfullt ljus, används oftast för professionella ändamål, såsom patrullering, räddning, polis, militär och sök.

På Kikkertland.se har vi ett brett utbud av pannlampor med olika lumen. Du kan se hur många lumen de olika lamporna har genom att klicka på produkten.

Köp en pannlampa med uppladdningsbara batterier

Är du trött på att upptäcka det blinkande ljuset i din pannlampa som ger dig en abrupt påminnelse om att det är dags att byta batterier? Så köp en pannlampa med uppladdningsbara batterier. De laddningsbara batterierna har också lång livslängd, så du kan använda lampan i många timmar åt gången – faktiskt upp till 40 timmar på en laddning. Du kan även välja en pannlampa med USB-laddare. Här kan du enkelt och smidigt ladda lyktan snabbt med hjälp av den inbyggda USB-kontakten och en extern enhet, såsom din telefonladdare, dator eller liknande.

Med ett uppladdningsbart batteri eller USB-laddare får du en pannlampa som fungerar för alla ändamål. Här kan du alltid stå i framkant av ljuset och ladda pannlampan i förväg, så att du och din pannlampa inte blir svart i olyckliga situationer där ljus behövs. Glömt ladda lampan i förväg och den tar slut på ström vid en obekväm tid? Sedan behöver den bara en snabb resa i en kraftenhet, och då är pannlampan snart redo att lysa upp dina vägar igen.

Pannlampor med vanligt batteri

Tycker du att det är för krävande när du ska ladda din pannlampa innan användning? Självklart kan du även hitta pannlampor som använder vanliga batterier i sortimentet ovan. Många av strålkastarna använder antingen de välkända AA- eller AAA-batterierna, vilket gör det enkelt för dig att ha några extra batterier med dig på resan.

Har du tagit slut på batterier hemma? Då kan du även köpa nya batterier tillsammans med din pannlampa när du handlar på Kikkertland.se. Vi har en mängd olika batterier och batteriladdare.

Kvalitet, komfort och bra ljus

Du behöver inte längre leta efter den bästa komforten när det kommer till pannlampor och lampor. Hos Kikkerland.se hittar du NexTorch-pannlampor, som inte kompromissar med ljusstyrka, kvalitet eller komfort.

NexTorch uppnår den goda komforten genom att producera lätta pannlampor med breda resårer. Det ser till att den minimala vikten fördelas över ett större område, vilket ger dig den bästa och mest bekväma upplevelsen. Då behöver du inte sluta läsa på natten, jaga eller orienteringsloppet för tid, eftersom den viktlösa pannlampan inte plötsligt börjar skava och störa dig.

Faktum är att de många pannlamporna är avsedda för professionellt bruk, vilket gör att du kan ha lampan sittande på pannan längre än vanligt – helt utan obehag. Ta en titt på sortimentet och hitta den pannlampa som passar dig och dina behov bäst.

En pannlampa i lättviktsklassen

Alla NexTorch-pannlampor och ficklampor är gjorda av lätt flygplansaluminium, vilket gör dem vattentäta enligt IPX8-standarden. Det är också din garanti för att batterierna håller och att lampan är byggd för att klara den höga värme som LED-lamporna utvecklar.

pannlamparna i vårt utbud klarar med andra ord det mesta och du behöver inte oroa dig för att använda pannlampan i regn eller för länge åt gången. Så vill du ha en bra pannlampa med många fördelar kan du med sinnesro välja en modell från NexTorch på Kikkertland.se.

Lys upp löpsträckan med en bra pannlampa

Har du börjat med orientering eller nattlöpning? Då vet du hur robust och hållbar en pannlampa måste vara. På Kikkertland.dk hittar du därför också en mängd lätta pannlampor och långvariga batterier. Likaså kan den 360 graders roterbara ljusstrålen enkelt vridas i önskad riktning, så att du ser klart och tydligt. Det ger dig den bästa utgångspunkten när du ska börja antingen orientering eller nattlöpning.

Pannlampor för segelturen

Letar du efter en bra pannlampa för segelturen så att du säkert kan segla även när dagen är slutet? Med en lutbar pannlampa kan du rikta ljuskäglan rakt fram eller nedåt, beroende på vad du föredrar. Dessutom är flera av våra pannlampor från Nextorch vattentäta, så du behöver inte oroa dig för regn eller vågstänk.

Den vattentäta kvaliteten kan också vara användbar om du vill använda din pannlampa för vandring, löpning eller andra aktiviteter.

Bästa pannlampor för jakt

När du går på jakt är det viktigt att ha rätt ljus – för vilket en pannlampa kan vara det perfekta valet! Med en pannlampa kan du hålla båda händerna fria medan du rör dig genom skogen, samtidigt som du får ett tillfredsställande ljus. Våra pannlampor har fantastisk komfort och är designade för professionellt bruk. Därför kan du även ha pannlampan sittandes på pannan under hela jakten utan några besvär.

På Kikkertland har vi mycket utrustning för jägaren och jakten. Vi har till exempel ett brett utbud av jaktutrustning. Vi har dock även jaktljus som är avsedda speciellt för jägaren. I vårt ficklampskit hittar du bland annat lampor med fästen, fjärrkontroller och rött/vitt ljus, som är idealiska för att upptäcka djuren på jakt.

Hitta bärnsten på stranden med en bärnstenspannlampa

Överst på sidan kan du se vårt stora utbud av robusta pannlampor och batteripaket som du kan använda för en mängd olika ändamål. Vi har dock även ett brett utbud av bärnstenslampor – eller UV-lampor – som du självklart också kan kolla in.

Här kan du bland annat hitta lyktor som, som namnet avslöjar, är bra att söka bärnsten med. Lyktorna gör att bärnstensklumparna lyser upp på stranden på grund av det ultravioletta ljuset. Du kan köpa en bärnstenslampa både som förstoringsglas, ficklampa och pannlampa.

Alltid bra kvalitet på Kikkertland.se

Är din pannlampa för vandring, camping, löpning, jakt eller allmän hobby? Oavsett vad du behöver din pannlampa till så är du garanterad marknadens ledande och mest professionella produkter när du tittar på utbudet från Nextorch på Kikkertland. Här är alla våra modeller av pannlampor vattentäta och naturligtvis av högsta kvalitet. När du köper en pannlampa från Kikkertland är du alltid säker på att kvaliteten är i topp, och vi garanterar dig några av de bästa priserna på marknaden.

Behöver du hjälp med att hitta din nya pannlampa?

Är du osäker på om du ska ha en LED-pannlampa eller en UV-pannlampa? Eller behöver du vägledning om huruvida vanliga eller uppladdningsbara batterier passar dina behov bäst i en pannlampa? Då är du välkommen att kontakta oss. Här står den professionella personalen redo att svara på alla dina frågor om pannlampor och ge dig råd om vilken variant som bäst möter dina behov.