• Beställ innan 13.00 - MA-TO och vi skickar samma dag (för grön lagerstatus)
  • Betal med Klarna
  • Beställ online 24/7

Ficklampor

Med rätt ficklampa behöver du inte längre låta dig begränsas av mörkret. De många produkterna från NexTorch kan se till att lysa upp även de mörkaste omgivningarna – både inomhus och i naturen. På så sätt har du alltid ljus till hands i vardagen, under jakten, på tältresan och andra platser du är. På denna sida hittar du vårt urval av ficklampor för olika användningsområden. Utforska det stora sortimentet och köp en ny bra ficklampa för dina behov.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

 

Kvalitetsprodukter som håller

Vi har ficklampor av riktigt hög kvalité från de bästa märkena. Nextorch tillverkar kvalitetsprodukter som håller måttet och som vara länge. Vi har ett brett urval av ficklampor som passar perfekt till olika tillfällen. Att välja rätt är viktigt om man vill få det resultat som man är ute efter, framförallt om man använder den under speciellt krävande situationer. Här på sidan kan man läsa mer om varje produkt och hitta något som passar dina behov. Ficklampan har många fördelar och användningsområden. Den passar inte bara bra där hemma om man ska ner i källaren utan är väldigt användbara när man är ute på jakt. Använder man sin den mycket till jakt eller andra utomhusaktiviteter, är det ett måste att man har en produkt av bra kvalité. En sådan håller bättre och ger ett bättre ljus om man behöver det. 

Många bra fördelar 

Ficklampans största fördel är ju att den är så kompakt och liten. Det medför att man enkelt kan ta den med till jaktsäsongen. De drivs av batterier så behöver man använda den under många dagar och längre tid kan man med fördel ta med extra batterier. De är enkla att byta ut och man kan använda den under lång tid utan att ha tillgång till ström. Man kan med enkelhet också fästa ett snöre eller armband på den så att man kan fästa den runt handleden eller knyta fast den på väskan. De är mycket behändiga och alla borde ha en ficklampa hemma, även om man inte använder den yrkesmässigt eller till jakt. 

Viktigt att välja rätt ficklampa

Ficklampor är till synes enkla produkter men det är viktigt att man gör sin research om man vill ha en bra produkt som passar dina behov. Det är viktigt att veta att man köper bra produkter om man vill vara säker på att ha en ficklampa som är pålitlig under många år framöver. Många innehåller LED ljus och inte traditionella glödlampor, vilket gör att man inte behöver oroa sig för att behöva byta ut några lampor som skulle ta slut. Dessutom är dem mycket effektivare och nästa all batterikapacitet går åt till att skicka ljus ut istället för att värma upp en glödtråd. LED är ofta utsedda till ficklampor bäst i test och det är inte av en slump. De koncentrerar ljuset mycket bättre än med glödlampa och man kan få ett mycket skarpare och längre ljus med en produkt som drivs av detta. Vi säljer ficklampor med LED så kolla på sidan och hitta det som passar.

Handla ficklampa enkelt hos oss 


När man handlar hos oss kan man känna sig trygg på att man gör ett bra köp. Vi levererar snabbt och man betalar säkert direkt här på hemsidan. Det finns även möjlighet att dela upp betalningen om man föredrar det. Beställer man dessutom innan kl.13 så skickas ordern redan samma dag. Vi har snabb og säker frakt. Vi har självklart också 14-dagars öppet köp så att du garanterat får en ficklampa som du är nöjd med. Lycka till med ditt nya köp önskar vi på Kikkertland.se.

 

 

Trustpilot