Ficklampor

Med rätt ficklampa behöver du inte längre låta dig begränsas av mörkret. De många produkterna från NexTorch kan se till att lysa upp även de mörkaste omgivningarna – både inomhus och i naturen. På så sätt har du alltid ljus till hands i vardagen, under jakten, på tältresan och andra platser du är. På denna sida hittar du vårt urval av ficklampor för olika användningsområden. Utforska det stora sortimentet och köp en ny bra ficklampa för dina behov. 

Den universella ljuskällan: ficklampan

Alla känner till ficklampor. Som barn och unga har de varit våra bästa följeslagare när vi har gett oss ut på äventyr i mörkret och i vuxen ålder har ficklampor tjänat sin militära plikt som ett praktiskt redskap i alla möjliga situationer. Ficklampor är alltså för alla – och därför också för allt.

På Kikkerland.se har vi en mängd varianter, modeller och storlekar, vilket gör det lättare för dig att hitta exakt den ficklampa som passar dina personliga preferenser och behov.

Se din vardag i rätt ljus

Behöver du en ficklampa i vardagen, som ska lysa både när hunden ventileras och när bilens motor ska undersökas, då bör du överväga en liten ficklampa med en bra, glänsande LED-diod. Här kan du överväga en liten lampa som du enkelt kan hålla i handen och som passar även på de smalaste ställen. En sådan lampa tar inte mycket plats, vilket gör att den kan förvaras i någon av kökslådorna eller i bilens handskfack.

Ficklampor för professionellt bruk

Ska du istället ha en LED-ficklampa för professionellt bruk, som du ska använda under jakten eller till skyddsresan? Så det är viktigt att ha en vattentät ficklampa med en stark ljuskon. Här måste du vara särskilt uppmärksam på antalet lumen som ficklampan har. Det indikerar hur starkt ljuset är. Ett högt lumen är idealiskt när du är i skymning, eftersom ljuset kan färdas långt och lysa upp din väg långa sträckor.

Kommersiella ficklampor för belysning av större områden

Ska din ficklampa tjäna ett mer kommersiellt syfte och lysa upp ett större område? Så det är en fördel att ljuset har lång räckvidd. Här är det extra viktigt att ficklampan har hög lumen, eftersom den hjälper till att ge ett så starkt ljus som möjligt – även med lång räckvidd. Sådana lampor kan du bland annat använda för sökningar och för att belysa större ytor.

Prova en kraftfull ficklampa från Kikkertland.se

Behöver du ett stabilt och kraftfullt ljus? Då är det viktigt att du är uppmärksam på antalet lumen som ficklampan har. Med en LED-ficklampa med många lumen får du kraftfull belysning, som är effektiv i kolsvarta miljöer. På Kikkertland.se kan du hitta olika ficklampor i olika storlekar och beställa den modell som passar dina behov.

Vi har bland annat rejäla LED-ficklamtor med hög lumen för militärövningar, små LED-ficklampor att fästa på ryggsäckar, LED-fickor med UV för din bärnstensjakt och mycket mer. Dessutom har vi en mängd modeller med extra lång batteritid, så du behöver inte plötsligt stå utan belysning när du behöver det som mest.

NexTorch ficklampor: Samma kvalitet över hela sortimentet

På Kikkertland.se kan du hitta ett urval av högkvalitativa ficklampor för olika ändamål. I vårt sortiment finns ficklampor från det erkända kvalitetsmärket NexTorch, vars produkter har testats av professionella produktdesigners och vanliga användare. Det här är din garanti för en ficklampa som klarar vardagens utmaningar och lyser upp mörkrets mörkaste hörn.

NexTorch producerar ficklampor i flera prisklasser, så att du enkelt kan hitta en ny lampa som inte spränger din budget. Alla modeller är av högsta kvalitet, så du behöver inte kompromissa med vare sig funktionalitet eller livslängd. Med en NexTorch ficklampa vid din sida kan du vara säker på att du har en lampa som håller sin kvalitet och som inte sviker dig när du behöver den.

Köp ficklampor med extra lång batteritid

Behöver du en ficklampa med extra lång batteritid? Då är en ficklampa från NexTorch ett självklart val. Här kan du köpa en ficklampa med upp till 23 timmar. Och om det inte räcker kan du enkelt och snabbt byta ut batteriet på många av modellerna, så att du får långtidsbelysning igen. Du kan också ta med en powerbank, eftersom en del av batterierna är uppladdningsbara. På så sätt kommer du att kunna lysa upp din väg när som helst.

I urvalet av ficklampor från NexTorch på Kikkertland.se kan du hitta modeller med:

 • Uppladdningsbara batterier
 • Olika ljusfärger, som vitt ljus för allmänt bruk och infrarött ljus för taktiska situationer
 • Flera funktioner, som både ficklampa och campingljus i ett

Vilken ficklampa behöver du?

Hos Kikkerland.se hittar du ett bra urval av ficklampor med många lumen – och därmed hög ljusstyrka. Är du till exempel jägare är det viktigt att lägga vantarna på en ficklampa som kan lysa upp din väg så att du snabbt kan hitta djuret på marken. Här är valet av ficklampa oerhört viktigt, eftersom det kan avgöra om du kommer hem tomhänt eller inte. Det kan också vara så att du helt enkelt behöver en liten och kompakt ficklampa till bilen.

Du måste därför göra klart för dig själv – innan du köper – vilket syfte din ficklampa ska ha. Försök därför att ställa dig själv följande frågor:

 • Ska din ficklampa bara kunna tillgodose ett enda behov?
 • Vill du kunna använda din ficklampa i flera sammanhang?
 • Vem ska bära ficklampan: är det du, ditt barn eller en tredje part?
 • Ska lampans funktioner fokusera på precision och tillförlitlighet?
 • Är ljuset för privata eller affärsändamål?
 • Hur ofta tänker du använda ficklampan?
 • Hur länge i taget tänker du dig att ficklampan ska kunna lysa?
 • Hur stark tror du att ljusstyrkan på din ficklampa ska vara? Varför?
 • Ska din ficklampa ha speciella och speciella funktioner?
 • Vilken är ramen för din budget?

När du har övervägt ovanstående blir det lättare för dig att hitta rätt ficklampa för just dina behov. Och är du fortfarande tveksam är du självklart välkommen att skriva till oss på vår mail info@kikkertland.se.

Hitta en LED-ficklampa för dina behov

På Kikkertland.se har vi olika lampor för olika behov. Här hittar du bland annat produkter som är bra för jakt, löpning, hobby, camping, vardag och mycket mer. Om du därför behöver använda din ficklampa på ett väldigt specifikt sätt så har vi säkert en produkt som passar det. Du kan även utforska vår kategori, tillbehör till ljus, där vi har olika filter för ficklampor som till exempel är användbara för jakt och för att hitta spår i mörkret.

Dessutom har vi ett brett utbud av praktiska pannlampor, som kan ge dig optimal belysning samtidigt som du håller båda händerna fria. Det kan till exempel vara idealiskt om du är ute och springer, ska ta ett djur eller läsa en bok i mörkret.

Handla ficklampa enkelt hos oss

När man handlar hos oss kan man känna sig trygg på att man gör ett bra köp. Vi levererar snabbt och man betalar säkert direkt här på hemsidan. Det finns även möjlighet att dela upp betalningen om man föredrar det. Beställer man dessutom innan kl.13 så skickas ordern redan samma dag. Vi har snabb og säker frakt. Vi har självklart också 14-dagars öppet köp så att du garanterat får en ficklampa som du är nöjd med. Lycka till med ditt nya köp önskar vi på Kikkertland.se.