Zeiss kikare

Köp din Zeiss-kikare här – exempelvis en Zeiss Conquest eller Zeiss Terra. Med en Zeiss-kikare får du optik i världsklass och en fantastisk naturupplevelse. Besök oss på Kikkertland.se.
Bland våra många populära märken hittar du Zeiss - en av världens äldsta och mest erkända kikar-tillverkare. Zeiss har mer än 170 års branscherfarenhet och är särskilt känd för sina fantastiska Schott ED och Schott Fluoridglas, ergonomiska konstruktioner samt robusta och snygga designer.

Schott-glas och T*Coating säkerställer maximal ljustransmission, naturlig färgåtergivning och exceptionell skärpa. Även i mörkt väder kommer en Zeiss-kikare att säkerställa ljusa, skarpa och detaljerade bilder på grund av den fantastiska optiken.
 
Den ergonomiska konstruktionen gör den bekväm att använda under lång tid. Du kan hålla kikaren stadigt och undvika att bli trött när du är ute i fält. Designen på Zeiss-kikaren är tidlös och fokuserar på funktionalitet, så att du snabbt kan ställa in Zeiss-kikaren efter dina behov.
 
Med en Zeiss-kikare får du kikare i världsklass, med marknadens bästa optik och senaste innovativa grepp. Upplev naturen på nytt med en Zeiss-kikare. Kolla in vårt breda urval av Zeiss kikare nedan.

Världens äldsta kikartillverkare  

Zeiss verksamhetshistoria börjar redan 1846. Då öppnade den tyske optikern och affärsmannen Carl Zeiss sin första optikerverkstad i den östtyska staden Jena. Sedan dess har företaget bara vuxit sig större och är idag känt för att vara bland världens bästa tillverkare inom optikbranschen, med sina speciella Schott ED och Schott Fluoridglas samt fantastiska ytskikt. Dessutom har Zeiss också tagit på sig ett visst samhällsansvar, bland annat genom att stödja vetenskap, utbildning och sociala och kulturella institutioner.

Zeiss produkter 

Ska du ha en ny kikare så hittar du Zeiss-kikare bland de produkter som har högsta kvalitet. På Kikkertland har vi ett stort utbud av Zeiss:

  • Handkikare 
  • Jaktkikare
  • Monokikare
  • Fågelskådarkikare
  • Utsiktskikare
     

Det finns alltså gott om möjligheter att släppa loss din inre naturmänniska, med en kikare från Zeiss. Hitta din Zeiss-favorit, som t.ex. Zeiss Terra, Zeiss Victory eller Zeiss Conquest, och beställ hem den redan idag. Vi erbjuder snabb leverans så att du kan göra dig redo att utforska med din nya Zeiss-kikare.
 

Visste du att vi också säljer annan Zeiss-utrustning utöver kikare? Prova till exempel ett rengöring-set för din kikare, eller en kikarsele så att din kikare bekvämt kan fästas på bröstet. Med rätt utrustning får du snabbt uppleva hur stor skillnad den kommer att göra för din totala kikarupplevelse.

Naturupplevelser i Sverige

I Sverige har vi en fantastisk natur, som ger många skäl att ta kikaren under armen och komma ut och uppleva naturens många underverk. 

Kan till exempel handla om att besöka Sveriges manga Nationalparker. Många beskriver de vackra vildmarken, skogarna och klipporna som en av Sveriges största naturklenoder. Här garanteras du en distinkt och ovanlig naturupplevelse. Förutom vacker natur finns det otaliga vackra vyer att utforska I Sverige. Ta med din Zeiss-kikare (t.ex. handkikaren Zeiss Conquest) och utforska de vackra landskapen. Med en Zeiss-kikare får du en revolutionerande design och teknik som passar perfekt för fågelskådning och naturupplevelser.

I Sverige finns bland annat Ön Stora Karlsö. Stora Karlsö är en enastående naturattraktion som inte kan jämföras med något annat du kan uppleva här i Sverige. I världens äldsta skyddade områden, känt för sina många fåglar, precis som du ochså kan njuta av en vacker utsikt över havet och varierad flora, kommer du garanterat också att göra fantastiska upptäckter med din Zeiss-kikare. Prova bland annat en tjusig fickkikare (som Zeiss Terra), som inte bara är lätt att bära med sig utan samtidigt ger högsta optiska prestanda.

Köp din Zeiss-kikare idag

När du beställer en Zeiss-kikare får du en kikare med marknadens bästa optik i snygg och stilren design. Därför rekommenderar vi starkt kikare från det tyska varumärket Zeiss. Köp din nya kikare idag och få en fantastisk upplevelse av naturens skönheter oavsett väder och vind.

Om du har några frågor kring att välja kikare så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Vi hjälper gärna till att tipsa dig om kikare, vi tror matchar dina behov. Så du säkert får med dig rätt utrustning hem.

Vår webshop är öppen dygnet runt och butikens öppettider kan hittar du här. Om du behöver vägledning utanför kontorstid så kolla in vår kikarguide. Där kan du läsa om olika kikartyper, specifikationer, underhåll och mycket mer.