• Fri frakt vid ordrar över kr. 1000,-
  • Beställ före kl 13.00 och vi skickar samma dag
  • 14 dagars ångerrätt
  • Eget Lager
KATEGORI

Zeiss kikare

Zeiss är känd som en av väldens äldsta tillverkare av kikare. Tillverkaren Zeiss har lång erfarenhet av produktion och tillverkning av kikare helt tillbaka från år 1846 och producerar högkvalitativa kikare till extremt bra priser.

Kikare från Zeiss är kända för att ge knivskarpa och tydliga naturbilder med sin utmärkta optik. Du får den bästa kikaren i bra tysk kvalitet med elegant design. Zeiss-kikaren är ergonomisk och funktionell, vilket gör den enkel att använda. Här hittar du ett brett urval av Zeiss-kikare, jaktkikare, monokikare, fågelkikare och mycket mer.

Se hela vårt sortiment här och kontakta oss vid rådgivning av kikare.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

 

Kikare i toppklass 

Vill man vara säker på att man får en riktigt bra kikare så är Zeiss det rätta märket inom kikarvärlden. Med lång erfarenhet och som en av världens mest kända tillverkare av kikare, kan man vara säker på att få en kikare som håller måttet, minst sagt. Zeiss har under åren utvecklats och erbjuder idag ett brett sortiment av kikare. Vi på Kikkertland vill sälja de bästa produkterna så därför har vi ett varierande och brett sortiment av kikare från Zeiss. Utbudet varierar från klassiska och användbara kompaktkikare till tubkikare och mono kikare, som till exempel passar bra till sportevenemang - här är Zeiss Conquest en favorit. De olika prislägena gör att du hittar en kikare som passar din budget och behov.
 

Perfekt för naturälskaren 

Är du naturälskare som också vill fly vardagens stress och njuta av en stunds stillhet i naturen eller som fågelskådare? Så är en kikare ett måste om su vill kunna njuta av det fullt ut. Det ökar möjligheten att man ser något ovanligt eller kanske en fågel som annars hade varit omöjlig att få syn på med blotta ögat. Med knivskarp skärpa och gedigen Tysk kvalité blandat med elegant design gör den otroligt populär bland många användare. Kikarna från Zeiss är dessutom ergonomiskt utformade och funktionella vilket ökar användarvänligheten och är enkla att ta med sig. Den robusta konstruktionen som sträcker sig över hela produktutbudet, gör att kikaren kan klara utmaningar även från den kräsna användarens  önskemål. Tack vare den optiska kvalitén på kikarna är de populära bland ornitologer, jägare, sjömän och astronomer men även bland naturälskare. Kikarna ger en fantastisk optisk upplevelse oavsett användningsområde. 

Uppfyller kraven 

Zeiss förstår kraven från användarna som är notoriskt selektiva, specifika och informerade om redskap och tenderar att sätta sin utrustning genom krävande och rigorös användning. De förstår också att olika användare kommer att kräva olika funktioner från sin kikare. De tar ditt perspektiv som kund och med detta i åtanke utvecklar Zeiss deras kikare. Det är viktigt att hålla produkten i handen, få en känsla för sin vikt och balans, därför erbjuder vi 14-dagars öppet köp när du handlar på hos oss.
 

Zeiss Conquest monokikare

Monokikaren är mästare av mångsidighet då den är enkel att ta med i jackfickan eller hängandes runt halsen. Visste du att den dessutom passar perfekt som förstoringsglas eller till och med som binokulär förstoring. Den kan tredubbla förstoringen så att även de minsta detaljerna kan ses. Fantastiskt om man älskar detaljer! Oavsett om man vill titta på trollsländor i vassen eller fåglar på lite längre avstånd är Zeiss monokikare lite underskattade då det är oerhört användbart hjälpmedel för natur observation.

Vi hjälper dig med att hitta rätt kikare 

Hos oss på Kikkertland.se kan du hitta ett brett utbud av kikare från Zeiss. Information om varje produkt finns inne på produktbeskrivningen när du klickar in på produkten. Har du frågor kring ditt köp är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna med ditt köp. 

Vi hoppas du blir nöjd med din nya kikare!