ZEISS

Vi är din ZEISS specialist och återförsäljare av ZEISS kikare i Danmark. Här hittar du kikare i toppklass från en av världens äldsta kikaretillverkare till extremt konkurrenskraftiga priser. Deras exceptionella optiska prestanda, fantastiska ergonomi, robusta konstruktion och värld av innovativa åtgärder säkerställer högsta kvalitet i alla ZEISS-kikare. ZEISS är särskilt kända för sin SCHOTT-optik, som säkerställer högsta möjliga ljustransmission, naturlig färgåtergivning och enastående bildskärpa. ZEISS kikare ger dig därför optimal bildkvalitet, vilket gör naturupplevelsen fantastisk. Vi erbjuder ett brett urval av olika ZEISS-kikare; allt från specialkikare för observation i skymning till kompaktkikare för natur- och fågelentusiaster.

Vi säljer ZEISS fågelkikare, naturkikare, kikare, monokulor, jaktkikare och kompaktkikare. Behöver du vägledning om ZEISS-produkter kan du få professionell vägledning. 

 

 

 

 

Alla ZEISS-kikare har en speciell typ av flerskiktsbeläggning, som de kallar T*-beläggning. Den fokuserar på ljusoptimering och säkerställer en skarp och ljusbild med naturlig färgåtergivning.

 

 

 

 

 

Dessutom har ZEISS kikare LotuTec-beläggning, som ser till att vatten enkelt studsar av och smuts lätt kan tas bort utan spår.

 

Kikare från ZEISS har ett legendariskt rykte

Ett rykte byggt under åren på exceptionell optisk prestanda, utmärkt ergonomi, robust konstruktion och en värld av innovationer som ständigt har tänjt på gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Generationer av naturälskare svär vid sin ZEISS-kikare. Många av dem används än idag. Ändå står tiden aldrig stilla. Idag erbjuder ZEISS utrustning av högsta kvalitet för en mängd olika behov - från specialkikare för skymningsobservation till kompaktkikare för dagligt bruk.

Som fågelskådare som gick ut för att leta efter Northern Bald Ibis i Marocko. En fågel som är särskilt svår att hitta. Eftersom denna art är kritiskt hotad. När du äntligen har chansen att iaktta flera av dessa imponerande fåglar genom en kikare - tack vare tålamod, erfarenhet och rätt utrustning - är det ett unikt och oförglömligt ögonblick i livet.

Högteknologiska tubkikare från ZEISS

Naturen är alltid fascinerande, oavsett var du befinner dig i världen. Tubkikaren från ZEISS uppfyller dessa krav på olika sätt - från naturlig färgåtergivning, den finaste återgivningen av detaljer, exceptionell ljusstyrka och kontrast till vida synfält och hisnande kraftfull förstoring.

Välj mellan Zeiss Conquest Gavia 30-60x85mm eller Zeiss Victory Harpia 23-70x95mm där du får helt unika upplevelser genom denna kikare. Ett utmärkt val när du vill ha den bästa naturen och fågelskådningen.

Kikkertland är en specialiserad återförsäljare av Zeiss-kikare i Danmark. Specialister med mer än 30 års erfarenhet kan guida dig i köp av rätt utrustning.