Termokoppar och termosar

Nedan hittar du ett stort urval av olika termiska lösningar för dina drycker. Vi erbjuder termokoppar från pålitliga Stanley, som både håller ditt kaffe varmt i flera timmar, men som också gör en dygd av att koppen håller tätt och är droppfri. Det betyder att du är fri från att få märken i ryggsäcken, på kläderna eller bilsätet. Stanleys produkter tål diskmaskin, och är därför även idealiska för vardagsbruk. Stanleys termosmugg finns i flera olika färger så du kan definitivt hitta en kopp som passar dig. 

Se alla termokoppar och termosar nedan.

 

Hitta termoskoppar och termosar för alla behov

Upptäck den ultimata kombinationen av kvalitet och funktionalitet med Stanleys termoskoppar och termosar. Oavsett om du är på språng eller bara vill hålla dina drycker varma eller kalla i timmar, är Stanley det perfekta valet.

Vårt sortiment av termoskoppar och termosar är designade för att möta de flesta behov av termoslösningar. Med avancerad vakuumisoleringsteknik håller våra produkter dina varma drycker varma i upp till 8 timmar och kalla drycker kalla i upp till 24 timmar. Med produkter från Stanley håller dina drycker önskad temperatur, så dina drycker är alltid fräscha och utsökta.

Funktionell och hållbar design

Våra termoskoppar och termosar är designade med hållbarhet i åtanke. De är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål och är slagtåliga. Oavsett om du är ute i naturen, på jobbet eller i bilen kan du vara säker på att produkterna från Stanley klarar den hårda vardagen.

Vi erbjuder också ett brett urval av storlekar och mönster för att passa dina individuella preferenser. Välj mellan olika produkter, storlekar och färger så att du kan hitta den termoskopp som passar din livsstil bäst.

Med Stanley termoskoppar och termosar finns dina drycker alltid inom räckhåll och vid önskad temperatur. Oavsett om du är på äventyr eller bara behöver njuta av en varm kopp kaffe på kontoret, kommer våra produkter att vara dina pålitliga följeslagare. Behöver du vägledning är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

Utöver termoskoppar och termosar har vi även mycket annat, som t.ex.:

Därför rekommenderar vi att du tar dig en ordentlig upptäcksfärd bland vårt sortiment idag, och beställer den utrustning du saknar.