Stanley

Stanley grundades 1913 och har sedan dess producerat återanvändbara produkter som håller dina kalla drycker kalla och dina varma drycker varma. Stanleys vakuumflaskor har blivit en viktig del av roadtrips, en hektisk arbetsdag och avkopplande promenader. Det amerikanska företaget tillverkar både termoskannor, koppar och muggar.

Se Kikkertlands urval av Stanley på denna sida. 

Historien bakom Stanley

William Stanley Jr. smält vakuumisolering med styrkan av stål och redan 1913 uppfann den bärbara Stanley termosen, som är en stor del av deras varumärke idag. Stanleys sortiment har blivit en viktig del av arbetsdagen, outdoor äventyr och roadtrips. Företaget har nu levererat kvalitativa termosflaskor, termosmuggar och termoskannor i snart 110 år, varför vi här på Kikkertland har lagt märket till vårt produktsortiment. Den goda kvaliteten kommer främst av att produkterna är gjorda av stål, så att de inte går sönder lätt. Kombinationen av detta starka material och vakuumisoleringen gör också att temperaturen på dryckerna kan hållas i många timmar. Med Stanley thermoprodukter kan ditt kaffe, te eller kakao hålla sig varmt eller kallt i flera timmar efter att du har hällt upp det.

Varumärket har ett brett urval av produkter som vi här på Kikkertland har valt att erbjuda dig:

  • Termokopp
  • Termisk flaska
  • Termosmugg
  • Shotglasset
  • Stämpelkanna
  • Kaffetratt

Ta med dig Stanley-termosen när du är på språng

Eftersom Stanleys termos kan hålla sig varm i upp till 5 timmar och kall i upp till 6 timmar, kan du enkelt ta med dig ditt te eller iskaffe på språng. Denna termosmugg är perfekt för pendlaren eller för dig som alltid måste ut genom dörren snabbt och inte har tid att njuta av dina drinkar.

På Kikkertland älskar vi Stanley-koppar och erbjuder både NeverLeak och Trigger-action termoskoppar i flera olika färger. Skillnaden mellan dessa två produkter är lockets öppna/stäng-mekanism; NeverLeak har ett unikt 3-läges lock, där Trigger-action har en tryckknapp som öppnar munstycket. Gemensamt för båda är att du inte behöver oroa dig för en blöt påse, eftersom märkets termoskoppar lätt kan ligga och rota runt i påsen utan att spilla drycker överallt.

Ta med dig Stanley-termosen på en resa och lev ut din inre outdoor äventyrare

Med detta märke kan du enkelt leva ut din inre outdoor säventyrare. Ta med dig en Stanley-termos på en shelterresa och njut av en god, varm kopp kaffe med någon du bryr dig om. Vi har både Stanley termoskanna 0,75 liter och Stanley termoskanna 1 liter, du kan välja mellan.

Vill du vakna och brygga kaffet i naturen erbjuder vi även en stämpelkanna och kaffetratt för resan. Allt du behöver är malet kaffe och kokande vatten – vilket du enkelt kan göra med Trangia! Om du ofta är utomhus på resor, kolla gärna in vår vandringsutrustning och resetillbehör. Då kan du verkligen leva ut din ultimata outdoor fantasi!

Gör vardagen enklare med Stanleys termoprodukter

Med en Stanley termoprodukt kan du göra din vardag enklare. Inga fler morgnar när du kommer ut genom dörren för sent eftersom du bara måste dricka det sista av ditt kaffe. Inga fler arga utbrott eftersom din för billiga termos har läckt i din väska eller i bilen. Alla märkets produkter är gjorda av rostfritt stål med dubbelväggig vakuumisolering, som kan sättas i diskmaskinen.

Köp din Stanley-produkt idag

Gör din vardag enklare genom att köpa en Stanley termoskanna eller en Stanley termoskopp idag!