Optika

Italian Optics är ett av de ledande företagen inom tillverkning av mikroskop för undervisning, forskning, hobby och laboratoriebruk. Med 45 års erfarenhet har Optika utvecklat några av de bästa mikroskopen och mikroskoptillbehören på marknaden. Hitta ett enormt utbud av allt från kikare, monokulor, digitala usb-mikroskop och mikroskop till kamera, smartphone, IPAD, WIFI och mycket mer på denna sida. Utöver mikroskopen hittar du även ett brett urval av tillbehör till mikroskopet, såsom mikroskopkamera för fotografering, adapter för mikroskop, okular, LED-ljus, stativ, dissektionsset för mikroskopi. Mikroskopen från Optika används globalt för att göra nya vetenskapliga framsteg och upptäckter. Optikas mål är att förbättra användarupplevelsen genom att utveckla innovativa tekniska lösningar som säkerställer att mikroskopen lever upp till högsta standard och kontinuerligt gör sina mikroskop tillgängliga för allt fler användare.

Optikas mikroskop används för forskning, medicinsk, industriell och pedagogisk användning och mycket mer. Alla deras produkter går igenom omfattande kvalitetstester.

Optika har mikroskop för alla ändamål, från det användarvänliga mikroskopet som Microscope ST-50 LED med 20x förstoring till de professionella mikroskopen som specialmikroskopet B383PH som kommer med förstoringar på 40x, 100x, 400x och 1000x.

Vänligen kontakta oss för professionell rådgivning om hur du väljer det bästa mikroskopet.