Viewlux

Letar du efter kvalitetskikare eller stjärnkikare till ett rimligt pris utan att kompromissa med kvaliteten? Titta sedan på våra kikare från Viewlux.

Här på kikkertland.se hittar du bland annat ett stort urval av jaktkikare, fågelkikare och tubkikare. Viewlux har funnits sedan 2004 och är ett varumärke av hög kvalitet. Kikaren från Viewlux är utformad för att klara olika väderförhållanden och speciellt utvecklad för fågelentusiaster, jägare, resenärer och utomhusentusiaster. Älskar du att titta på fåglar och djur? Då har vi både bra kompakt handhållen kikare och tubkikare med ED-glas från Viewlux, vilket säkrer en fantastisk optik som du sällan har sett tidigare. Du hittar även andra produkter som mikroskop, förstoringsglas, outdoor och mycket, mycket mer från detta märke till billiga priser.

Köp Viewlux-produkter i god kvalitet

När du köper produkter från Viewlux får du högkvalitativa produkter till rimliga priser. Vi erbjuder allt från kikare till förstoringsglas. Varumärket Viewlux är känt för ett mångsidigt utbud av handhållna kikare, tubkikare, mikroskop och förstoringsglas med högt fokus på kvalitetsoptik och användarvänlighet. Du hittar allt från fågelkikare, marin kikare, fickkikare till botaniska förstoringsglas och små praktiska fickluppar. Visionen bakom detta varumärke är att ge alla möjlighet att förvärva specialiserad kvalitetsutrustning till ett överkomligt pris.
 
Vi strävar efter att erbjuda specialdesignad utrustning för dig som älskar ett aktivt utomhus- och utomhusliv. Älskar du att vara ute och uppleva naturen, fåglar och djur på nära håll? Och är du en av de människor som inte kompromissar med din utrustning? Här hittar du enkelt den utrustning som kan ge dig bästa möjliga upplevelse på resan. Nedan kan du skapa en tydlig översikt över vårt breda utbud. Här kan du få:

 • kikare
 • Förstoringsglas
 • Stativ
 • Handkikare
 • Tubkikare
 • Marin kikare
 • Mikroskop - både vanliga och digitala
 • Barnkikare
 • Teaterkikare
 • Adaptrar - både för kamera och smartphone
 • Läsa linjaler
 • Trådluppar
 • Observationskikare
 • Väska för kikare
 • Skydd för kikare och linser
 • Gummi okular
 • Täck glas

Viewlux Elite kikare

Har du just blivit intresserad av naturen och vill studera djur, blommor och växter på nära håll? Då bör du köpa Elite-kikaren från Viewlux. Här får du kvalitetskikare med fantastisk optik. De finns i storlekarna 8x42 och 10x42 och är också bra för nybörjare, eftersom de är lätta att använda och ta med på en resa. Den medföljande kikart väska och kikarrem gör den lätt att bära. Dessutom är kikaren väderbeständig och 100% vattentät, så du kan använda den i alla slags väder.
Viewlux Elite kikare är perfekta för dig att se och studera djur och fåglar på nära håll - även i skymningen. Du kan också använda dem för att observera landskapet och naturen. På kikkertland.se levereras kikaren alltid med en väska och bärrem. Vi har många olika kikare av god kvalitet för både nybörjare, erfarna och barn.

Viewlux tubkikare

Vill du ha en kikare med fantastisk färgåtergivning och skarpare bild när du studerar fåglar eller landskap? Ta sedan en titt på vårt urval av kikare med ED-glas från Viewlux. Här får du en skarp bild utan irriterande ljusintensitet med en förstoring på 20 till 60 gånger.
 
ED-glas har uppfunnits för att ge extra låg spridning. Samtidigt är de utformade för att minska kromatisk aberration, vilket uppstår när ljusstrålar med olika våglängder tränger in i linsen. Detta kan vara störande för dina observationer. Du kan alltså undvika detta med optiska ED-linser.
 
Söker du ofta fåglar och natur i skymningen? Då bör du överväga Viewlux Elite tubkikaren. Här får du en kikare med en ”helt multicoatet” -lins med bak-4-prismer, vilket ger en tydlig och kontrastrik bild som gör den lämplig att observera i skymningen. Du kan ta både foton och videor med din smartphone eller DSLR kamera genom kikare med en adapter för smartphone eller kamera adaptor från Viewlux. Om du använder en DSLR kamera  måste du också ha T2-ringar som du måste sätta på tillsammans med din kameradapter. När du köper tubkikare kräver det också att du köper ett stativ, eftersom tubkikare med hög förstoring krävder ett stativ
 

Viewlux kikare

Om du älskar att studera fåglar är Viewlux kikare särskilt lämpliga för att ta ut i naturen för nära studier eller jakt. Vi har ett stort urval av handkikare av god kvalitet, som är kompakta och lätta att ta med sig på språng. Här hittar du bland annat bra fågelkikare med bra bild och fantastisk optik med bak-4-prismer. Vi har också handhållna kikare med "fasbeläggning", vilket gör kikaren ljus både morgon och kväll. Dessutom har de en ergonomisk design som gör dem lätta och bekväma att hålla.
 
Om du vill ha en kikare med just dessa egenskaper kan vi rekommendera våra Viewlux Ultra PC modeller. Alla våra kikare är utrustade med ett vridbart okular som gör dem lätta för glasögonbärare att använda. På samma sätt är de 100 procent vattentäta så att de kan komma ut i alla slags väder. Våra kikare har förstoringar på 8x och 10x. Och precis som med våra kikare, erbjuder vi också handhållna kikare med ED-glas, vilket är det bästa kikare glas på marknaden med fantastisk optik. Du kan också läsa mer i vår kikare guide för det bästa valet av kikare.

Starfinder 60 teleskopet

Om du är intresserad av astronomins värld, så kräver det ett teleskop som har en betydligt högre förstoring än kikare. Om du är nybörjare och vill ha ett bra nybörjarteleskop - oavsett om det är för dig själv eller ditt barn - rekommenderar vi att du tittar på våra linsteleskop från märket Viewlux. Här hittar du det populära Starfinder 60-teleskopet, som är ett linsteleskop av hög kvalitet till ett bra pris. Dessa linsteleskop är lätta att använda, vilket gör dem idealiska som nybörjare. Och de är till och med så lätta att använda att de passar både barn från 6 års ålder och vuxna. Bland Starfinder 60-telesskopet ingår bland annat flera okular, vilket ger dig olika förstoringar. Således har du möjlighet att utforska månen och planeterna med olika förstoringar. Dessutom ingår en 2x Barlow-lins, vilket fördubblar förstoringen.

Starfinder 60-teleskopet är särskilt lämpligt för att se månar och planeter. Således har du möjlighet att se både Saturnus ringar och Jupiters månar samt de tydliga nebulosorna som finns i Orion-nebulosan, till exempel. Dessa teleskop är också lämpliga för landskapsobservationer av t.ex. fåglar, djur och landskapsobservation, eftersom de vänder bilden upp och ner. Dessutom ingår en liten sökare placerad på sidan av teleskopet, vilket gör det lättare att lokalisera önskat objekt.

Botaniska luppar från Viewlux

Vill du se en förstorad bild av blommor, stenar och smycken? Då bör du överväga våra botaniska luppar från Viewlux. Här hittar du förstoringsglas av hög kvalitet till ett skarpt pris. Vi erbjuder botanik luppar med tre linser och inbyggt LED-ljus, vilket gör det enkelt att se små detaljer. Samtidigt ger förstoringsglasen extra ljus när det inte finns något annat ljus i närheten. Botanikluppar från Viewlux är lämpliga för att ta ut i naturen för att studera bland annat blommor, ståndare, stenar och löv. Här kan du få en förstorad bild av vad du annars inte skulle kunna se med blotta ögat.
 
Förstoringsglasen med LED-lampor är tillverkade i metall, vilket gör dem robusta att ta med på en resa. Förstoringsglaset är kompakt och du kan därför enkelt fälla upp det och ha dem i fickan. Våra LED-förstoringsglas har en förstoring på 10 x och 20 x. Förstoringsglasets förstoring beror på vilken modell du väljer. Vi erbjuder också botaniska lupparmed dubbel lins och en förstoring på 15 gånger. Förstoringsglaset har också en kompakt design som gör det enkelt att bära i fickan. Om du vill veta mer om vilka luppar vi har kan du dyka in i vårt sortiment, där vi erbjuder flera luppar för många olika ändamål.

Bilfönsterstativ från Viewlux

Vill du kunna sitta bekvämt i bilen medan du studerar fåglar och natur med kikaren? Det gör du enkelt med vårt stora urval av bilfönster stativ från Viewlux. Du fäster helt enkelt stativet i bilfönstret, varefter du har möjlighet att panorera med kikaren. Du kan också sätta dette på ett staket eller skjuttorn och observera. Du får därmed många möjligheter att sitta som du vill. Här är de exklusiva bilfönster stativer från Viewlux bara ett bra val, eftersom du får bilfönster stativ med 360 graders rotation, som är solida och enkla att använda. Observera fåglar och natur i de lugnaste omgivningarna utan störningar.

Hitta kvalitetsutrustning från Viewlux

På Kikkertland.se har vi högkvalitativ utrustning från Viewlux till skarpa priser. Förutom olika kikare kan du också hitta:
 

 • Barnkikare
 • Mikroskop (både för barn och vuxna)
 • Teaterkikare
 • Tillbehör för kikare, mikroskop och mycket mer

 

Tvivlar du på valet av utrustning, eller vill du veta mer? Då kan du alltid kontakta Kikkertland.se via telefon eller e-post.